FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSIKSZEREDA - RAPID

Csikszereda - Rapid 1-0 // WOW! Se pregătește o mutare istorică? MM Stoica, surprins la meciul alb-vișiniilor!

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 octombrie 2019 18:12

Mihai Stoica, fostul director sportiv al celor de la FCSB, a fost astăzi la duelul Csikszereda Miercurea Ciuc - Rapid, încheiat 1-0.  

Fostul oficial al echipei lui Gigi Becali a urmărit meciul alături de Daniel Stanciu, cel care e în pole-position să ajungă manager la U Cluj. Apariția lui MM la un meci al Rapidului este surprinzătoare, însă e greu de crezut că acesta ar putea ocupa vreo poziție oficială la giuleșteni. 

Totuși, în urmă cu peste 15 ani, până să ajungă pentru prima oară la Steaua, MM Stoica a fost aproape să fie înregimentat de Rapid. La acea vreme la Oțelul Galați, Stoica a primit o ofertă din partea alb-vișiniilor, însă mutarea nu s-a mai concretizat: „Am fost președinte la Rapid. Și nu o noapte sau două, ci în două rânduri. Dacă nu primeam oferta Stelei, probabil aș fi ajuns la Rapid”, povestea Stoica în urmă cu mai mulți ani.  

Pancu cerea un „MM Stoica” 

Pe 10 martie, pe vremea când Rapid încă se afla în Liga 3, Daniel Pancu a oferit o declarație surprinzătoare: „Adevărul e că aș avea nevoie de un om puternic în club. O persoană care să se ocupe de alte probleme pentru ca eu să fiu responsabil doar de fotbal. Mi-ar trebui un MM Stoica al Rapidului, doar că nu știu dacă e de găsit în România.  

Suporterii nu-l mai vor la FCSB

Mihai Stoica e în continuare fără angajament, iar în ultimele zile s-a dezbătut intens subiectul unei posibile reveniri la clubul lui Gigi Becali. Totuși, fanii FCSB-ului nu mai sunt atât de încântați de un come-back al lui Stoica.

MM a părăsit echipa la începutul lunii august, iar GSP a pornit dezbaterea: mai e dorit fostul manager general? Într-un sondaj găzdui pe site, la care au participat peste 26.000 de respondenți, nu mai puțin de 60% din voturi, adică 15.000 de răspunsuri, au avut o direcție clară: menținerea lui Narcis Răducan, actualul director sportiv, în funcție, ca unic manager!

MM Stoica, personaj de fotbal cu greutate, și-a pierdut mult din credibilitate. Doar 4.900 dintre votanți, adică 19%, și l-ar mai dori pe acesta la FCSB! 

Csikszereda - Rapid 1-0 // WOW! Se pregătește o mutare istorică? MM Stoica, surprins la meciul alb-vișiniilor!

AICI ai toate detaliile din etapa a 13-a din liga secundă!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
magura
magura  •  20 Octombrie 2019, 11:01
Postat de its..1134 pe 19 Octombrie 2019, 19:45

Surpriză.. sunteți deja desființați. :)

Ca esti prost, asta nu este o surpriza! Banuiesc ca ti-au zis multi... :))))))

since1907
since1907  •  20 Octombrie 2019, 08:12

Un cersetor.Acuma cerseste un post la Rapid !? Te doare mintea ce epava de om

vendredi13
vendredi13  •  20 Octombrie 2019, 03:57

MM sa se ocupe de arbitraj si de spus in public probleme, de mers la presa, dati bani acolo. Cica jucatorii nu citesc, probabil ca nu, dar tot ii suna cunoscutii sa le spuna ce s-a scris. Din pacate presa este buna la rele. Acum se uita sa vada ce mai spune Tiriac de tronsonul de cale ferata Gara de Nord - Aeroport. Iar ala este bun sa ne mai intoarcem acasa sa votam, sa ne vedem familiile fara sa dam mii de euro la taximetristi, sau Uber. Sau sa inchiriem masini. Nu pentru turisti. Ca aia nu-s prosti. Am fost intr-un avion Budapesta-Bucuresti cu fani polonezi vreo 50 in avion. La Romania-Polonia. Cu autobuzul au plecat din aeroport si vorbeau destul de bine romaneste la casa de bilete.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează