FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI IAȘI

UPDATE Poli Iași are un nou antrenor! Antrenorul confirmă GSP: „Miercuri, reunirea!”

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete

Articol de - Publicat duminica, 20 iunie 2021 15:06 / Actualizat duminica, 20 iunie 2021 18:32

După ce Viorel Moldovan a refuzat să preia conducerea tehnică a echipei Politehnica Iași, moldovenii s-au reorientat și au găsit rapid un nou antrenor cu care să atace promovarea în Liga 1: Costel Enache. 

Update - Costel Enache confirmă GSP: „Vin la Iași”

Știrea GSP referitoare la iminenta sosire a lui Costel Enache la Politehnica Iași a fost confirmată și de site-ul oficial al clubului moldav și de antrenor. „Dacă nu apare nimic neprevăzut, marți vin la Iași pentru a semna cu Poli. Miercuri îmi doresc să fie reunirea. 

Suntem în întârziere, din câte am înțeles nu e o situație prea confortabilă la Poli. E nevoie să ne mișcăm repede” a spus Enache, care a adăugat: „Oricine cred că e tentat să lucreze într-un oraș încărcat de cultură și istorie cum e Iașul. Eu, moldovean fiind, cu atât mai mult. Mi-am dorit să rămân în circuitul fotbalistic la un anumit nivel, sper să iau decizii logice și să atingem obiectivele”.

Știrea inițială - Costel Enache, la Poli Iași

Astfel, Poli a bătut palma cu un antrenor care a mai lucrat în Copou, în 2013, Costel Enache. Dacă nu vor apărea elemente neprevăzute, oficializarea înțelegerii se va face la începutul săptămânii viitoare. 

Costel Enache, noul antrenor al lui Poli Iași

Enache (48 de ani) a antrenat în sezonul trecut pe Universitatea Cluj și ar urma să vină la Iași alături de Cătălin Munteanu.

De-a lungul carierei Enache a mai antrenat la Ceahlăul, Poli Iași, Dunărea Galați, România U19, Botoșani, Astra, Hermannstadt, Petrolul și U Cluj. 

Schimbări importante la Poli Iași

Scandalurile iscate în Iași după anunțarea noilor asociați ai clubului, care sunt Cristi Amironesei, Florin Briaur, Vlad Ciobanu, Dan Cojocaru și Cezar Honceriu, i-au făcut pe aceștia să se reorienteze în ceea ce privește numele președintelui Consiliului Director, a cărui componență miercuri.

Astfel, în fruntea CD a fost numit Vasile Simionaș, nume important în fotbalul ieșean. Prima propunere a fost Honceriu, preparatorul fizic al echipei. Ceilalți trei membri ai Consiliului sunt Ilie Gheorghică (antrenor de atletism, director LPS Iași), care va fi vicepreședinte, Cristi Amironesei (antrenor la Navobi Iași, ultima clasată în Liga a II-a de fotbal feminin) și Vlad Ciobanu (arbitru de futsal).

Șef al executivului a fost numit Briaur, un apropiat al primarului Iașului, Mihai Chirica. Briaur este consilier local din partea PMP și a fost în cărți pentru a fi viceprimar. 

Pentru că postul de președinte executiv al clubului a fost desființat pentru ca Ciprian Paraschiv să poată fi dat afară, noul conducător va avea titulatura de manager general.

VIDEO Continuă EURO 2020! Totul despre Elveția - Turcia

Citește și: 

„Ingredientele” oltenilor pentru titlu! Alimentație Eco și mental coaching!

Gabriel Tamaș este noul președinte al lui FC Voluntari

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  20 Iunie 2021, 17:13

succes ! FORZA POLI !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează