FOTBAL  »  LIGA 2  »  PLAY-OFF

Cristi Pustai, semnal de alarmă după Dunărea Călărași - Rapid: „Unii jucători sunt neplătiți din iarnă. Intri în vestiar și ai lacrimi în ochi”

Cristi Pustai
Cristi Pustai

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 mai 2021 23:15 / Actualizat vineri, 07 mai 2021 23:58

Cristian Pustai (53 de ani), antrenorul de la Dunărea Călărași, a comentat victoria cu Rapid, scor 3-2. 

Victoria cu Rapid a urcat-o pe Dunărea pe locul 4, primul de baraj pentru promovarea în Liga 1. Imediat după meci, Pustai a amintit de problemele financiare cu care echipa sa se confruntă, jucătorii fiind neplătiți de luni bune!

Cristian Pustai: „Intri în vestiar și ai lacrimi în ochi”

„Noi am venit să facem treabă, încercăm să ne facem treaba sportiv, să o rezolvăm cât mai bine. Astăzi ați văzut o echipă care a reușit să revină deși avem probleme mari și am fost conduși din minutul 1, ăsta este lucrul cel mai important din acest meci. Ideea de a reveni în condițiile pe care noi le avem aici este o mare realizare a jucătorilor. Pentru că intri în vestiar și aproape ai lacrimi în ochi când vorbești cu ei despre situație. E foarte greu. 

Sunt jucători care au venit în iarnă și nu au primit vreun ban la Călărași, dar joacă. N-aș vrea să jignesc pe nimeni, să zic de conducere... am tras un semnal de alarmă la Timișoara, am încercat o formă de protest. Noi tot atragem atenția, suntem în play-off, pe locul 4, suntem o echipă pe care multe cluburi ar vrea să o aibă. Sunt atâtea cluburi care nu au ajuns în elita ligii a doua, cluburi mari, cu un buget frumos, care nu au ajuns aici.

Am dat gol aproape în toate jocurile, ăsta este pentru mine un lucru bun, frumos. Că am și primit multe goluri a fost o problemă pe care am încercat să o remediem schimbând sistemul, parțial am reușit, am revenit astăzi la 4-2-3-1. Am fost conduși din primul minut, ceea ce e foarte greu, dar la cum a decurs meciul am simțit că putem reveni, le-am spus și jucătorilor în pauză că ar fi fost păcat să pierdem meciul”, a declarat Pustai la microfonul DigiSport. 

Clasament play-off Liga 2: FC U Craiova rămâne lider

Mai multe știri din Liga 2:

Gafă colosală în play-off-ul Ligii 2 » Cadou primit de CS Mioveni la Miercurea Ciuc

Dispare „Justice For Craiova” de pe tricoul lui FC U Craiova 1948 în Liga 1? Răspunsul oferit de Adrian Mititelu Jr

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
venom999
venom999  •  08 Mai 2021, 19:54

r

cirus11
cirus11  •  08 Mai 2021, 08:26

Nici eu nu vreau sa jignesc, sunt o echipa buna dar ce sa caute in liga 1 daca nu isi permit sa tina echipa in Liga 2??? Probabil vor sa dea lovitura cu banii din televizari dar nu e normal.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  08 Mai 2021, 05:19

Lasă că v a ieșit 2/1 5+ cota lui Rapid a scăzut grav chiar înainte de meci. Aveți destui bani acum!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează