FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Victor Becali, despre conversațiile purtate de Mihai Stoica la pauza meciului cu Viitorul: „FCSB este pe primul loc, deci e condusă bine”

Oficialii lui FCSB la pauză meciului cu Viitorul, scor 2-2 +5   FOTO
Oficialii lui FCSB la pauză meciului cu Viitorul, scor 2-2

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 11:24 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 12:35

Victor Becali (59 de ani), invitatul emisiunii GSP Live în această dimineață, a comentat imaginile surprinse la pauza meciului dintre Viitorul și FCSB (2-2), cu mai mulți oficiali ai roș-albaștrilor care vorbeau la telefon într-o atmosferă aparent tensionată. 

  • Mihai Stoica, Valeriu Argăseală și Marius Ianuli au fost surprinși vorbind la telefon; 
  • Mihai Stoica a fost cel mai nervos. A aruncat la un moment dat telefonul, dar i-a fost pasat cel al lui Marius Ianuli; 
  • FCSB a efectuat o modificare la pauză, Alexandru Buziuc intrând în locul lui Darius Olaru.

S-a speculat că oficialii de la FCSB ar fi primit ordine de la finanțatorul Gigi Becali, nemulțumit de felul în care echipa juca, dar Victor Becali îi ia apărarea vărului său și spune că tactica abordată de Gigi Becali funcționează, din moment ce „roș-albaștrii” ocupă prima poziție în campionat.

Mai mult, îi critică pe cei care aleg să vorbească odată ce pleacă de la FCSB despre cum Gigi Becali intervine peste antrenor:

Victor Becali: „FCSB este pe primul loc, înseamnă că e condusă bine”

„Poate Mihai Stoica se consulta pe faza cu penalty-ul. Poate să fie foarte adevărat ce a spus Panduru, nu știu dacă a fost ironic. Ne place să fim ironici, sigur că fiecare poate fi ironic la adresa altuia. Văd că FCSB este pe primul loc, înseamnă că tactica asta funcționează bine. Că echipa e condusă bine. Vorbim despre prezent. 

Gigi și-a asumat tot timpul chestia asta, alții vorbesc mult pe la televizor și nu-și asumă asta. Mai sunt conducători de club pe care atunci când deschizi televizorul îi vezi vorbind, apoi dacă-l mai deschizi peste o oră, încă vorbesc. 

Eu nu sunt de acord cu cei care pleacă de la Steaua (n.r. - FCSB) și după încep să zică lucruri. Când ai mers acolo nu știai? Au fost antrenori secunzi care apoi au rămas principali la FCSB. Nu știau că se întâmplă ceea ce se întâmplă? Știți câți sunt care zic că «la mine nu merge așa», dar când sunt sunați rup gardul?”, a declarat Victor Becali la GSP Live. 

Nu îmi dau seama cu cine vorbesc, chiar nu știu. Argăseală poate scrie o poezie. Oamenii fac ce trebuie să facă, eu știu? Mi-e greu să cred că vorbea cu patronul, apoi să cheme pe cineva, să transmită mai departe. Nu cred că vorbește cu patronul, dar nu știu. MM probabil întreabă de anumite faze, de penalty-ul nedat.
- Basarab Panduru, la TV Telekom Sport

Citește mai multe știri despre FCSB:

Duel spectaculos Viitorul - FCSB și la note GSP: mulți fotbaliști de 7, însă doar unul cu 8!

Florin Tănase e decis: vrea să schimbe echipa! În ce condiții poate pleca de la FCSB și unde ar putea ajunge

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
tororosso
tororosso  •  20 Ianuarie 2021, 14:50

Cei doi bacii cu 22 de *** au zburdat aseară pe imaș și toți au vrut a *** cât mai multă *** . Cum mioarele lor să fie distincte și nu incurcate au avut unele blana în alb azuriu iar altele in albastru . In final ambele tabere de *** au mâncat câte 2 porții de *** conform ințelegerii iar seara târziu cei 2 baci au impărțit frățește cașul .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mario78a
mario78a  •  20 Ianuarie 2021, 12:40

Sa vina cupa , sa vina cupa in Berceni! SC FCSB SA adevarata FCSB

Vezi toate comentariile (2)
Comentează