FOTBAL  »  LIGA 2  »  MOSTIȘTEA ULMU - CSA STEAUA

EXCLUSIV Adversarii continuă seria atacurilor către CSA Steaua: „Să-și treacă în istorie japca împotriva lui Ulmu! Cei de acolo sunt doar niște mâncători de la buget

CSA Steaua a câștigat în turul primei runde a barajului pentru promovarea în Liga 2, 2-0 pe terenul celor de la Moștiștea Ulmu. // FOTO: Cristi Preda +16   FOTO
CSA Steaua a câștigat în turul primei runde a barajului pentru promovarea în Liga 2, 2-0 pe terenul celor de la Moștiștea Ulmu. // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 10 mai 2021 14:43 / Actualizat luni, 10 mai 2021 14:49

Vasile Tîrșolea, patronul celor de la Mostiștea Ulmu, rămâne ferm și continuă seria de atacuri către CSA Steaua: „Noi nu ne prezentăm decât la rejucare, nu la retur!"

Sâmbătă, prima manșă a barajului de promovare în Liga a 2-a, dintre Mostiștea Ulmu și Steaua, s-a încheiat cu victoria roș-albaștrilor cu 2-0, dar și cu un imens scandal. N-a fost deloc un meci ușor pentru „militari", cel puțin în prima repriză adversarii având mai multe ocazii mari de gol. Penalty-ul inventat de arbitrul Eduard Ioniță (Galați), la simularea lui Pacionel, a înclinat balanța, iar cei din Ulmu au anunțat că nu se vor prezenta la retur.

Patronul echipei, Vasile Tîrșolea, a reconfirmat: „N-am dormit aproape deloc, m-am tot uitat la faze. Este incredibil cum s-a dat acel penalty! Arbitrul mi-a părut incompetent și slugarnic. Afumați cu FCSB 2 l-au avut pe Găman, un arbitru cu experiență la Liga 1, iar cu noi s-au făcut experimente. Când a avut loc acea ciocnire, arbitrul a făcut semn să vină medicul spre banca tehnică a Stelei. De portarul nostru, care era plin de sânge, nici nu-i păsa!".

Să promoveze ei cu Armata lor și să-și pună asta în istorie, că au ajuns în Liga a 2-a cu japcă împotriva celor de la Ulmu! 
- Vasile Tîrșolea, patron Mostiștea Ulmu

Vasile Târșolea atacă CSA Steaua: „Niște mâncători de la buget"

Tîrșolea a continuat, dezlănțuit: „La primul cartonaș galben, pe care ar fi trebuit să i-l acorde lui Acasandrei, a confundat jucătorii și i l-a arătat lui Gheorghe. Rezerva i-a spus lui Ioniță că Acasandrei mai avea un avertisment. Apoi, în raport, au trecut cum trebuia, să se scoată. La plecarea de la stadion, arbitrul, care văzuse reluările, a recunoscut că nu a fost penalty. Să spună asta la presă, public!".

Cum se bucura Pacionel și se pupa cu Oprița, când a obținut acel penalty, în halul ăla?! Ce educație fac acolo, dacă îi învață să simuleze, dacă încurajează asta?! 
- Vasile Tîrșolea, patron Mostiștea Ulmu

Referindu-se la adversari, Tîrșolea a adăugat: „ Am fost tratați ca o formație de la țară. Dar le-am făcut față, n-au putut să ne surclaseze nici cu arbitrii. Știam că avem valoare. Mie mi s-au părut cei de la CSA Steaua doar niște mâncători de la buget. Nu mi se pare normal ca românii să contribuie la un experiment, la o aventură. Cu banii ăștia să se fi făcut spitale COVID sau să-i fi dat veteranilor de război! 

Donează sânge cu presa după ei. Donați-vă salariile alea de mii de euro pentru copiii nevoiași ai României! Eu țin echipa cu banii mei, aduc bani în fotbal, în loc să-i dau familiei. Dar gata! Renunț! Băieții mă tot sună, vor să jucăm și returul, însă am luat decizia! Jucăm doar dacă se rejoacă, nu returul

 Am cheltuit în acest campionat cam 300.000 de euro. Și ne-am bătut de la egal la egal cu o echipă cu buget de milioane de euro. Ce înfumurare la Oprița, să zică că trebuia să ne bată cu 6-2! Abia au câștigat, cu un autogol și cu penalty penibil 
- Vasile Tîrșolea, patron Mostiștea Ulmu

VIDEO Vasile Târșolea, după înfrângerea cu CSA Steaua: „Ne retragem din fotbal dacă nu se rejoacă partida”

Citește mai multe știri din Liga 2: 

CS Afumați - FCSB 2 0-1. „Satelitul” lui Becali, victorie în turul „barajului”! Se conturează șocul cu CSA Steaua

Totul despre turul barajelor de promovare în Liga 2 » Rezultate integrale + Data meciurilor retur

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
misterverde
misterverde  •  14 Mai 2021, 12:17

Csa ... dovada ca romanii sunt tra la la .... cum sa dai tu ca stat sarac .. milioane pentru niște amatori ce dau cu piciorul în basica .... uaaaaaaa romaniaaa .. uaaa la toți romanii .. , .. eu spun ca bunicii nu au pensie , ca nu avem autostrazi , spitale învățământ , somajul in flare etc... și voi îmi spuneti ca sunt gigist .. oameni ca voi nu vreau lângă mine .. va put creierul .. asa ca gândiți de la distanță... Csa , csm , craiolguta , Iași.. precum toate echipele din România susținute din bani publici .. merita desființate.. și cine le a făcut sa plătească... 4000 mi de euro .. Ogararu liga a 3 a .. în timp ce bătrânii sunt amendați de politie ca vând o legătură de pătrunjel la marginea străzii..

realcf
realcf  •  10 Mai 2021, 21:45

O *** de echipa, care are nevoie de ajutor in liga ***! Ce faceti ma in liga 2???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

946199078754644
Tavi A'visi  •  10 Mai 2021, 21:33

Alt cascat! Dute bre la Grec, nu a arbitrat Talpan!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează