FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - SEPSI

VIITORUL - SEPSI // VIDEO Leo Grozavu, debut de foc! 6 etape, 6 examene pentru jucătorii lui Sepsi

Articol de - Publicat luni, 25 noiembrie 2019 14:43

Leo Grozavu se pregătește de debutul oficial la Sepsi cu Viitorul. A ținut să precizeze că cele 6 etape rămase din 2019 vor reprezenta șansa pentru fiecare jucător de a arăta că merită să rămână la Sepsi. 

Leo Grozavu i-a luat locul lui Csaba Laszlo pe banca lui Sepsi. Echipa e o raritate în fotbalul european. A strâns 10 remize în 16 meciuri și dintr-o candidată la play-off, cum era la începutul sezonului, a ajuns o candidată la retrogradare. 

Noul antrenor al covăsnenilor și-a stabilit ținta pentru cele 6 meciuri rămase din 2019, când caută să evalueze lotul pe care îl are la dispoziție și să vadă ce are nevoie să schimbe în iarnă: 

„Sunt de cam 10 zile la echipă. Mi-am făcut o idee despre posibilitățile actuale ale lotului. Băieții au făcut progrese din punctul meu de vedere. Sper să confirmăm în jocurile oficiale. Până în iarnă va fi o analiză exactă a fiecăruia. Sepsi își dorește performanță.

Echipa e sub ceea ce se pune la dispoziție din partea conducerii. Nu vreau să vorbesc despre ce a trecut. Jocul ne va arăta ce mai e de lucrat”, a zis Grozavu. 

Program de foc: Viitorul, Craiova, CFR 

Pentru Sepsi urmează 4 partide de foc în următoarele 5 etape. În primele 3, Leo Grozavu le va întâlni pe Viitorul, Craiova și CFR, iar după duelul cu Academica Clinceni va merge la București pentru disputa cu Dinamo: 

„Orice antrenor și-ar dori să vină într-o perioadă de pregătire, când își poate impune ideile, filosofia de joc, să-și facă lotul. Din nefericire, n-am venit într-o altfel de perioadă. Nu mă interesează însă că jucăm cu Viitorul, Craiova, CFR. Asta este, că e acum sau mai târziu, tot ar fi trebuit să jucăm cu aceste echipe. În momentul de față, echipa are mare nevoie de puncte și asta căutăm și noi”.  

„Avem nevoie de curaj pentru 3 puncte”

Leo a vorbit și despre adversara de luni. Deși recunoaște că întâlnește una dintre cele mai bune echipe din Liga 1, situația în care se află Sepsi nu-i mai permite să se mulțumească doar cu un punct: 

„Viitorul a arătat o forță importantă pe teren propriu. E o echipă omogenă, importantă. E clar că e o formație de play-off, joacă an de an acolo, joacă în Europa. Trebuie să mergem la Ovidiu cu mult curaj și să scoatem cât mai mult. Îmi doresc să câștig jocul, nu prea îmi plac egalurile”.

16 puncteare Sepsi în cele 16 etape de până acum

23 de puncteavea Sepsi anul trecut în același moment al anului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează