FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - CRAIOVA 1-2

VOLUNTARI - CRAIOVA 1-2 // VIDEO+FOTO » Oltenii înving greu la Voluntari și se apropie de liderul CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2019 23:00

Craiova s-a impus greu pe terenul lui FC Voluntari, în etapa a 8-a, scor 2-1 (Mihăilă '46, M. Roman II '86 / Ebralidze '16), după ce oltenii au avut om în plus și au ratat un penalty.

Sub ochii lui Victor Pițurcă, aflat în tribune, cei care au deschis scorul au fost ilfovenii. Avtandil Ebralidze a marcat în minutul 16, după o gafă a lui Bancu, cel care a încercat să-i paseze lui Acka, mingea fiind interceptată de Căpățână. 

Oltenii au egalat imediat cum au revenit de la vestiare prin Mihăilă, care a reluat din careul mic o centrare venită de la Bărbuț.

În minutul 56, Ștefan Țîră (Voluntari) a văzut al doilea cartonaș galben și a plecat la cabine.

Șase minute mai târziu, Ion Gheorghe îl faultează în careu pe Mihăilă și Craiova primește un penalty, dar Cicâldău execută execrabil și portarul Victor Râmniceanu reține fără emoții.

+7 FOTO

Trupa condusă de pe bancă de Corneliu Papură a dat lovitura cu trei minute înainte de final, când Mihai Roman II a înscris cu capul după o lovitură de colț.

După acest rezultat, oltenii urcă pe locul 2, cu 16 puncte, în timp ce FC Voluntari e pe poziția a 13-a, cu 5 puncte, la o lungime distanță față de „lanterna roșie” FCSB.

1.000de spectatori au asistat la meci

Voluntari - Craiova 1-2

Voluntari: Rîmniceanu - Ricardinho, Lopez, I. Balaur, Kocic - Căpățînă, Gorobsov, I. Gheorghe - I. Costin, Țîră, Ebralidze 
Rezerve: Mitrev, A. Vlad, Arams, Harrer, Bortoneanu, G. Deac, D. Benzar
Antrenor: Cristiano Bergodi

Craiova: Pigliacelli - Martic, Bălașa, Acka, Bancu - Ivanov, Qaka, Cicâldău - Bărbuț, Markovic, Mihăilă 
Rezerve: I. Popescu, Ferreira, Mateiu, V. Constantin, A. Ioniță II, Vătăjelu, M. Roman II
Antrenor: Corneliu Papură

Stadion: „Anghel Iordănescu” (Voluntari)
Arbitru: Andrei Chivulete / A1: George Neacșu / A2: Romică Bîrdeș / Observator: Ștefan Constantin

+7 FOTO

Cel mai recent transfer al oltenilor, Andrei Ivan, nu a fost în lot pentru acest meci pentru că încă nu i-a ajuns cartea verde în România.

Vezi și: 

Victor Pițurcă mută Craiova de pe „Ion Oblemenco”: „Nu se mai poate continua așa!” » Unde vor juca oltenii 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (101)
dansy
dansy  •  02 Septembrie 2019, 10:15

Bai Raikonen ai vazut unde a stat portarul de la Voluntari la penalti???Sau tu nu vezi decat pozitia portarului de la Universitatea???Impartial ca tot romanul!!!!!!!!!!!!

dansy
dansy  •  02 Septembrie 2019, 10:11
Postat de raikkonen79 pe 30 August 2019, 23:19

Prostovan arogant...la fel ca trisorul ala de-l aveti in poarta...mare executant de penalty-uri....uiti ca voi castigati cu fcsb un meci din 20.

Bai Raikonen pai cum sa putem castiga cu FCSB cand in aproape toate meciurile suntem arbitrati de oamenii de casa ai lui Becali.Tu nu ai vazut acele arbitraje???

764352140354351
Rahat Cu Perja  •  31 August 2019, 13:29
Postat de Aurel Stana pe 31 August 2019, 12:46

si care este smecheria castigi tu ceva important este sa vezi un fotbal placut nu se pune cazul la clonati care sant o adunatura construita pe cadavrul fostei U, in vest infundau toti puscaria dar la olteni merge santeti o adunatura de asistati si simpatizanti bolsevici... in 2 ani o sa intram din nou in liga sa vedem atunci

Amice, puteti sa intrati si in Guinness Book, n am nimic impotriva. Fotbalul romanesc oricum este un fotbal de tot ***. Din liga a 8 a pana la liga 1. So....las o mai moale cu avantul asta pionieresc, ca pana sa apuci tu sa vezi un “ fotbal placut” , o sa mai treaca 500 de ani. De parca tu castigi ceva cand si daca intrati in liga. Apropos, care liga? Liga 1 sau....., nu de alta dar habar n am la cine faci referire sa intre. Chiar si asa, sa stii ca imi esti simpatic si te iubesc :). Hai oltenii!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (101)
Comentează