FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 0-2

VIITORUL - FCSB 0-2 // Cristi Manea are zilele numărate la FCSB: „Are probleme personale. Probabil că va pleca înapoi”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 decembrie 2019 09:41

Cristi Manea (22 de ani) continuă să fie rezerva lui Valentin Crețu (30 de ani) la FCSB, iar aventura acestuia la vicecampioana României are șanse mici să mai continue și din vară. 

Împrumutat de la Apollon Limassol în această vară, Manea n-a reușit să se impună și a ajuns rezerva lui Valentin Crețu. Mai mult, dublul campion cu CFR Cluj a pierdut și contactul cu prima reprezentativă.  

În această dimineață, Helmuth Duckadam, președintele de imagine al roș-albaștrilor, a condamnat la GSP Live atitudinea lui Cristi Manea, recunoscând că fotbalistul are șanse minime să mai continue la FCSB și în sezonul viitor, când împrumutul de la formația cipriotă va expira.

„Nu știu dacă Manea e o problemă a fotbalului românesc. Mai degrabă el are probleme personale. 

A fost o speranță a fotbalului românesc, dar la ultimul meci în care a jucat (n.r - cu Poli Iași, 2-1) s-a văzut diferența de atitudine și de încredere față de Crețu. Probabil că Manea va pleca înapoi de unde a fost împrumutat”, a afirmat Helmuth Duckadam, la GSP Live

4meciuri a prins Cristi Manea la FCSB din momentul venirii sale la echipa lui Becali

Match Preview FCSB - Craiova: 

VIDEO // Valentin Crețu, fotbalistul care l-a „aruncat” pe Cristi Manea pe bancă, vrea mai mult: „Mai am un singur vis, să ajung la națională!”

Vezi și: 

VIITORUL - FCSB 0-2 // Helmuth Duckadam, declarații tari la GSP Live: „Suntem favoriți la titlu. Dacă jucăm la fel, nu vom avea probleme cu nimeni”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (23)
zagna
zagna  •  16 Decembrie 2019, 15:53

Sunt fan Cretu de cand acesta juca la Iasi. Am scris, poate va auzi si "specialistul" mm. Cretu aminteste de Zavoda II fundas dreapta al CCA, numit"cap patrat" pentru daruirea sa ! Mult succes Cretu, cel mai bun fundas dreapta de la Ludovic Satmareanu incoace !

1_0_1_0
1_0_1_0  •  16 Decembrie 2019, 14:31
Postat de Calin Radulescu pe 16 Decembrie 2019, 12:08

TREABA e simpla... Manea n-are valoare de nivel inalt... Daca Cretu e mai bun ca el si e mai bun ca el chiar isi merita soarta... La fotbal nu te baga antrenorul sau patronul in teren (nici macar la fcsb) te bagi singur... Daca esti cel mai bun de pe teren si decisiv pentru echipa nu te scoate nimeni din primul "11"... Daca e Cretu mai bun ca tine, e normal sa joace Cretu...

La ce zici tu nivel inalt? La fecesebeu? Si de ce ai scris "treaba" cu majuscule? Vrei sa te bagi in seama sau ai facut o treaba? O ***...?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ropo
ropo  •  16 Decembrie 2019, 14:00
Postat de Cornel Bubau pe 16 Decembrie 2019, 13:27

Asa ti-a spus tie negoitza? Keep calm si pregatiti-va de plyout.

Cornel Bulau,supus gigist

Vezi toate comentariile (23)
Comentează