FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSIKSZEREDA - RAPID 1-0

CSIKSZEREDA - RAPID 1-0 // VIDEO Daniel Pancu anunță REVOLUȚIA în Giulești: „Ne-am întors în noroi! Sunt vinovat pentru că am încredere în oameni”

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 octombrie 2019 18:55

Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, și-a găsit cu greu cuvintele după înfrângerea suferită de giuleșteni în deplasare cu Csikszereda, scor 0-1. Tehnicianul giuleștenilor anunță că-și va revizui complet atitudinea față de propriii jucători. 

„Din păcate, ne-am întors înapoi în noroi. Am ratat încă o șansă uriașă de a ne apropia de locul 1. Nu meritam absolut nimic astăzi! Nu am avut prospețime, n-am avut răutate, n-am avut agresivitate, n-am avut viteză. 

(...)Eu nu caut scuze, mă consider vinovat într-o proporție foarte mare. În alte dăți am fost inspirat și am schimbat unele lucruri, azi îmi asum într-o mare măsură acest eșec. Am crezut că se schimbă ceva. Din păcate, tot Rapid suntem! Am trăit foarte multe astfel de momente ca jucător, acum mi-e mult mai greu din postura pe care o am. Sunt vinovat pentru că am încredere în oameni, lucru care nu se va mai întâmpla pe viitor”, a declarat Daniel Pancu, potivit paginii oficiale de Facebook a Rapidului. 

Rapid a suferit cea de-a treia înfrângere a sezonului și se situează acum pe locul 8 în liga secundă, la 6 puncte de primele două locuri. 

Vezi și: 

LIGA 2, etapa #13 // Surprize mari în liga secundă: Rapid naufragiază la Miercurea Ciuc, după un meci modest al echipei lui Pancu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
ray51
ray51  •  21 Octombrie 2019, 12:05

E greu foarte greu in acest an. Sa speram ca de la anul...

deusdat
deusdat  •  20 Octombrie 2019, 11:42

Pancone, după un an mâna ta nu se vede deloc. E timpul ca Rapidul să aibă un antrenor.

rapidist57
rapidist57  •  20 Octombrie 2019, 08:21

Din nefericire situatia este dramatica, este greu cand ai in lot doar doi, trei jucatori si trebuie sa faci o echipa de 11. Trebuie s a intelegem ca nu poti face nimic cu o gramada de papagali ce-si spun jucatori de fotbal impusi de conducere, aici este greseala lui Pancu facuta din dragoste pentru Rapid. Daca in iarna nu se schimba garnitura de papagali, nu vedem promovare. Nu Pancu are singura vina ci si cei care ii impun niste papagali cu titlul de jucatori.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează