FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO 2-1

Cornel Dinu, devastator la adresa transferurilor de la Dinamo: „Niște recruți refuzați în pacte militare” » Fotbalistul de la Voluntari care l-a impresionat

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2021 23:34 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 23:38

FC Voluntari a învins-o pe Dinamo, scor 2-1, în ultimul meci al rundei #16 din Liga 1. Cornel Dinu, fost mare jucător și antrenor al alb-roșiilor, a criticat dur noile transferuri ale echipei.

„Achiziţiile sunt ceva între pactul de la Varșovia şi NATO, nişte recruţi refuzaţi în alte pacte militare. El încearcă să-l scuze pe Gluhakovic, de unde o fi apărut? Din spaţiul Balcanic, dar nu are nicio scuză la felul în care a pătruns Voluntari la golul de 2-1, marcat de Gheorghe. 

Trecutul se plăteşte scump, dacă te uiţi la Gheorghe. E crescut de Dinamo şi acum zburdă”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Situaţia lui Dinamo e cruntă. Nu credeam că în istoria ultimilor ani o echipă de prestigiu ca Dinamo poate avea un asemenea palmares. În istoria lui Dinamo nu mai există aşa ceva
Cornel Dinu

Cornel Dinu: „Tamaș e superior tuturor jucătorilor de la Dinamo”

Dinu l-a lăudat pe Gabi Tamaș, fundașul central al celor de la Voluntari, fiind de părere că este mai bun decât toți fotbaliștii din lotul actual al lui Mircea Rednic.

„Am remarcat o abilitate a lui Rednic. Să aşeze o pace asupra unei catastrofe de joc a echipei. A spus că echipa arată bine fizic. Eu sunt în stare să pun rămăşag, deși n-am avut-o pe asta cu pariurile şi e foarte bine, să cred că, în eventuale probe fizice, Tamaş, la 38 de ani, e superior tuturor jucătorilor de la Dinamo. 

De la viteză, rezistenţă şi la cât rezistă la masă. Baţi şi clubul Dinamo, cred”, a mai precizat Cornel Dinu.

Dinamo, fără victorie de la revenirea lui Mircea Rednic

Deian Sorescu a deschis scorul în minutul 5 cu o execuție superbă. Torje a înălțat o minge peste fundașii ilfovenilor, balonul a ajuns la Sorescu, iar jucătorul „câinilor” a semnat o finalizare spectaculoasă: din voleu, Deian a plasat perfect la colțul lung!

Avantajul oaspeților nu a durat decât până în minutul 19, când Vadim Rață a transformat din fața porții centrarea primită de la Ricardinho.

Dinamo, fără victorie în Liga 1 din 2 august, a fost răpusă de Ion Gheorghe, un produs al „câinilor”. În minutul 65, mijlocașul a profitat de respingerea greșită a lui Gluhakovic și l-a judecat la „scurt” pe Iliev.

Dinamo rămâne penultima în Liga 1, la 6 puncte de de primul loc de baraj și la 8 lungimi în urma poziției care i-ar permite 100% rămânerea în Liga 1. Dincolo, FC Voluntari, revelația acestui sezon, urcă pe 4 și o egalează pe Universitatea Craiova la puncte (28).

Cele mai tari imagini din FC Voluntari - Dinamo:

+35 FOTO

Clasamentul actualizat din Liga 1:

Citește mai multe știri de actualitate:

MM Stoica, uimit după FCSB - FC Botoșani: „Rar am văzut așa ceva!”

Încă o dată cel mai slab! Starul FCSB-ului are cifre horror în ultima lună: „Nu i-a convenit”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
creeperno115
creeperno115  •  23 Noiembrie 2021, 22:40

Sa-si revina espinosa si poate face cuplu bun defensiv cu rauta. N-are ce sa faca rauta cand langa el e filip

sdoru
sdoru  •  23 Noiembrie 2021, 10:12

DOMNULE DINU SI RICI GRIGORE SI BANI SUNT CRESCUTI DE DINAMO SI SUNT NISTE CATASTROFE!!!! la fel si neicutescu, moldoveanu, cretu tot din pepiniera si tot catastrofe!!!! cand joci impotriva lui rici grigore sau a lui filip sau rauta la mijloc...orice amator pare profesionist!!! la fel si cu acest i. gheorghe......daca si asta este fotbalist sa nu il mai criticam pe burleanu cu echipa nationala!!!!

park_benjamin
park_benjamin  •  23 Noiembrie 2021, 09:40
Postat de bjk86 pe 23 Noiembrie 2021, 08:36

Voluntari e o nuca tare, ce a facut Liviu Ciobotariu acolo, e dovada ca se poate si cu jucatori mai slabi cotati, daca stii sa-i asezi in teren, sa-i motivezi sa dea totul pe teren, e imposibil sa nu ai rezultate. Sper ca Liviu Ciobotariu sa revina in curand la Dinamo.

Ce face Voluntari acum a facut si Clinceni anul trecut si altii inainte. Asta demonstreaza ca Liga 1 e un campionat de semi amatori. Daca aduni o echipa cu jucatorii care nu au evoluat nici macar 1 minut in Franta, Anglia, Spania, Germania sau Italia, iei campionatul in Liga 1 cu aproape maxim de puncte.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează