FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - POLI IAȘI 2-1

VIITORUL - POLI IAȘI 2-1 // Mihai Teja, furios pe echipă, dar și pe arbitraj: „Ne-am bătut singuri, dar și arbitrul de-abia aștepta să dea 11 metri”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 septembrie 2019 22:47

Mihai Teja (41 de ani), antrenorul celor de la Poli Iași, a fost foarte dezamăgit după înfrângerea echipei sale cu Viitorul, scor 1-2.

Ne-am bătut singuri, din păcate. Conducem cu 2-0, ne egalează Chindia, conducem 2-0, ne bate Gaz Metan, acum am avut și superioritate numerică. Nu știu ce se întâmplă. Cred că am făcut un meci bun, dar nu luăm puncte. O să regretăm foarte mult”, a spus Teja la TV Digi Sport.

Vezi AICI desfășurarea partidei

...despre arbitraj: „De ce vrei să-i bagi în joc? Ok, ai dat pe bune cartonaș roșu și 11 metri, dar după aceea ai vrut să-i bagi pe ei în joc. De-abia aștepta un brânci ca să penalty! De ce să vrei să răstorni situația?”

„Este incredibil cum au putut să ne întoarcă meciul acesta. Noi suntem de vină! Au fost niște momente cheie ale jocului pe care puteam să le gestionăm mai bine”

Adrian Bălan, Poli Iași

VEZI ȘI:

FC Viitorul - Poli Iași, liveTEXT ACUM » Echipa lui Hagi poate egala liderul CFR Cluj! Echipele de start + cote

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
clacristi
clacristi  •  24 Septembrie 2019, 11:18

Este problema la jucători, doar nu antrenorul joaca......jucatori joaca pana în minutul 70-75 după parca sunt alți pe teren...??

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  24 Septembrie 2019, 10:15

La Iasi se vede lipsa antrenorului in repriza a doua ma refer la schimbari si tactica de joc cand ai avantaj

1_0_1_0
1_0_1_0  •  24 Septembrie 2019, 08:56
Postat de enigmaticul pe 23 Septembrie 2019, 23:13

Vai de steaua voastră(ptr. oaspeți), mai bine vă lăsați de fotbal. Sunteți penibili. Este al 3-lea meci în care conduceți cu 1-0 sau 2-0 și în final pierdeți toate punctele. Ce dracu se întâmplă cu voi? Chiar nu sunteți în stare să țineți de un rezultat, chiar și atunci când adversarul este în inferioritate numerică? Nu aveți pic de orgoliu în voi, lasați-vă de fotbal... Domnul Teja, dvs chiar nu observați nimic la echipa asta, ce se întâmplă cu ea, atunci când conduce și în final pierde toate punctele? V-ați întrebat care este cauza? Clubul dvs. nu are psiholog? Nu credeți că trebuie lucrat și la psihicul fotbaliștilor? Ați pierdut o mulțime de puncte pe situația asta. O fi fost și arbitrajul părtinitor, ca și antrenorul (un rege de ***) care se umflă în pene când nu-i convine ceva, dar haideți să ne uităm mai întâi în grădina noastră, apoi.............. să emitem pretenții

Probabil ca biletele de pariuri sunt mai interesante decat orgoliul... Sa fim seriosi: s-a vazut din avion ca se chinuiau sa rateze acel 2-0 care inchidea meciul. Au ratat ca niste adevarati pariori...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează