FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 0-2

VIITORUL - FCSB 0-2 // VIDEO Ciprian Marica, laude pentru Bogdan Vintilă: „FCSB a subordonat Viitorul”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 decembrie 2019 23:21

VIITORUL - FCSB 0-2 // Fostul internațional Ciprian Marica (34 de ani) a ținut să-l laude pe Bogdan Vintilă, antrenorul roș-albaștrilor, după succesul reușit vicecampioană în deplasare cu Viitorul.

„A fost un meci la discreția roș-albaștrilor, puteau marca de mai multe ori. Mi-a plăcut tactica aleasă de Vintilă, a gândit excelent jocul, cu mingile între linii, cu păstrarea lui Coman foarte sus în repriza secundă. FCSB a fost net superioară adversarei, a subordonat-o pe Viitorul, care n-a contat.

Mă raportez și la valorea individuală a celor de la Viitorul. Sunt mulți jucători tineri. Există o filosofie de joc, dar Hagi trimite în teren fotbaliști de 2001-2002. La o echipă atât de tânără, te aștepți să existe fluctuații de la meci la meci”, a declarat Marica, la GSP Live.

Ulterior, Marica a nominalizat remarcații săi după partida de la Ovidiu: Mi se pare că Florinel Coman are o clasă peste, dar mă așteptam la mai mult de la Man. A fost individualist de multe ori, dar se vede că are calitate. Moruțan poate crește, iar Planic s-a descurcat excelent în apărare. Mi-a plăcut mult Luis Munteanu, puștiul Viitorului, dar și francezul Lyes Houri”. 

Match Preview FCSB - Craiova: 

Vezi și: 

VIITORUL - FCSB 0-2 // EXCLUSIV Gigi Becali: „Nu v-am spus? Fanii au văzut despre ce e vorba. Totul a fost controlat” 

VIITORUL - FCSB 0-2 // Narcis Răducan, la GSP Live: „Chiar mă întrebam ce se întâmplă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
rocky2
rocky2  •  17 Decembrie 2019, 18:26

Marica e o nulitate, iar blatistele nasului si finului sunt rusinea fotbalului romanesc!

bodrin
bodrin  •  16 Decembrie 2019, 12:08

G.Hagi a "subordonat" Viitorul...ca de obicei!

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  16 Decembrie 2019, 06:10

Marica te credeam om cu capul pe umeri tu nu vezi ce teatru ieftin se joacă între Nașu și Finul, ai uitat că cei doi joacă pentru OMENIE în familie?Ei se ajută la nevoie,de asta a ajuns fotbalul românesc în lumea treia.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează