FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - POLI IAȘI 2-1

VIITORUL - POLI IAȘI 2-1 // Hagi, mai nervos ca niciodată: „A început războiul! Obiectivul lor era să-l elimine pe Hagi” + „Anul trecut au vrut să-l termine pe Ianis”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 septembrie 2019 21:50

Gheorghe Hagi (54 de ani) a fost eliminat pe finalul meciului Viitorul - Iași 2-1, iar la finalul partidei a avut un discurs dur la adresa arbitrajului.

„Vreau să-mi felicit jucătorii pentru victorie. Dar ce am văzut în seara asta... A început războiul, din păcate! Suntem pregătiți de luptă! Cred că cel de sus ne-a judecat și a dat victoria cui merita. Iașiul a avut 100.000 de ocazii, dar a fost împinsă de cineva de la spate. 

Ajungem la niște lucruri care pe mine mă sperie. Arbitrii au început să mă mintă, unul spunea ceva, celălalt altceva. Nu se poate să mă luați pe mine așa. Unde vrem să ajungem? Unde ne ducem? Iar eu am fost primul în România care a spus că vrea arbitri români”, a spus Hagi la TV Digi Sport.

Vezi AICI desfășurarea partidei

„Ăsta era obiectivul lor, să-l elimine pe Hagi!”

„Contează să fii echidistant, să ne lase să jucăm fotbal, ei doar să fie imparțiali. Putem să ne luptăm acolo, dacă ne lasă. Mergem la Sănătatea acum, poate și acolo sar pe noi! N-avem voie nici să respirăm că luăm cartonașe.

Golul lor vine dintr-un fault gratuit. Același lucru l-am pățit și cu Botoșaniul acasă, dar suntem obișnuiți. Acum o să spun conducerii să se ducă să vorbească! Anul trecut am fost echipa cea mai dezavantajată, Gazeta Sporturilor a făcut statistica. Nu mai pot să tac. Ăsta era obiectivul lor, să-l elimine pe Hagi!”, a mai spus acesta.

„Mă aștept la orice de la comisii, e posibil orice. Hagi e bărbat și nu s-a rugat niciodată. Am câteodată exces de personalitate, dar când scot ceva pe gură, scot bine!

Anul trecut au vrut să-l termine pe Ianis, să nu mai joace, cu acele intrări. Nici pe stradă nu se face așa ceva, nici la karate. Gigi Becali sărise pe ei, dar eu nu sunt ca el. Să lăsăm să se joace fotbal, să nu decidă ei cine câștigă. Ăsta e ultimul meu mesaj: nu decideți voi cine va fi campioana României!”

Gheorghe Hagi

FC Viitorul - Poli Iași: 2-1

VEZI ȘI:

FC Viitorul - Poli Iași, liveTEXT ACUM » Echipa lui Hagi poate egala liderul CFR Cluj! Echipele de start + cote

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  24 Septembrie 2019, 11:46

Tupeu de "rege" ! Cum sa te plangi de arbitraj, cand primesti un astfel de penalty ????

131624217670160
Geani Muraru  •  24 Septembrie 2019, 10:39

Dupa ce *** FCSB-ul nu a scos nici un cuvant. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10209314715204061
Catalin Sapariuc  •  24 Septembrie 2019, 10:06

Eu am urmarit interviul, si cred ca sunteti fatarnici pentru ca scoateti in evidenta ne-esentialul din ce a spus el, in acelasi timp ascunzand esentialul ... Hagi a intrebat mai ales de ce nu a fost pe lista antrenorilor propusi pentru un inlocuitor la antrenorul nationalei, atunci el a devenit mai nervos si mai vocal.. Asta de ce nu mentionati, fatarnicilor ??? (Probabil acest comentariu nu va fi postat, pentru ca deranjeaza )

Vezi toate comentariile (47)
Comentează