FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIITORUL - FC VOLUNTARI // VIDEO Gică Hagi a confirmat transferul lui Cosmin Matei: „Am adus căpitan de echipă”

Articol de - Publicat sambata, 24 august 2019 15:53

Gică Hagi crede că, în afară de CFR și FCSB, restul echipelor din Liga 1 au loturile apropiate ca valoare. „Regele” a anunțat că s-a înțeles cu mijlocașul Cosmin Matei (27 de ani).

  • Viitorul - FC Voluntari e duminică, de la 18:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

Gică Hagi a surprins când a declarat că Viitorul nu pleacă din postura de favorită cu Voluntari, chiar dacă ierarhia din Liga 1 arată cu totul altceva.

 „Venim după trei egaluri și, personal, îmi doresc foarte mult să câștigăm. Întâlnim o echipă cu un antrenor foarte, foarte bun, un lider, care a jucat la nivelul cel mai înalt, vine din Italia și cunoaște foarte multă tactică, așa că va fi dificil. 

Contez pe echipa mea, să facem un joc foarte bun. Nu suntem favoriți. În afară de CFR și Steaua, care au investit foarte mult și au loturi foarte puternice, restul echipelor sunt aproape unele de celelalte. Diferența se face în teren la cine aleargă mai mult, cine joacă mai bine colectiv. Va fi o luptă deschisă, mai ales că încă suntem la început, se fac transferuri, nimeni nu este la sută la sută.

După pauza de la loturile naționale, echipele vor fi mai așezate. Dar importante sunt jocul colectiv și spiritul de echipă, nu contează numele. Așa îi semnăm pe Hagi, pe Popescu, intrăm și noi în teren, dar nu mai putem”, a spus Gică Hagi, care nu se va putea baza pe trei jucători importanți: „Eric are în continuare probleme musculare, Ghiță are o entorsă la genunchi și va lipsi ceva mai mult, Bradley de Nooijer mai are vreo lună până revine”. 

L-au luat pe Cosmin Matei

Constănțenii sunt aproape să-l înregimenteze pe fostul mijlocaș de la Farul, Steaua și Dinamo, Cosmin Matei, care în ultimii ani a evoluat peste hotare, în Turcia, Grecia și Croația. 

E ca și făcut, a trecut de controlul medical. Am luat un jucător valoros, din Constanța, care a fost căpitan de echipă. Când a fost tânăr, a fost mai capricios, dar foarte talentat. 

Acum are o vârstă și m-a convins, după o discuție, că dorește să vină la noi și că putem să-l ajutăm să joace fotbal la nivelul cel mai bun. Arată bine, chiar dacă nu a dat testele fizice și sunt convins că vom face treabă bună împreună. Dacă mai găsim ceva foarte bun, suntem deschiși”, a spus Hagi despre jucătorul în vârstă de 27 de ani. 

„Este momentul să câștigăm, dar nu trebuie să ne subestimăm adversarii. Dacă producem un fotbal bun, vom lua cele trei puncte, ca să fim mereu printre primele trei echipe din clasament” - Gabriel Iancu, atacant Viitorul

„Noi, atacanții, ne dorim să marcăm și să ne ajutăm echipa să câștige. Am avut multe ocazii în ultimele meciuri, dar nu am băgat mingea în poartă. Cel mai important este să ne facem jocul și să obținem victoria” - George Ganea, atacant Viitorul

Vezi și:

VIDEO Gică Hagi, despre numirile lui Victor Pițurcă și Bogdan Vintilă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
10156013562479806
Oprisan Niculae  •  24 August 2019, 18:30

Sunt enervante aceste declaratii.Toti antrenorii declara ca adversarul este mai puternic.Indiferent cu cine joaca ei nu sunt favoriti.Chiar daca joaca locul 1 cu locul 100 din campionat si diferenta de puncte intre ele este de 85 de puncte , adversarul e favorit.Mi-e sila de aceste declaratii.Isi pregatesc terenul pentru o eventuala infrangere neplanificata.

e.moti.on
e.moti.on  •  24 August 2019, 18:09
Postat de sadikul pe 24 August 2019, 16:57

ai luat toate epavele de la dinamo filip , matei , ricardinho ...ia-i si pe torje si alexe

corect , matei =0 barat , la fel filip si brazilianu`

cneius
cneius  •  24 August 2019, 17:59
Postat de bigbolo pe 24 August 2019, 17:31

Matei, la inceputul fituicii avea 27 de ani, iar la sfarsit a mai imbatranit, a facur 28. Ca asa e la astia care produc hartie de impachetat...

Poate i-a implinit in timp ce scriau articolul...:))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează