FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - DINAMO

VOLUNTARI - DINAMO. LPF s-a autosesizat și a mers în control la FC Voluntari! Rezultatul verificărilor

FC Voluntari a respectat întocmai protocolul împotriva coronavirusului
FC Voluntari a respectat întocmai protocolul împotriva coronavirusului

Articol de - Publicat sambata, 01 august 2020 14:16 / Actualizat sambata, 01 august 2020 14:32

LPF a verificat zvonul publicat de „Peluza Cătălin Hîldan”, conform căruia mai mulți jucători din Academia ilfovenilor ar fi infectați cu Covid-19. Oficialii Ligii spun că informația este un falsă.

FC Voluntari și Dinamo se întâlnesc duminică, de la ora 21:30, în play-out-ul Ligii 1. Fanii-acționari ai „câinilor” au început jocul psihologic, lansând acuze grave la adresa adversarilor. Liga Profesionistă de Fotbal s-a autosesizat și a verificat cele spuse în mesajul postat pe pagina de facebook a PCH. În urma analizei a rezultat că FC Voluntari a respectat întocmai protocolul.

Comunicatul emis de LPF:

Liga Profesionistă de Fotbal a luat cunoștință de comunicatul emis de Peluza Cătălin Hîldan, intitulat "Jos măștile!" și ține să facă următoarele precizări. 

Instituția noastră a cercetat faptele reclamate în comunicatul PCH, și a constatat că nu se confirmă sub nicio formă acuzele față de situația de la FC Voluntari. Nu au fost identificate aspectele reclamate, ba dimpotrivă am constatat că Academia de Fotbal Voluntari nu este închisă, activitatea acesteia derulându-se conform protocolului instituit de Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății. 

Mai mult, antrenorii din cadrul academiei, au fost instruiți, înainte de reluarea activității cu privire la protocolul medical. Totodată, niciun junior din cadrul academiei nu a fost depistat cu temperatură și nicio ambulanță nu a fost chemată la vreun antrenament. 

Precizăm că am constatat, analizând lucrurile de la FC Voluntari că toți juniorii sunt termoscanați la intrarea in bazele sportive, iar temperatura este trecută într-un tabel. De asemenea, toate materialele cu care se lucrează sunt dezinfectate după fiecare antrenament

LPF a aflat că jucătorii de la prima echipă nu au intrat în contact cu juniorii Academiei de Fotbal Voluntari, aceștia având alte căi de acces spre terenurile de antrenament, precum și zile și intervale orare cu totul diferite față de perioadele rezervate echipei din Liga 1. 

Așadar, LPF poate să afirme în deplină cunoștință de cauză că toată activitatea celor de la FC Voluntari este dusă în condiții perfecte, cu respectul tuturor regulilor impuse de situația determinată de pandemie, dezmințind astfel afirmațiile din comunicatul de presă al Peluzei Cătălin Hîldan”, se arată în comunicatul LPF.

VIDEO. Program infernal pentru Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

FC Voluntari, comunicat devastator după acuzele lansate de dinamoviști: „Tertipuri ieftine, preluate de la Circul de Stat. Niște INVENȚII SINISTRE”

Voluntari - Dinamo, răfuială în PSD! Pandele vrea să se răzbune pe familia Negoiță, fiindcă o atacă pe Gabriela Firea la Primărie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
fuller
fuller  •  02 August 2020, 22:38

In mod normal , daca PCH a facut un asemenea comunicat care s-a dovedit a fi cu totul fals, ca sa improaste si in altii cu noroi, ar trebui amendata pentru calomnie. Ii inteleg ca vor sa faca tot ce e posibil ca sa iasa la liman, insa cand incepi sa imprastii minciuni acuzatoare, responsabilitatea unor asemenea declaratii inseamna si consecinte - fie in favoarea lor, daca acuzatiile ar fi adevarate, fie sa suporte consecintele unor minciuni ridicate la rang de 'fake news'. PCH invata rapid lectii de la politicieni.

robotzel
robotzel  •  02 August 2020, 22:25
Postat de gladiator pe 01 August 2020, 16:15

Protocolul e respectat mai mult decar in spitalele covid!?

Serios? Tu răspunzi la propriul comentariu?

robotzel
robotzel  •  02 August 2020, 22:22
Postat de bogat pe 01 August 2020, 18:57

N-ai inteles nimic. Pe puncte: 1. E mormal sa ai meciuri amanate daca asae protocolul in conditii de epidemie. Si e clar ca asta a dezavantajat Dinamo. 2. Primele doua meciuri au fost amanate din vina lpf/frf care au obligat Dinamo la o pauza fortata si la primele doua meciuri amanate pentru cazul fals pozitiv al magazionerului. Botosani, Astra, Craiova, Iasi si altele au avut situatii similare insa au jucat cu o zi intarziere sau au amanat doar un meci. Iar testele de covid trebuiau facute saptamanal de lpf la toata liga 1, in mod uniform pentru a putea lua aceleasi decizii la toate echipele si a evita smecheriile care par sa fie pe scara larga.. Echipele au fost tratate diferit. 3. Sunt echipe suspecte de acoperirea cazurilor de covid precum pare sa fie acum FC Voluntari. FRF zice ca e ok dupa ce reprezentantii ei s-au dus sa discute la o cafea despre regulile sanitare iar nu sa verifice (cu teste etc) daca sunt cazuri de covid. 4. Este incorect sa ceri unor echipe sa joace cu copiii si juniorii pentru ca seniorii sunt obligati sa stea de reguli sanitare. Competitia nu mai e corecta. 5. Problemele administrative si financiare de la Dinamo sunt reale dar nu au legatura cu pandemia covid. E ca si cum ai spune ca e normal sa ii evacuezi din apartament pe bolnavii de covid care sunt saraci si abia au ce manca. Noaptea mintii. Oricum sunt probleme fianciare grave cam la trei sferturi din Liga 1, ca sa nu mai spun de finantarile ilegale dar tolerate din bugetele locale.

Pe scurt. Jucătorii trebuiau să stea în cantonament închis. Voi sunteți oaia neagră și tot voi comentați.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează