FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - POLI IAȘI

Viitorul - Poli Iași 1-2 » „Lanterna roșie” dă lovitura la Ovidiu! Clasamentul actualizat

Viitorul - Poli Iași 1-2 // foto: captură Telekom Sport
Viitorul - Poli Iași 1-2 // foto: captură Telekom Sport

Articol de - Publicat joi, 08 aprilie 2021 19:00 / Actualizat joi, 08 aprilie 2021 21:01

La Ovidiu, Poli Iași s-a impus în fața celor de la Viitorul, scor 2-1, într-un meci restant din etapa 24.

  • Duelul a fost programat inițial pentru 22 februarie. La scorul de 0-0, în minutul 68, confruntarea a fost întreruptă din cauza ceții. S-a încercat reluarea întâlnirii o zi mai târziu, însă vizibilitatea redusă de la Ovidiu nu a permis disputarea jocului, astfel că meciul a reprogramat astăzi, 8 aprilie, și început din minutul 1.
  • Programul meciurilor din Liga 1

Prima ocazie importantă a venit în minutul 11 și i-a aparținut lui Tsoumou, care a reluat cu capul puțin pe lângă poartă. Imediat după, Nicolo Napoli a mutat. L-a introdus pe Calcan în locul lui tânărului Antonio Stan. Au urmat șanse de gol și pentru oaspeți, dar șuturile lui Djuranovic și Calcan nu i-au dat mari emoții lui Căbuz.

Ambele echipe au părut mai motivate după ieșirea de la cabine, iar în minutul 49 Viitorul a fost aproape de deschiderea scorului. O centrare a lui Ciobanu a fost respinsă greșit de Popa, Babunski a reluat din voleu, dar Brănescu a parat.

Andreas Calcan, gol și pasă de gol cu Viitorul

Două minute mai târziu, Vega a șutat de la 25 de metri, dar Căbuz a salvat in-extremis. Mingea s-a dus în corner, iar faza fixă a adus golul moldovenilor. Calcan a centrat, Uros Djuranovic a reluat cu capul dintre doi adversari, iar Căbuz a fost învins.

Viitorul a replicat prin Gaztanaga, care a șutat de la mare distanță în minutul 60. Șutul spaniolului a fost respins în bară de Brănescu.

Juvhel Tsoumou a adus egalarea în minutul 82 cu o lovitură de cap de la 7 metri de poartă, după ce a câștigat duelul aerian cu Răzvan Popa. Centrarea excelentă i-a aparținut lui Damien Dussaut. Părea că meciul se îndreaptă spre un rezultat de egalitate, dar Andreas Calcan a făcut diferența în minutul 86. Fostul jucător al Viitorului a primit mingea de la Andrei Cristea, a sprintat până în careu și l-a învins poate prea ușor pe Cătălin Căbuz.

2 victorii,9 egaluri și 6 înfrângeri este bilanțul celor 17 meciuri jucate de Viitorul sub comanda lui Mircea Rednic

Rednic, găsit vinovat pentru rezultatele Viitorului: „Ultima perioadă bună a fost în 2007!”
Viitorul
Rednic, găsit vinovat pentru rezultatele Viitorului: „Ultima perioadă bună a fost în 2007!”

Clasament Liga 1: Viitorul și Poli Iași se vor întâlni și în play-out

Poli Iași rămâne ultima în Liga 1, dar ajunge la 22 de puncte după ce a câștigat două dintre ultimele 3 meciuri. Viitorul este a 11-a în Liga 1, cu 31 de puncte.

Viitorul - Poli Iași 1-2

Viitorul - Poli Iași, echipe de start:

VIITORUL: Căbuz - Dussaut, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc - Babunski, Artean, Ciobanu - Matei, Tsoumou, Ganea
REZERVE: Cojocaru, Haită, Gaztanaga, Andronache, Matiș, Grosu, Grameni, Sîrbu, Pitu
ABSENȚI: V. Ghiță, Casap (accidentați)
ANTRENOR: Mircea Rednic 

POLI IAȘI: Brănescu - Onea, Popa, De Iriondo, Bușu - Vanzo, Passaglia, Vega - Stan, Djuranovic, Popadiuc
REZERVE: Brînză, Acosta, Calcan, Cană, A. Cristea, Gaitan, Mensah, Zaharia, Zajmovic
ABSENȚI: Baxevanos, Platini (suspendați), Mihalache, Dylan Flores (accidentați)
ANTRENOR: Nicolo Napoli

STADION: „Academia Gheorghe Hagi”
ARBITRU: Marian Barbu / A1: Bucsi Imre-Laszlo, A2: Marchidanu Marius Cristian

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ultimatum în play-out » Retrogradarea înseamnă faliment!

Moruțan își face bagajele! Gigi Becali a făcut anunțul: „Pleacă de la FCSB, o să fie mai scump decât Man”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
foxy
foxy  •  08 Aprilie 2021, 22:34
Postat de catalin.palcu pe 08 Aprilie 2021, 22:29

ultima si ma duc. constat cu tristete 2 lucruri. unu, am crezut ca se poate purta un soi de dialog cu tine fara jigniri, dar m-am inselat, esti un necioplit. doi la mana, daca tot esti asa infuriat pe echipele uresesiste, cum se face ca numai cu Dinamo in gura esti non stop iar de Steaua nu comentezi niciodata nimic? pe aia i-au parasutat din Rai serafimii si heruvimii ? vezi ca tot te dai de gol. hai ca deja pierd prea mult timp cu tine.

Ok, nu te mai "inoportunez"!Esti liber!...Program de voie!Stii ce-i asta ?Sau ,n-ai facut Armata la fel ca"metre"!Scutit ,ca ai "platfus"!:)))

catalin.palcu
catalin.palcu  •  08 Aprilie 2021, 22:29
Postat de foxy pe 08 Aprilie 2021, 22:24

P.S.:apropos, o sa te caut la sfarsitul campionatului , ia aminte. virtual , bineinteles, nu te speria!" :))))..))) nu ma sperii nici daca ma cauti "fizic"!:)))..Stau in Tg-Jiu orasul lu 2metre2 al vostru si sunt usor de gasit!:)))O sa ma distrez cu prosti ca tine!:)))

ultima si ma duc. constat cu tristete 2 lucruri. unu, am crezut ca se poate purta un soi de dialog cu tine fara jigniri, dar m-am inselat, esti un necioplit. doi la mana, daca tot esti asa infuriat pe echipele uresesiste, cum se face ca numai cu Dinamo in gura esti non stop iar de Steaua nu comentezi niciodata nimic? pe aia i-au parasutat din Rai serafimii si heruvimii ? vezi ca tot te dai de gol. hai ca deja pierd prea mult timp cu tine.

foxy
foxy  •  08 Aprilie 2021, 22:28
Postat de catalin.palcu pe 08 Aprilie 2021, 22:22

ai uitat de Zagreb si Berlin ! pana la urma stim cum e ? eu am parerea mea si nu o sa mi-o schimbi tu si reciproca e valabila. let's agree to disagree, o vorba celebra a englezilor. Dar Dinamo tot nu retrogradeaza ;-) . anul asta e ultimul hop mare, daca-l trecem, pazea !

Anul asta nu va mai scapa nici Harry Potter chiar daca ar fi dinamovist!:)))

Vezi toate comentariile (31)
Comentează