FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ziua decisivă pentru Dan Petrescu și CFR Cluj! Antrenorul a dat deja răspunsul: „Eu vreau, dar am nevoie de asta!”

Ziua decisivă pentru Dan Petrescu și CFR Cluj. Foto: Cristi Preda (GSP)
Ziua decisivă pentru Dan Petrescu și CFR Cluj. Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 02 iunie 2023 09:32 / Actualizat vineri, 02 iunie 2023 09:32

Dan Petrescu (55 de ani) se va întâlni astăzi cu Nelu Varga pentru discuția decisivă vizavi de posibilitatea de a continua contractul cu CFR Cluj sau să se ajungă la o despărțire. Jumătate de milion de euro e la mijloc!

Astăzi, 2 iunie 2023, este o zi importantă pentru istoria imediată a lui CFR Cluj. Echipa ce a adunat cinci titluri consecutive în Liga 1, în perioada 2018-2022, va afla dacă va continua cu Dan Petrescu sau se va încheia o epocă.

Dezvăluiri șocante după barajul CFR - FCU Craiova: „Nu știu cu ce m-au lovit. Am plecat amețit, mă amenința domnul Kovacs”
CFR Cluj - FCU Craiova 1-0 (d. prel.)
Dezvăluiri șocante după barajul CFR - FCU Craiova: „Nu știu cu ce m-au lovit. Am plecat amețit, mă amenința domnul Kovacs”

Tehnicianul va avea o discuție decisivă cu patronul Nelu Varga. Foarte important: SuperDan vrea să rămână, să continue în Gruia, vrea o campanie puternică de mercato pentru a se bate din nou la titlu pentru ediția 2023/2024!

Eu sunt mereu motivat, mereu stresat, mereu pregătit. Dacă era înfrângere, era mai greu pentru mine, dar așa, știm că vom fi capi de serie în Conference League și sunt șanse mari să ajungem în grupe. Acesta va fi obiectivul, plus câștigarea campionatului
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Obiectivul lui SuperDan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj: „E simplu, să câștigăm campionatul, dar am nevoie de un lot competitiv”

Dan Petrescu va dialoga astăzi cu Nelu Varga, în principiu, se va decide dacă antrenorul de 55 de ani va continua la formația „feroviară”.

„Vineri discutăm. El trebuie să decidă, nu eu, că el este patronul. Nu am ce să vă răspund înainte de discuție. Din punctul meu de vedere, vreau să rămân. Dar ultimul cuvânt îl are patronul. Vreau să văd ce obiectiv avem, ce jucători, trebuie să avem o discuție mai lungă. Cred că și dacă pierdeam cu Craiova, s-ar fi dorit continuarea, dar să vedem în ce condiții.

Eu, obiectiv? E simplu, să câștigăm campionatul! Dar am nevoie de un lot competitiv. Și n-am fost mulțumit pentru că s-au creat probleme din toate punctele de vedere, și financiare, a trebuit să gestionăm niște situații, cu jucători care au fugit.

V-am zis, m-am trezit cu Malele și cu Roger că au dispărut de aici, iar transferurile erau închise. Eu zic că dacă aveam un lot cu cei ce au plecat, ne puteam bate la titlu. Asta a fost situația, în afara greșelilor de arbitraj flagrante împotriva noastră în zece meciuri de play-off”, a declarat Dan Petrescu înaintea discuției decisive.

400de mii de euro este clauza de reziliere a lui Dan Petrescu, care mai are un an de angajament

150de mii de euro este suma aproximativă a salariilor restante ale antrenorului, bani pe care ar trebui să și-i ia de la club

Cu un lot puternic și cu arbitraje corecte, cred că am fi jucat cu titlul pe masă ultima etapă cu Farul. Ar fi fost decisiv. O să mai vorbim după ce mă voi odihni puțin. Sunt convins că CFR Cluj va face față pe mai departe în Europa și va demonstra încă o dată cine e cea mai puternică formație din România
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Dan Petrescu după CFR Cluj - FCU Craiova: „Nu aș merita să joc, dacă aș fi pe 7! Nu e corect acest joc”

- „Important era rezultatul, să câștigăm. Nu înțeleg dacă pe viitor va mai fi un astfel de duel pentru Conference League, nu am priceput nici de ce a fost acesta. Eu, dacă aș fi pe locul 7, nu mi-ar plăcea să joc cu locul 3 pentru cupele europene! Nu aș merita. Nu e corect acest joc!”

- „Eu nu pot să comentez, vorbiți cu cei ce acuză arbitrajul! Fiecare are dreptul oferit de democrație de a spune ce vrea. Măcel? Și eu am spus despre CFR Cluj același lucru. Fiecare poate spune ce vrea. Sunt obosit, vă rog eu frumos...”

- „A fost un sezon greu, multe meciuri, nu cred că a mai jucat vreo echipă din România 63 de partide într-o ediție. Nu suntem roboți sau mașini! Am terminat pe locul 3, am mers în grupele unei competiții europene. Da, se putea și mai bine”

- „Din păcate, au fost dați prea mulți jucători sau au plecat, gen Malele, Roger, Betancor, Dugandzic... Au plecat fără acordul meu! Și acest lucru s-a văzut, nu am avut un lot atât de puternic pe cât mi-aș fi dorit”

- „Nu mai pot să joc fotbal, mă dor toate, genunchii, spatele, de-abia pot să mai merg. Aș fi vrut să joc în naționala României cu cei de la Galatasaray. Cred, sper, să vin la meci, depinde când termin discuția cu patronul”

- „Aș vrea să am și eu câteva zile libere, n-am mai avut una de nu știu când. Aș vrea să fiu în vacanță 7-8-10 zile, fără fotbal, fără să studiez. O să ajung și pe la ... N-aș vrea să zic, undeva în afara României”

Citește și alte știri:

Farul, Sepsi, FCSB și CFR Cluj vor reprezenta România în Europa » Când și cu cine vor lupta pentru un loc în grupe

CFR Cluj, în urna 1 din grupele Conference League » Doar 2 condiții trebuie îndeplinite! + traseul din preliminarii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
calinescu_
calinescu_  •  02 Iunie 2023, 12:43

Cat tupeu pe acest DAN PETRESCU ....!!!! Dupa ce l-a falimentat pe NELUTU VARGA , mai solicita o campanie de transferuri ....!!!!! Acuma nu nrecunoaste ca are intelegere cu echipa din COREEA ca sa mai scoata 500 de mii de la VARGA ...!!!! Probabil el mai are contract de reprezentare si cu GIOVANI ....!!!!

Aliluia
Aliluia  •  02 Iunie 2023, 12:33

Petrescu ramane.

gazistu
gazistu  •  02 Iunie 2023, 12:17

de ar pleca ca numai se plange... o singura cheste buna are, faza cu obligativitatea a 2 juniori U21 titulari ... acolo are dreptate., el trebuie sa faca performanta, nu sa creasca copii; VArga ii cere titlul si grupele Europene, an de an, nu ii cere sa creasca cate 1-2 juniori de la echipa secunda,la echipa mare!!! ARE DRPTATE, e platit sa faca performanta!! pt asta il respect!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează