FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - CRAIOVA 1-2

VOLUNTARI - CRAIOVA 1-2 // Corneliu Papură, despre accidentarea lui Nicușor Bancu: „A simțit dureri înaintea meciului!” + Ce spune despre colaborarea cu Pițurcă

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2019 23:26

Craiova s-a impus cu 2-1 în deplasarea de la Voluntari. Corneliu Papură (45 de ani) a analizat partida și a vorbit despre viitoarea colaborare cu Victor Pițurcă (63 de ani). 

„Trebuia să închidem meciul mult mai devreme. Adversarii nu și-au creat nicio oportunitate. La pauză, jucătorii noștri au conștientizat că echipa adversă doar se apără și că trebuie să joace mai rapid. A fost destul de greu. Atunci când adversarul se apără grupat și e proaspăt, poate să fugă mult mai rapid. E normal să cedeze în partea secundă”, a declarat Corneliu Papură la Look Sport.

Papură: „Bancu a simțit dureri înaintea meciului!”

Nicușor Bancu, fundaș stânga convocat de Cosmin Contra pentru „dubla” cu Spania și Malta, a fost înlocuit la pauză din cauza unei accidentări. Bancu greșise la golul marcat de ilfoveni.

„A încercat să paseze, iar mingea a fost deviată. Sunt lucruri absolut normale. E și el om. Cu siguranță va mai greși. Nu este un robot, dar este cel mai bun fundaș stânga din România.  

Cu siguranță va merge la națională, dar doctorul de acolo va decide. A simțit dureri la picior astăzi înaintea meciului, apoi am fost obligat să îl înlocuiesc la pauză”, a explicat Papură situația lui Bancu. 

VOLUNTARI - CRAIOVA 1-2 // Corneliu Papură, despre accidentarea lui Nicușor Bancu: „A simțit dureri înaintea meciului!” + Ce spune despre colaborarea cu Pițurcă
Foto: TV Telekom Sport

„Vom vedea care va fi colaborarea cu Victor Pițurcă. Nu ar fi deloc o retrogradare dacă aș fi secundul lui. Anunțul oficial va fi făcut pe 1 septembrie!”
- Corneliu Papură, antrenor Craiova

Vezi și:

VIDEO+FOTO » Oltenii înving greu la Voluntari și se apropie de liderul CFR Cluj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează