FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - CS BLEJOI

VIDEO+foto Dinamo - CS Blejoi 5-0 » Două eliminări, cinci goluri și un jucător de la Cluj în probe la roș-albi

Dinamo - CS Blejoi 5-0 » Două eliminări, cinci goluri și un jucător de la Cluj în probe la roș-albi +20   FOTO
Dinamo - CS Blejoi 5-0 » Două eliminări, cinci goluri și un jucător de la Cluj în probe la roș-albi

Articol de , , , - Publicat sambata, 04 februarie 2023 13:52 / Actualizat sambata, 04 februarie 2023 22:34

Cu trei săptămâni înainte de reluarea Ligii 2, Dinamo s-a impus în amicalul cu CS Blejoi, locul 1 din seria a 5-a din Liga 3, scor 5-0.

După două egaluri în primele amicale ale iernii, ambele cu formații din al treilea eșalon, 0-0 cu CS Păulești și 1-1 CSO Plopeni,  Dinamo a reușit azi prima victorie din această pauză competițională, după o primă repriză excelentă.

Jucătorii lui Ovidiu Burcă au început tare meciul, iar în primele 40 de minute au punctat de 4 ori. Atacantul Cătălin Țîră a fost omului meciului, reușind un hat-trick în minutele 8, 10 și 40. Pe lista marcatorilor, în prima repriză, și-a trecut numele și Ionuț Borcea (min. 22).

VIDEO Rezumatul primei reprize de la Dinamo - CS Blejoi

După pauză, Dinamo a rămas în 10. În minutul 50, Deniz Giafer a fost eliminat, după un fault din spate, în poziție de ultim apărător, la 20 de metri de poarta lui Dinamo.

În minutul 75, în echipa „câinilor” a intrat și Denis Fărăgău (19 ani). Crescut de Viitorul Cluj, mijlocașul care s-a propus acum un an la Dinamo este în probe, dar nu se știe încă dacă va putea fi transferat în cazul în care confirmă, clubul având momentan interdicție la transferuri.

Dinamo a marcat și în inferioritate numerică, În minutul 80, Andrei Florescu a făcut 5-0, cu un șut de la 10 metri, la colțul lung. După 10 minute, extrema „câinilor” a văzut al doilea cartonaș galben și a fost trimis la vestiare.

VIDEO Golul de 5-0 marcat de Dinamo

După meciul cu CS Blejoi, Dinamo se va mai duela cu CS Muscelul Câmpulung (8 februarie), Unirea Slobozia (10 februarie), Farul (11 februarie) și FC Brașov (18 februarie).

+16 FOTO

Cătălin Țîră, interviu după hattrick

Dinamo – CS Blejoi 5-0

  • min. 90+1. Final de meci
  • min. 90: Încă o eliminare la Dinamo. Andrei Florescu vede al doilea cartonaș galben și este trimis la vestiare
  • min. 80: GOL Dinamo. Andrei Florescu marchează cu un șut de la 10 metri, la colțul lung
  • min. 75: La Dinamo a intrat și Denis Fărăgău (19 ani). Crescut de Viitorul Cluj, mijlocașul este în probe la Dinamo. El s-a propus anul trecut pentru un transfer la echipa „câinilor”, detalii AICI
  • min. 50: Deniz Giafer este eliminat, după un fault din spate, în poziție de ultim apărător, la 20 de metri de poarta lui Dinamo
  • min. 40: GOL Dinamo. Țîră face hattrick-ul cu o execuție cu capul, din 3 metri, după un contraatac excelent și o centrare foarte bună a lui Ghezali
  • min. 22: GOL Dinamo. Borcea face 3-0, cu un șut de la 10 metri
  • min. 10: GOL Dinamo. Țîră face dubla, dintr-un penalty obținut tot de el
  • min. 8: GOL Dinamo. Țîră deschide scorul. După o acțiune în banda dreapta a lui Ghezali, mingea a ajuns la Iulian Roșu. Acesta nu a putut să controleze balonul, dar Țîră a fost pe fază și a trimis în poartă, de la 6 metri.
  • A început meciul!

Echipe de start:

Dinamo: Oncescu – Moura, Giafer, Patriche, Demici – N. Roșu, I. Roșu – Borcea, Ghezali, Bani – Țîră
Au mai jucat: Dujmovic, Bena, Cr. Ionescu, Cune, Bobea, Al. Irimia, Amzăr, Șerban, Pop, Delciu, Florescu
Absenți: Iglesias și Larrucea au fost menajați, după accidentări ușoare
Antrenor: Ovidiu Burcă

CS Blejoi: Bălănică – A. Șerban, Giuroiu, Nicolae, Ghinea - Munteanu, Dima, Enache - Mănescu, Bălașa, Brăilă
Au mai jucat: Marinache, Drăgoi, M. Moise, Oprea, D. Ilie, Nițescu 
Antrenor: Răzvan Vlad

Dinamo încă speră la play-off

După reluarea sezonului, Dinamo va mai juca 3 meciuri în sezonul regulat: Unirea Constanța (a), Șelimbăr (d) și Poli Timișoara (a).

„Câinii” sunt pe locul 8 în Liga 2, cu 24 de puncte în 16 etape. Locul 6, ultimul care duce în play-off e ocupat de Gloria Buzău (26 de puncte).

Citește și: 

EXCLUSIV E oficial, s-a lansat un nou program socios la Dinamo! Obiectivul major: fanii vor să cumpere acțiunile de la Șerdean

Alin Dudea și-a găsit echipă după despărțirea de Dinamo » Va ataca promovarea!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
mirstelistu
mirstelistu  •  05 Februarie 2023, 15:13

Uau ce jucator, tulai doamne ce victorie mare direct in ȘAMPION LIG cu ei, îi asteapta talnar cu un castron de aripioare la gratar dupa victoria asta iar marele atacant cu 3 goluri in victoria cu marea echipa din blejoi are voie la 3 aripioare si rontait la resturile halite de talnar

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  05 Februarie 2023, 09:56
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 04 Februarie 2023, 21:36

Uite-l ce bantuie p-aici =)))) s-a facut electrician ....cica a montat o priza ..a tras 3 faze la priza ...ca nul era el ...mai are nevoie de o impantare ...il ajutam ??

„...mai are nevoie de o impantare ...il ajutam ??” ... eu, unul, contribui cu prima mână de pământ

creeperno807
creeperno807  •  04 Februarie 2023, 22:37

Cine vine in groapa, fara 5 nu scapa!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează