FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Vladimir Screciu, la ceas aniversar: „Visez să port banderola de căpitan și la Campionatul European de anul viitor”

Vladimir Screciu, la ceas aniversar: „Visez să port banderola de căpitan și la Campionatul European de anul viitor”
Vladimir Screciu, la ceas aniversar: „Visez să port banderola de căpitan și la Campionatul European de anul viitor”

Articol de GSP - Publicat joi, 13 ianuarie 2022 20:09 / Actualizat joi, 13 ianuarie 2022 20:20

Fundașul Universității Craiova, Vladimir Screciu, a împlinit astăzi 22 de ani, iar la ceas aniversar a oferit un interviu în exclusivitate pentru pagina de Facebook a clubului din Bănie.

Acesta a dezvăluit care a fost cel dintâi moment care l-a determinat să se apuce de fotbal, care este cea mai frumoasă amintire a lui 2021, dar și care sunt planurile pentru anul ce tocmai a început.

Screciu: „Acea minge mi-a deschis drumul către fotbal”

CS Universitatea Craiova revine în România! De ce nu mai continuă cantonamentul din Antalya
AMICAL
CS Universitatea Craiova revine în România! De ce nu mai continuă cantonamentul din Antalya

Jucătorul juveților a povestit care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit de ziua sa, de-a lungul anilor, și este convins că acel dar l-a determinat să aleagă cariera de fotbalist.

„Din câte îmi amintesc, am primit o minge de la familia mea, când aveam o vârstă fragedă. Și cred că acea minge mi-a deschis drumul către fotbal”, a afirmat Screciu.

Golul din finala Cupei, punctul de referință pentru 2021

Screciu a fost marcatorul golului victoriei în finala Cupei României de anul trecut. Craiova a condus din debutul partidei, dar retrogradata Astra Giurgiu a întors tabela în favoarea sa, iar misiunea oltenilor a devenit una complicată. Cu momentul de geniu al lui Nistor și cu inspirația lui Screciu, băieții antrenați pe atunci de grecul Ouzounidis s-au impus după minutele de prelungiri, trecându-și în cont un nou trofeu după precedentul obținut în 2018. Pentru tânărul Screciu, golul marcat atunci rămâne cea mai frumoasă amintire a anului recent încheiat:

„Pentru mine, pe plan personal, golul marcat în finala Cupei României este cea mai frumoasă amintire a anului trecut. Fiind primul meu gol oficial, n-am știut cum să mă manifest, am simțit nevoia să împărtășesc asta cu suporterii. Pe planul echipei, cea mai frumoasă amintire este că am câștigat Cupa și Supercupa”, a adăugat Screciu.

Anul 2022, noi provocări

În încheiere, Vladimir Screciu a declarat care sunt dorințele și așteptările de la noul an și a avut totodată un mesaj de mulțumire pentru fanii din sudul țării:

„Pentru 2022, așteptările sunt destul de mari, sper să câștigăm mai multe trofee decât am făcut-o în 2021 și asta depinde doar de noi. Visez să port banderola de căpitan și la Campionatul European de anul viitor. Este o mândrie, pentru mine, să port banderola reprezentativei naționalei U21. 

Vă mulțumesc foarte mult pentru mesaje! Sper să fiți alături de noi, cum ați făcut-o până acum”, a încheiat fundașul Craiovei.

Despre Vladimir Screciu

Născut la Corabia, în orașul marelui Ion Oblemenco, Vladimir Screciu a învățat „ABC-ul” fotbalului la Craiova, acolo unde a evoluat până în 2018. După câștigarea Cupei României în fața celor de la Hermannstadt, în mai 2018, Screciu a fost vândut la doar 18 ani în campionatul Belgiei, la Genk, acolo unde nu a prins niciun minut din cauza unei grave accidentări. În anul 2020 a revenit la Craiova și mai are contract cu formația din Bănie până în vara lui 2025.

20de partide a strâns în actuala stagiune jucătorul oltean

850.000 de euroeste cota de piață a lui Screciu, potrivit Transfermarkt

Articol de Maria Olteanu

Fostul fundaș al Craiovei confirmă negocierile cu Dinamo: „Da, antrenorul mă dorește foarte mult”
Dinamo
Fostul fundaș al Craiovei confirmă negocierile cu Dinamo: „Da, antrenorul mă dorește foarte mult”
Anamaria Prodan, atac suburban la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Ultima scursură! Mori de foame, o să ajungi sub pod, cumetre!”
ATAC
Anamaria Prodan, atac suburban la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Ultima scursură! Mori de foame, o să ajungi sub pod, cumetre!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
robotucigas
robotucigas  •  14 Ianuarie 2022, 12:50

Dar ca joci fotbal când visezi. Ai legat 3 pase și deja vorbeai de plecare afară. Joacă fotbal și vorbește mai puțin, arată că ești fotbalist și nu găină. Ultimele partide ai fost praf, iar tu visezi la națională? Trezește-te naiba copile, lumea este dură. Fără voință și multa munca vei fii dat afară și de la Craiova, o sa ajungi în ligi inferioare. Comportați-vă cu toi ca niște olteni. În ultimul timp oltean era Kolici care încearcă sa tragă echipa după el, chiar dacă a trecut prin perioade grele. Vai de capul tău băiete dacă visezi înainte de a deveni cineva. Sa nu uiți ca la Craiova după revenire ai fost nu-l, ne ești dator suporterilor. Iar noi nu vrem sa auzim la fiecare meci ca vrei sa pleci. Vrei sa pleci du-te și nu te mai întoarce niciodată.

wrx.
wrx.  •  14 Ianuarie 2022, 07:12

Viseaza :))) esti cel mai slab aparator/inchizator din ultimii 20 de ani. ȘOAVA sau Dan Alexa erau parfum fata de tine.

tivireli
tivireli  •  13 Ianuarie 2022, 22:25

Intradevar, visezi. Pana la vara dispari din echipă. Esti un bolovan, nu un sportiv.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează