FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Anunț oficial la Dinamo: „Am identificat și am atras investitori, ei sunt pregătiți!” » Care sunt condițiile și pe cine acuză Vlad Iacob

Dinamo are câteva zile de foc, decisive, pentru soarta clubului, atât în plan sportiv, cât și financiar.
Dinamo are câteva zile de foc, decisive, pentru soarta clubului, atât în plan sportiv, cât și financiar.

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2022 18:37 / Actualizat vineri, 02 decembrie 2022 19:20

Dinamo are câteva zile de foc, decisive, pentru soarta clubului, atât în plan sportiv, cât și financiar. 

Mai întâi, sâmbătă, de la ora 13:15, la Brașov, „câinii” joacă o partidă esențială pentru play-off, implicit pentru promovare, contra trupei lui Dan Alexa. O victorie doar ar menține echipa roș-albilor în cărți pentru top 6, nu ar asigura biletele, orice alt rezultat ar elimina orice urmă de speranță. 

Apoi, luni, clubul din Ștefan cel Mare așteaptă un rezultat pozitiv din partea instanței în privința acceptului pentru noul plan de reorganizare modificat.

Lista lui Vlad Iacob

Vlad Iacob, administratorul special al bucureștenilor, a oferit astăzi mai multe declarații. A luat atitudine vizavi de situația actuală a clubului și a dat niște replici acide celor care, în accepțiunea sa, au lansat tentative de dezbinare a conducerii și a relației cu suporterii dinamoviști. 

Chiar dacă nu i-a numit oficial, replicile oficialului ”câinilor” sunt săgeți lansate către Nicolae Badea, Dorin Șerdean și Cornel Țălnar, care au contestat, inclusiv în instanță, ultimele mutări ale conducerii clubului. Iacob a deconspirat și cheltuielile clubului Dinamo cu Iuliu Mureșan, 10.000 de euro/lună!

Cele mai importante declarații ale comunicatului oficial al lui Vlad Iacob:

  • „În contextul în care publicul larg prevestea falimentul clubului sau retrogradarea în Liga 3 și adesea fără a avea la dispoziție resurse absolut normale pentru un club de fotbal, am decis să îmi asum acest rol. Sunt în slujba clubului de dimineață și până seara și fac acest lucru fără sa fiu plătit de către Dinamo și fără să mi se deconteze orice fel de cheltuieli”
  • „Pe lângă munca depusă, am contribuit financiar în mai multe rânduri, susținând diverse cheltuieli pentru transferuri, pentru deplasări, pentru transportul personalului clubului sau pentru alte cheltuieli operaționale. Nu aștept și nu voi solicita recuperarea acestor bani. Pentru a avea termen de comparație, clubul cheltuia cu predecesorul meu aproximativ 10.000 euro/ lunar
  • „Numirea lui Ovidiu Burcă în rolul de antrenor principal îmi aparține și consider că acesta este un profesionist veritabil, care are toate calitățile necesare pentru a antrena în fotbalul modern. Am certitudinea ca împreună cu el se poate construi un proiect pe termen lung”
  • „Ne-am început munca la Dinamo cu cel puțin 3-4 săptămâni după celelalte echipe din Liga 2, moment în care activitatea de transferuri a celorlalte cluburi din România era aproape încheiată. Opțiunile de transfer erau extrem de limitate. Imaginea clubului suferea enorm, iar mulți jucători români și străini au refuzat Dinamo”
  • „Cel puțin la fel de important este faptul că am reușit să identificăm și să atragem investitori pentru Dinamo – investitori pregătiți să vină alături de club de îndată ce situația juridică va deveni clară” 
  • „Suporterii au contribuit cu aproximativ 3,5 milioane de euro, până în prezent. Alături de club s-au aflat și se află și Răzvan Zăvăleanu, împreună cu echipa RTZ&Partners. În ciuda informațiilor false sau tendențioase apărute în media, în calitate de administrator special, vă asigur ca RTZ nu a încasat nici măcar onorariile cuvenite administratorului judiciar, de la intrarea in insolvență și până în prezent. Mai mult decât atât, RTZ a susținut activitatea clubului și a împrumutat Dinamo în câteva rânduri, finanțând clubul în momente extrem de dificile”.

1,5 milioane de euroar trebui să mai achite Dinamo dacă va fi admis noul plan de reorganizare modificat

VIDEO. Vali Lazăr despre plecarea de la Dinamo: „Burcă se crede mare psiholog”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Gazeta, în dialog cu unul dintre miliardarii Qatarului: „Nu vă mint, au murit oameni, dar în niciun caz câteva mii!” + Ce spune despre o posibilă preluare a lui Dinamo
INTERVIU
Gazeta, în dialog cu unul dintre miliardarii Qatarului: „Nu vă mint, au murit oameni, dar în niciun caz câteva mii!” + Ce spune despre o posibilă preluare a lui Dinamo
Steliano Filip, interviu după transfer în Ungaria: „Cu lotul acesta, plus 3-4 jucători, Dinamo va promova la anul!”
INTERVIU
Steliano Filip, interviu după transfer în Ungaria: „Cu lotul acesta, plus 3-4 jucători, Dinamo va promova la anul!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
creeperno807
creeperno807  •  03 Decembrie 2022, 22:52

Citind articolul vei observa ca Zavaleanu si firma sa n-au incasat niciun ban

Sofa_King
Sofa_King  •  03 Decembrie 2022, 01:20

*** de Muresan. Is curios cat ia Zavoleanu pe luna. Mai mult decat jucatorii cred

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

81mada
81mada  •  02 Decembrie 2022, 23:38

Vorbe…

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close