FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Anunț oficial: unde se joacă derby-ul Dinamo - CSA Steaua din Liga 2 » Când vor fi scoase la vânzare biletele

Articol de - Publicat duminica, 04 septembrie 2022 20:32 / Actualizat duminica, 04 septembrie 2022 20:32

Dinamo a căpătat curaj după 1-0 azi cu Concordia, la Chiajna, așteptând cu un alt moral confruntarea orgoliilor cu CSA Steaua, vineri seara, de la ora 21:30. Care, așa cum a anunțat GSP de vineri și s-a confirmat astăzi de către dinamoviști, se va juca pe cel mai mare stadion al țării, pe Național Arena!

UPDATE 20:30 » E clar! Dinamo - Steaua pe Arena Națională

Dinamo a emis un comunicat oficial în care anunță ca meciul de vineri, contra Stelei, se va disputa pe cel mai mare stadion al țării. Biletele vor fi scoase la vânzare luni.

La meciul de astăzi, suporterii noștri au avut foarte puține bilete la dispoziție, însă prezența lor s-a simțit foarte mult. Pentru meciul cu CSA am închiriat Arena Națională, tocmai pentru că știm ce fel de suporteri avem și cât de mult contează prezența lor. O peluză plină va oferi un imens avantaj echipei, iar pentru adversar va fi ca un zid de netrecut. 

Este un mesaj și către investitori, pe care îi așteptăm la derby, unde vor avea ocazia să vadă acel fenomen numit Dinamo, care trece cu mult dincolo de fotbal. În același timp, prezența masivă a suporterilor noștri reprezintă și un ajutor financiar extrem de important pentru club. Suntem siguri ca și jucătorii noștri se vor ridica la înălțimea atmosferei din tribune și că vor realiza o partidă memorabilă" 
- Vlad Iacob (administrator special Dinamo 1948) și Eduard Ziriakus – Galan (președinte DDB).

FC Buzău, victorie la limită cu Dumbrăvița în ultimul meci al etapei. Toate rezultatele + clasamentul
Etapa 5
FC Buzău, victorie la limită cu Dumbrăvița în ultimul meci al etapei. Toate rezultatele + clasamentul

Au găsit sursa de finanțare

„Câinii” mizează pe o afluență impresionantă de spectatori, mai ales că și programarea duelului este atrăgătoare pentru un meci de fotbal. Roș-albii au găsit sursa de finanțare pentru a plăti banii pentru închrierea Arenei Naționale înainte și speră ca din vânzarea biletelor să amortizeze investiția de 30.000 de euro. În orele ce urmează se va face și anunțul oficial în privința jocului de vineri seară. Nicio zi liberă, de miercuri în cantonament

Totodată, Ovidiu Burcă tratează cu mare seriozitate confruntarea cu CSA Steaua, care tocmai a învins cu 2-1 pe ”Ghencea” pe Poli Iași, o candidată declarată la promovare. Antrenorul dinamovist are de gând să inițieze un program spartan de pregătire înaintea confruntării cu trupa lui Daniel Oprița, fost jucător al ”câinilor” în 2007. Burcă va continua să aplice planul său de pregătire exigentă, în ciclul săptămânal.

După victoria cu 1-0 de la Chiajna, repurtată în fața bunului său prieten Ianis Zicu, Burcă nu va lăsa nicio zi liberă elevilor săi. De luni, la treabă! Va fi câte un antrenament zilnic, iar de miercuri se intră în cantonament. Tehnicianul vrea să-i țină conectați pe jucătorii săi la miza partidei.

Citește și:

Ovidiu Burcă, după victoria lui Dinamo cu Chiajna: „Eu nu sunt antrenor de rezultat. Mă felicit că am rămas fidel principiilor mele”

Ianis Zicu, supărat după ce Concordia Chiajna a pierdut cu Dinamo: „Sunt puține lucruri de spus, cu toate că ar fi multe de spus”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (58)
alexh
alexh  •  06 Septembrie 2022, 08:03
Postat de Angelica17 pe 04 Septembrie 2022, 17:15

1900 toamna nu-i mai bine ca 1947?Cum poți vorbi asemenea inepții?Și pe deasupra le mai și crezi.Citeste și afla cind s-a înființat CSA Steaua.Nu-i o rușine sa nu ști,rușine e sa nu citești și sa nu accepți o realitate recunoscuta de FIFA și UEFA.Ai auzit de ele?Știi ce înseamnă?

N-a auzit de FIFA, UEFA, LPF, FRF. E mai puțin citit. Dar totuși are un limbaj elevat.

Barna
Barna  •  05 Septembrie 2022, 20:22

Ora 21.30? Da ce, joacă în CL?

Ussb
Ussb  •  05 Septembrie 2022, 16:57

Ar fi frumos ca sustinatorii lui Dinamo sa vina in numar cat mai mare, asta ar ajuta si la confirmarea viitorilor investitori ca Dinamo a fost si va fi un brand foarte important!!!

Vezi toate comentariile (58)
Comentează