FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - SEPSI

VIITORUL - SEPSI // Conducerea covăsnenilor îi avertizează pe jucători: „Locul 11 e puțin pentru Sepsi. Vor fi modificări în iarnă”

Articol de GSP - Publicat luni, 25 noiembrie 2019 15:33

Cornel Șfaițer, managerul general de la Sepsi Sfântu Gheorghe, așteaptă un debut cu dreptul al lui Leo Grozavu, noul antrenor al covăsnenilor. Adversară va fi Viitorul lui Gică Hagi, în partida care se joacă diseară, de la ora 20:30. 

- Domnule Șfaițer, Leo Grozavu are parte de un debut de foc, cu Viitorul Constanța... 
- Așa este! Întotdeauna meciurile contra echipei lui Hagi sunt dificile. Se întâlnesc doi antrenori foarte atenți pe adversari, care analizează bine jocul, dar care produc și mult fotbal. Mereu între cei doi au ieșit meciuri frumoase și nu credem că se vor schimba lucrurile. Atât că ne-am dori ca noi să ieșim victorioși pentru că avem mare nevoie de cele 3 puncte. Nu va fi ușor, dar avem încredere în Leo că va putea citi bine Viitorul și că-l va putea bloca pe Gică Hagi.  

- Ce a putut schimba în atât de puțin timp? 
- Am avut noroc de această pauză competițională. Sigur, nu se pot schimba foarte multe lucruri. Cred că Leo a lucrat mult la moralul jucătorilor, pentru că acolo au fost probleme. Avem nevoie de o altfel de abordare a jocului. Sepsi n-a practicat un fotbal rău, numai că nu reușea să câștige. Nu degeaba suntem campioana egalurilor.  

- Sepsi și-a schimbat antrenorul destul de repede, un lucru neobișnuit pentru echipa dumneavoastră... 
- Într-adevăr, Sepsi n-a fost adepta schimbărilor rapide de antrenor. Am analizat în Consiliul de Administrație ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme și am decis că așa este mai bine. Începutul n-a fost unul slab, echipa juca destul de bine, însă în ultima vreme lucrurile s-au schimbat. I-am mulțumit domnului Csaba Laszlo și am decis că e mai bine să întrerupem colaborarea.  

- Locul 11, doar două puncte peste zona retrogradării. Puțin pentru Sepsi, nu? 
- Cam puțin! E clar că ne dorim să nu mai stăm în acea zonă. Mai avem 6 meciuri până în pauza competițională. Toate foarte grele. Întâlnim echipe tari ca Viitorul, Craiova, CFR și Dinamo, dar și Academica Clinceni și Chindia. Noi am pierdut puncte prețioase cu multe echipe, nu trebuie să ne mai gândim pe cine avem în față. Că e nou-promovată sau echipă de top, trebuie să fim atenți pentru că nu ne mai permitem nimic. Niciun pas greșit!  

- Vor fi schimbări masive în iarnă? 
- Mai sunt etape de jucat și n-ar fi corect să vorbim despre schimbări. Ca la toate echipele, sigur că vor mai apărea modificări. Sperăm să fie cât mai puține. Ne vom pune la masă cu Leo și vom vedea unde mai este nevoie de întăriri. 

Antrenorul este cel care va avea ultimul cuvânt

 - Vor fi și plecări? Sunt oferte?  
- Decoamdată oferte nu sunt. Cred că e puțin devreme. Așteptăm totuși discuții pentru fotbaliști precum Florin Ștefan, de la care noi vrem mult mai mult. Suntem convinși că va reuși să revină acolo unde era în urmă cu câteva luni. Credem că poate fi din nou în forma care l-a adus la națională. Are valoare, a demonstrat asta în multe rânduri. Mai sunt și alții, Carnat, Ștefănescu, Deaconu. Chiar avem câțiva tineri de perspectivă.

10 remizeîn 16 meciuri are Sepsi în acest sezon, fiind pe locul 11 în Liga 1

14 goluria primit Sepsi până acum, locul 2 în topul defensivelor, după CFR Cluj (13)

Vezi și: 

VIITORUL - SEPSI // VIDEO Leo Grozavu, debut de foc! 6 etape, 6 examene pentru jucătorii lui Sepsi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
szokeszabi
szokeszabi  •  25 Noiembrie 2019, 20:27
Postat de chris_bu67 pe 25 Noiembrie 2019, 17:15

drum bun spre locul 13,retrogradabil

chris_bu67: A fost si Dinamo pe 13, nu ?

chris_bu67
chris_bu67  •  25 Noiembrie 2019, 17:15

drum bun spre locul 13,retrogradabil

Vezi toate comentariile (2)
Comentează