FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Viitorul l-a transferat pe Najib Ammari » Echipa lui Gheorghe Hagi a ajuns la 4 jucători aduși de la Dunărea Călărași

Najib Ammari a semnat cu Viitorul // Sursă foto: fcviitorul.ro
Najib Ammari a semnat cu Viitorul // Sursă foto: fcviitorul.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iunie 2019 20:17

Viitorul a mai bifat un transfer astăzi, clubul condus de Gheorghe Hagi reușind să se înțeleagă cu mijlocașul Najib Ammari, 27 de ani, ultima oară la Dunărea Călărași. Ammari este cel de-al patrulea jucător adus de la retrogradata din Călărași, după Gabi Iancu, Steliano Filip și Hamidou Keita. 

„Mijlocașul Najib Ammari este de astăzi noul jucător al formației FC Viitorul Constanța, după ce a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani cu drept de prelungire pentru încă un sezon cu echipa noastră”, se arată în comunicatul emis de dobrogeni

Crescut la Academia celor de la Olympique Marseille, Najib Ammari a evoluat pentru Marseille B, Rouen B, Chernomorets Burgas, CFR Cluj, Levski Sofia, Latina, Virtus Entella, Spezia și Dunărea Călărași.

4 goluri în 18 meciuri a reușit Ammari pentru Dunărea Călărași 

Viitorul a ajuns astfel la cel de-al patrulea transfer din curtea Dunării Călărași, după ce i-a mai adus și pe Gabi Iancu, Hamidou Keita și Steliano Filip. 

Vezi și: Victorie categorică pentru Viitorul, în al doilea amical al zilei » Nou-promovata Chindia, fără reacție

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
raul4steaua
raul4steaua  •  25 Iunie 2019, 07:43

In afara de Steliano si Iancu ceilalti 2 sunt jucatori ok

Vezi toate comentariile (1)
Comentează