FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - BOTOȘANI 1-2

VOLUNTARI - BOTOȘANI 1-2 // Marius Croitoru i-a dat un sfat lui Chindriș, jucătorul dorit de FCSB: „Asta i-am zis și lui Golofca!”+ Ce l-a făcut să spună: „Diferența dintre pedigree și pampers”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 noiembrie 2019 06:36

FC Botoșani s-a impus cu emoții în deplasarea de la Voluntari, scor 2-1, și a urcat pe loc de play-off. Antrenorul Marius Croitoru și-a muștruluit jucătorii la pauză, apoi aceștia ai reușit să întoarcă rezultatul. El a vorbit despre u eventual transfer al fundașului central Andrei Chindriș (20 de ani) la FCSB.

„Am avut niște ocazii incredibile în prima parte, au dat peste poartă din doi metri. Marea mea problemă a fost însă atitudinea, nu că au ratat. Am vorbit cu ei la pauză, le-am explicat ce vreau. Le-am garantat că nu avem cum să nu câștigăm dacă mă ascultă. Am dovedit că suntem net superiori. Pentru România, Botoșani joacă un fotbal frumos”, a declarat Croitoru la TV Telekom Sport. 

Golurile moldovenilor de astăzi au fost marcate cu ajutorul stoperilor: „Asta sună îngrijorător. Pe mine m-ar satisface ca fundașii centrali să nu ia gol. Cum au greșit săracii la golul Voluntariului, au dat pasă greșită fără presiune, nu îmi place. Mă interesează personalitatea lor, ca fotbalistul să nu cadă după ce greșește. Asta e diferența între cei cu pedigree și cei cu pampers”, a explicat Croitoru.   

Croitoru: „L-am sfătuit pe Chindriș să nu plece!”

Andrei Chindriș (20 de ani) este principala țintă de transferuri a lui Gigi Becali pentru această iarnă. Cei de la FCSB îl consideră înlocuitorul sârbului Bogdan Planic. 

„Din punct de vedere sportiv cred că nu e momentul. Din alte puncte de vedere, cum ar fi cel financiar, nu hotărăsc eu. Dacă vine o ofertă satisfăcătoare, nu mă opun. Îi dau același sfat ca lui Cătălin Golofca. I-am spus că nu e timpul să plece. 

Chindriș poate juca la orice echipă din România, dar nu e momentul. Domnul Iftime mi-a promis că îmi va da timp să construiesc, pentru a ataca un obiectiv real la anul. Iar construcția mea e în jurul lui Chindriș și Miron”, a conchis antrenorul moldovenilor.  

Vezi și: 

FC VOLUNTARI - FC BOTOȘANI 1-2 // VIDEO Moldovenii revin spectaculos după pauză prin golurile lui Miron și Chindriș

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
caoradea
caoradea  •  04 Noiembrie 2019, 07:36

Si eu zic la fel, poate ii poveste si Golofca cum e cu ciobanul. Dc are un pic de minte, nu pleaca la fcsb si in orice caz nu acum.

rocky2
rocky2  •  03 Noiembrie 2019, 22:32

Are dreptate Croitoru!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează