FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Răzvan Zăvăleanu îi acuză pe liderii DDB: „Nu am fost de acord cu decizia lor. El ne putea salva de la retrogradare”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2022 13:31 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2022 13:46

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, susține că demiterea lui Flavius Stoican a fost o greșeală.

 Antrenorul de 45 de ani a fost demis la începutul lunii martie, la insistențele liderilor DDB, și adus cehul Dusan Uhrin jr. 

Potrivit lui Zăvăleanu, Stoican ar fi fost antrenorul potrivit pentru Dinamo în meciurile cu U Cluj, din barajul de menținere/promovare în Liga 1 (0-2 și 1-1). 

Acești tineri bătrâni ai lui Dinamo
EDITORIAL
Acești tineri bătrâni ai lui Dinamo

Răzvan Zăvăleanu critică decizia DDB: „Nu am fost de acord cu demiterea lui Stoican” 

„Nu am fost de acord cu îndepărtarea lui Stoican. Nu cred că era momentul. Eu consider că acesta ar fi putut să motiveze echipa pentru meciurile de baraj. Avea această capacitate. 

Mai mult, cred că acesta ar fi putut strânge puncte și să evite barajul. Trecuseră meciurile dificile, în jurul lui echipa se strânsese ca o familie. Era exact de ce aveam nevoie. Nu am fost de acord cu plecarea lui. 

Chiar mă întreb de ce nu am luat în considerare să plecăm și noi atunci. Uneori, trebuie să treci peste preferințele oamenilor și să iei decizii pur manageriale”, a spus Răzvan Zăvăleanu, potrivit playsport.

 Stoican a antrenat-o pe Dinamo în 9 partide. A strâns o victorie, două egaluri și 6 înfrângeri. 

„Gică, fă programul!” 

În lipsă de alte soluții pentru postul de antrenor, Răzvan Zăvăleanu s-a orientat către Gică Mihali, tehnicianul de la Dinamo U19. Acestuia i-a cerut ca împreună cu secundul Iulian Mihăescu să stabilească un prim program pentru echipa de seniori, după ce Uhrin a plecat în Cehia.

VIDEO  DEZBATEREA ZILEI » Cât de repede va reveni Dinamo în prima ligă?

Citește și:

Dinamo taie bugetul: noile salarii din Liga 2

Ei sunt fotbaliștii care au cerut să rămână la Dinamo în Liga 2 » Torje și Eșanu, în fruntea listei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
fecere2
fecere2  •  01 Iunie 2022, 19:59

in sfarsit ,avem un campionat mai curat !

demolarii
demolarii  •  01 Iunie 2022, 19:45

Credeam ca Zavaleanu e un profesionist. Dar pare pierdut pe la Dinamo. Cand l-au demis pe Rednic au pierdut orice urmă de autoritate asupra jucătorilor, au pierdut din finanțarea Ddb, precum și alte surse, izolandu-se. Cum a mai luat si alte decizi proaste, situația se vede. Dar, daca il asculta pe Uhrin în vara trecută, era înțelept....asa , se vede rezultatul......dar unde sunt banii de pe Sorescu?

contele100
contele100  •  01 Iunie 2022, 19:34

DDB= Doar dinamo-n B. Ce campionat frumos o sa fie fara dinamo :))

Vezi toate comentariile (28)
Comentează