FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

RAPID. Daniel Pancu nu iartă pe nimeni » Atac la conducere: „Aveam mai multă experiență decât toți de acolo” + ce le reproșează suporterilor

Daniel Pancu a fost demis de la Rapid după eșecul cu CSM Reșița. foto: GSP
Daniel Pancu a fost demis de la Rapid după eșecul cu CSM Reșița. foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 aprilie 2020 20:55

RAPID. Daniel Pancu (42 de ani), tehnicianul demis de la Rapid în luna martie și înlocuit cu Dan Alexa, afirmă că n-a semnat încă rezilierea contractului cu giuleștenii.

Legenda Rapidului îi „înțeapă” pe oamenii din conducere și afirmă totodată că ar fi trebuit să primeacă mai multă susținere din partea pretențioasei galerii rapidiste.

„Am fost acuzat că n-aș avea experiență. Din toată conducerea aia de la Rapid, am avut mai multă experiență decât toți de acolo. Am fost părăsit, am fost lăsat singur. De când am plecat, n-am mai vorbit cu nimeni din conducere.

Suporterii n-au înțeles că a fost pierdută doar o bătălie (n.r - eșecul cu Reșița, 0-1), nu războiul. Am fost demis, dar în acte sunt încă antrenor. N-am semnat încă rezilierea contractului cu Rapid”, a spus Pancu, la TV Digi Sport.

„Îi urez succes lui Dan Alexa. I-am urat baftă, în rest n-am mai vorbit cu el. Îmi doresc din suflet să reușescă, sper să promoveze” - Daniel Pancu, fost antrenor Rapid

RAPID / Colapsul din 2020 i-a fost fatal lui Daniel Pancu

Fostul jucător al giuleștenilor a fost demis din cauza rezultatelor slabe înregistrate de Rapid în ultima perioadă, care au făcut ca echipa să se îndepărteze de locurile fruntașe din Liga 2. Rapid nu a câștigat niciun meci din cele trei disputate după reluarea campionatului. 

Două egaluri fără gol marcat (0-0 contra Politehnica Timișoara și Turris T. Măgurele) și o înfrângere (0-1 împotriva CSM Reșița) sunt rezultatele care au convins conducerea Rapidului să renunțe la serviciile lui Pancu.

6este locul ocupat de Rapid în Liga 2 în acest moment

37 de punctea câștigat Pancu alături de Rapid în acest sezon, în 23 de meciuri

Citește și alte știri despre Rapid:

RAPID. Dan Alexa inovează » Antrenamente online cu toți jucătorii de 3 ori pe săptămână: „Ieși ștors după o oră”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
deusdat
deusdat  •  04 Aprilie 2020, 11:31

Te iubim, Pancone, dar echipa era varză. Numai tu n-ai observat.

csa.steaua.bucuresti
csa.steaua.bucuresti  •  03 Aprilie 2020, 22:06

Poate ca nici Pancu nu o fi fost vreun Guardiola sau ceva, însă nici Lăcătuș nu a fost, dar l-am lăsat sa își termine mandatul, nu a reușit, asta e, ne-am dat mâna și despărțit amical. Dacă cele 2 proiecte au astăzi succesul pe care îl au in rândurile suporterilor a fost tocmai prezenta acestor Legende in organigrame încă de la început. Altfel sunt încă vreo 5 cluburi care vor sa fie Rapid, fără Pancu și Daniel Nicolae și acest proiect rămânea doar FC R. La Steaua la fel, când Lăcătuș sta pe banca e clar ca echipa aia e Steaua indiferent in ce Liga e. N-as da vina prea mult pe suporteri, ei reacționează emoțional, însă FC R a dat dovada de neseriozitate și in cazul lui Nicolae iar când îți tratezi astfel legendele nu ești cu nimic mai breaz decât FC fcsb SA.

amicu
amicu  •  03 Aprilie 2020, 21:55
Postat de unurt1 pe 03 Aprilie 2020, 21:53

Pancu cred ca este intr-o betie continua si nici acum nu s-a trezit. Echipa nu juca absolut nimic, nu avea nicio idee de joc, juca doar la intamplare sau prin inspriratia unui jucator, Pancu i-a dat afara pe toti jucatorii cu experienta ca sa aiba doar pioni pe care sa-i controleze el prin intimidare. Ce a semanat, aia a cules. Iar acum are cultul personalitatii si vede dusmani in oricine, dar la el nu se uita. Bautura face rau la creier.

tu esti sustinatorul unui parazit care a distrus Romania si iti permiti sa vorbesti despre Pancu?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează