FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - SEPSI 4-1

VIITORUL - SEPSI // VIDEO Gică Hagi, revoltat în conferință: „Cei care am făcut ceva vorbim cel mai puțin! Unii își fac reclamă la TV, dar după graniță nu-i știe nimeni”

Articol de GSP - Publicat marti, 26 noiembrie 2019 09:25

După victoria Viitorului cu Sepsi, 4-1, Gică Hagi a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre Mirel Rădoi, viitorul selecționer, pe care l-a felicitat.

„Trebuie să îl susținem pe Rădoi, nu cum am făcut când a fost Contra. Vrem cu toții să facă bine și să ne califice. Îl felicit. Îi urez să fie inspirat. E mult mai greu decât la juniori. Trebuie să selectezi jucători din 10 generații. Am încredere în el. A arătate că merită să aibă șansa lui. 

Să vedem unde vrem să ajungem. În România trebuie să construiești echipe, să ai un proiect de succes. Antrenorul naționalei trebuie să aibă inspirația să construiască jucători și o echipă de succes, care să atace. Suferim la acest capitol”, a declarat Gică Hagi.

Gică Hagi: „Intrăm în haos! Vorbesc unii care-și fac reclamă la TV”

„Regele” a criticat și situația din România, acuzând faptul că sunt mulți care își dau cu părerea.

„Eu nu lucrez pe termen mediu, ci lucrez pe mediu și lung. Nu de azi pe mâine. De azi pe mâine e doar dezbatere. Se pricep mulți la fotbal și fac echipe și știu care e strategia. Cel mai puțin vorbim noi, cei care am jucat la nivel înalt. Restul e cancan! Trebuie să vorbească cine știe, cine cunoaște.

Nu trebuie lăsat să vorbească orcine. Trebuie ascultați mai mult cei care au făcut ceva, mentorii mei. Dinu, Lucescu, Ienei... Ei trebuie să vorbească, să-i ascultăm. Să meargă la televizor și să vorbească. La fel să facă și colegii mei de la națională. Trebuie să-și spună opinia. Ce e bun trebuie scris și făcut. Trebuie să fim profesioniști! 

Trebuie un proiect de pe termen lung. Am văzut că sunt mulți care fac echipele. Cel mai puțin vorbim noi, care am făcut ceva, care am făcut performanță la cel mai mare nivel. În rest, se vorbește zi de zi, de pomană. V-am mai zis, intrăm în haos. Suntem aproape acolo și nu se va mai înțelege nimic. Mulți își fac reclamă la televizor, dar ajung până la graniță. Fac vâlvă aici. După graniță nu îi mai recunoaște nimeni. Zic și eu niște lucruri. Vreți, nu vreți, eu vorbesc. Zic și eu niște lucruri. Asta e opinia lui Hagi, care e pertinentă”, a adăugat Hagi.

Anamaria Prodan, declarații explozive: "Lumea l-a luat pe Hagi drept nebun, dar n-au curajul s-o spună! Are frustrări și izbucniri !"

Conferința video a lui Gică Hagi

Citește și:

Gică Hagi îl laudă pe Rivaldinho: „Cel mai bun de pe teren”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
2177161549205487
Daniel Buriu  •  26 Noiembrie 2019, 14:04

Oare cati din cei care il critica pe Hagi au fost in strada dupa victoriile cu Argentina, Columbia, SUA '94?. Sau cand califica nationala la CM si Europene. Cand juca la Barca sau Madrid??? Unde nu am mai avea noi cativa jucatori de talia lui!

albalbastru72
albalbastru72  •  26 Noiembrie 2019, 13:17

Deci cum zic:domnule Hagi,este imperios necesar sa aveti un reprezentant in relatia cu presa.Ca sa intelegeti mai bine ,,e grele cuvintele,grele,el corason me duele''.Un elev mediu de primara poate avea un dialog coerent si inteligibil,dumneavoastra nu.

ralffy_mr
ralffy_mr  •  26 Noiembrie 2019, 11:10
Postat de Dan Man pe 26 Noiembrie 2019, 10:51

haji e prostu tarii.

Ai vrea si tu sa fii macar atat de prost precum Hagi!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează