FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Dinamo a început tare, apoi s-a blocat » Ce urmează pentru club într-un domeniu vital

Ultrașii roș-albi au făcut spectacol în prima etapă pe arena din Clinceni, la Progresul Spartac - Dinamo 0-1/
FOTO Ionuț Iordache
Ultrașii roș-albi au făcut spectacol în prima etapă pe arena din Clinceni, la Progresul Spartac - Dinamo 0-1/ FOTO Ionuț Iordache

Articol de - Publicat marti, 09 august 2022 22:49 / Actualizat marti, 09 august 2022 23:16

Dinamo a vândut aproape 400 de abonamente în primele zile, pe fondul emulației create de eventualele meciuri pe arena „Arcul de Triumf”. Reprezentanții clubului speră ca din septembrie echipa să joace pe stadionul de lângă Parcul Herăstrău.

Dinamoviștii au început în forță achiziționarea de abonamente pentru sezonul ligii secunde, dar demersul s-a curmat în ultimele zile. Miercurea trecută, clubul a anunțat vânzarea de abonamente, prețuri între 200 și 700 de lei, prezentând ideea cu disputarea partidelor de acasă pe stadionul „Arcul de Triumf”, și s-au vândut aproape 400 în primele 48 de ore - de aproape două ori mai mult decât în toată ediția precedentă! -, după care situația s-a blocat.

Ion Țiriac a mers la premierul Ciucă: „Vedeți cum faceți cu Dinamo, băgați-i ceva pe sub fund, ca să stea!” + descrie situația „câinilor” într-un singur cuvânt
DINAMO
Ion Țiriac a mers la premierul Ciucă: „Vedeți cum faceți cu Dinamo, băgați-i ceva pe sub fund, ca să stea!” + descrie situația „câinilor” într-un singur cuvânt

Din septembrie, Dinamo speră să se ducă pe Arcul de Triumf

În weekend a apărut informația că roș-albii nu vor putea juca nici pe stadionul Dinamo, din diverse motive ce țin de siguranța spectatorilor, iar pe „Arcul de Triumf” s-a trecut la schimbarea suprafeței de joc, astfel că prima etapă de acasă, cu Oțelul Galați, și apoi cu Unirea Dej se dispută la Clinceni.

Oficialii grupării, în frunte cu Vlad Iacob, administratorul special, și-au manifestat optimismul că din septembrie se va juca pe noua arenă din Sectorul 1. Sperându-se reluarea vânzării abonamentelor, o posibilă sursă de venit și o lovitură de imagine pentru un club care încearcă atragerea de fonduri. 

Comparativ, înaintea primului meci de acasă, oficialii lui Poli Iași, un club ce și-a manifestat interesul pentru a promova, au transmis că s-au vândut aproximativ 250 de abonamente. 

Situația abonamentelor în Liga 1

  1. Rapid - 5.200
  2. UTA - 4.300
  3. CSU Craiova - 3.600
  4. U Cluj - 2.000
  5. Petrolul - 1.400

„Ne-am înțeles cu câțiva oameni de afaceri”

Mohammad Murad, omul de afaceri interesat să investească la Dinamo, a transmis ferm că este dispus să preia frâiele clubului, explicând situația din punctul său de vedere, într-un live pe Facebook: „Discutăm despre ce s-a întâmplat rău în trecut. Încercăm să lămurim toate problemele și să putem reconstrui ceva pe 10-20 de ani. 

Eu sunt implicat în această reconstrucție. Avem comunicare permanentă cu administratorul special și cu cei din club. Nu este ușor deloc pentru că este vorba de a clarifica toate aspectele negative, astfel încât să nu mai fie blocaje în viitor. În ceea ce privește partea curentă, cheltuielile curente, nu sunt probleme. 

Ne-am înțeles cu câțiva oameni de afaceri, printre care sunt și eu. Mă doare că Dinamo se află în această situație și sper să fiu eu o persoană care o ajută. Dar nu vreau să investesc dacă sunt neclarități. Nu este nimeni de vină pentru aceste neclarități. Este perioada de concedii și sunt de primit multe răspunsuri. Sper ca într-o săptămână sau două să fie gata totul și să putem anunța această construcție în care cred”.

Citește și alte știri despre Dinamo:

De ce s-au împotmolit negocierile dintre Dinamo și omul de afaceri Mohammad Murad

Două mutări de ultim moment la Dinamo! „Câinii” au semnat cu un angajat FRF

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
rakku
rakku  •  10 August 2022, 15:54

Au fost 5 evenimente pe Arcul de Triumf si deja se schimba gazonul?

rocky5
rocky5  •  10 August 2022, 02:07

Rapid 5200 de abonamente! Ce înseamnă un stadion ca lumea!

istet10
istet10  •  09 August 2022, 23:02

Sa fie un semn rau?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează