FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Rednic, găsit vinovat pentru rezultatele Viitorului: „Ultima perioadă bună a fost în 2007!”

Mircea Rednic // FOTO: facebook.com/viitorulfc
Mircea Rednic // FOTO: facebook.com/viitorulfc

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2021 12:48 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 13:14

Viitorul a ratat calificarea în play-off-ul acestui sezon, iar Cornel Dinu crede că de vină pentru rezultatele slabe este antrenorul Mircea Rednic.

„Procurorul” crede că seria de rezultate modeste ale echipei patronate de Gică Hagi este cauzată de „Puriul”, despre care spune că nu am mai avut un sezon bun din 2007, când a fost campion cu Dinamo.

„Se accentuează criza de la Viitorul!  De când, în ultimii ani, palmaresul lui Rednic e atât de înfricoșător? Din 17 partide a câștigat doar două!  E greu de crezut că această cădere incontestabilă nu are o explicaţie. 

Probabil că energiile lui de antrenor, care au fost până în 2008, 2009... Ultima perioadă bună a lui a fost la Dinamo, în 2007! A fost şi în Belgia, dar ştiu cum au fost lucrurile în Belgia...

Sper să nu-şi fi cheltuit din energia lucidității de a pune o echipă în valoare de atunci.  E drept că la Viitorul sunt mulţi jucători care au plecat. Să nu mai spun că nici Pitu, nici Babunski...", a spus Dinu la TV Telekom Sport.

17 meciuriare Rednic pe banca Viitorului: 2 victorii, 9 egaluri, 6 înfrângeri

363 de partideare Rednic în Liga 1: 164 de victorii, 101 egaluri și 98 de înfrângeri. E dublu campion, cu Rapid (2003) și Dinamo (2007)

VIDEO Răzvan Raț e gata să se întoarcă în fotbal: „Vreau să fiu conducător! N-am răbdare să fiu antrenor”

Citește mai multe știri despre Viitorul:

Rednic speră la un loc de Europa chiar și după ce Viitorul a ratat play-off-ul: „Obiectivul e clar”

Cristi Balaj, detaliu neștiut despre relația dintre cluburile de Liga 1 și ANAD: „Doar FCSB și Viitorul fac asta. Informațiile sunt obligatorii!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
argus
argus  •  06 Aprilie 2021, 23:15

Daca antrenorul nu raspunde de pentru rezultatele echipei, atunci cine? Stiti ce fredoneaza Rednic? Va spun eu "ce-mi pare bine c-ati luat teapa!" (dedicat lui GH. Popescu si Gh Hagi!) O prima remarca, ar fi ca Rednic stie sa-si negocieze contractul (evident, cand isi gaseste fraierii, scuze dlor Popescu si Hagi!). Intrebat de o eventuala inlocuire sa raspunde lipsit de griji "...eu mai am un an de contract" (Rednic si-a aratat "muschi" contand, probabil, pe o clauaza "banoasa" la reziliere!). Ca Rednic este mai mereu "nevinovat", ca nu raspunde direct pentru jocul echipei, rezultate,o confirma dedclaratiile acestuia! In timp ce era in izolare (pt. covid-1), avea obligatia (cel putin morala) de a urmari jocul echipei, de a o ajuta, indruma (meciurile fiind televizate) numai ca "s-a dat lovit", declarand senin ca nu el a antrenat echipa in perioada izolarii! Pai mai omule, doar daca erai mort-copt, sedat, fara televizor, tableta sau telefon, nu puteai sa vezi meciurile, sa intervii, in calitate de antrenor, ca doar TU ai contract, ai obiective de indeplinit! Se plange mai plange ca au plecat jucatori? Pai ce sa mai zica Croitoru, care are in Iftimie un patron ce "vinde tot", de parca i-ar face in ciuda antrenorului? Si parca nu-i indeajuns "Tehnicianul trage un semnal de alarmă și pune la îndoială capacitățile fostului staff al Viitorului Constanța". Pai nu stiai pentru ce a fost schimbat

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close