FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHIAJNA

Ruptură în familia lui Claudiu Niculescu » Fiul cel mare al antrenorului: „Nu avem o relație tată-fiu, nu s-a interesat niciodată de nepotul lui!”

Alex Niculescu, 22 de ani, băiatul cel mare al lui Claudiu Niculescu (44), antrenorul celor de la Concordia Chiajna, susține că pe cei doi nu-i leagă aproape nimic. +18   FOTO
Alex Niculescu, 22 de ani, băiatul cel mare al lui Claudiu Niculescu (44), antrenorul celor de la Concordia Chiajna, susține că pe cei doi nu-i leagă aproape nimic.

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2021 20:54 / Actualizat joi, 04 martie 2021 21:28

Alex Niculescu, 22 de ani, băiatul cel mare al lui Claudiu Niculescu (44), antrenorul celor de la Concordia Chiajna, susține că pe cei doi nu-i leagă aproape nimic.

Noi pur și simplu nu avem o relație tată – fiu. Tata e antrenor la Chiajna? Nici nu știam! Nu prea mă interesează ce face, e treaba lui. Vorbim foarte rar. Mă mai sună de ziua mea, dar conversațiile dintre noi nici nu durează mai mult de un minut”, a declarat Alex pentru Fanatik.

„De Mathias (n.r. - copilul lui Alex, nepotul lui Claudiu) nu s-a interesat deloc, de când s-a născut”, a mai spus Alex Niculescu, conform sursei citate.

Alex este membru în galeria FC U Craiova 1948 și spune că a susținut formația din Bănie în partida recent disputată de liderul eșalonului secund la Chiajna, contra Concordiei, trupa pregătită de tatăl său. „Îmi pare rău că nu a bătut Craiova, normal. Eu țin cu echipa mea, iubesc Universitatea! Fiecare cu treaba lui. Îmi doresc foarte mult să promovăm, sunt convins că vom reuși anul acesta”. Confruntarea s-a încheiat la egalitate, 0-0. 

Claudiu Niculescu are 3 copii din 2 căsătorii. Alex, 22 de ani, și Rebeca, 18 ani, din relația cu Lidia, prima soție, și David, 12 ani, cu Diana Munteanu, a doua soție, de care a divorțat în 2014.

Alex Niculescu e ultras FC U Craiova

Alex Niculescu e într-o relație cu o tânără din Craiova, Beatrice Ivănescu (foto jos), de-o vârstă cu el. Cei doi au devenit părinți de foarte tineri.

Claudiu Niculescu a devenit bunic în 2019, când Mathias, fiul lui Alex și al lui Beatrice, s-a născut.

Beatrice Ivănescu, Alex și Mathias Niculescu
Alex Niculescu, fiul lui Claudiu
Beatrice Ivănescu, iubita lui Alex Niculescu
Beatrice Ivănescu, iubita lui Alex Niculescu
Beatrice Ivănescu, iubita lui Alex Niculescu
+14 FOTO

Niculescu Jr. e un fan înrăit al celor de la FC U Craiova 1948, echipa patronată de Adrian Mititelu. A încercat o carieră de fotbalist, fiind apoi în centrul atenției prin mai multe acțiuni ale ultrașilor din Peluza Sud, din care face și el parte.

Anul trecut, Alex Niculescu a fost bănuit că ar fi participat la vandalizarea casei și cofetăriei lui Sorin Cârțu. Reacția lui Cârțu, după ce i-a fost vandalizată cofetăria: „Se pare că a fost acolo și copilul lui Claudiu Niculescu. A sunat-o pe nevastă-mea, i-a zis că el nu a participat. Dar nu pot spune sigur dacă a fost sau nu, că erau mascați!”

Claudiu Niculescu, dezvăluiri emoționante: „Aveam bătături în palmă de la tăiat de cireși ca să ne facem focul în sobă”

Citește mai multe știri de actualitate:

Motivul retragerii Simonei Halep de la Dubai » A revenit marele obstacol al carierei: „Sunt dezamăgită”

Ovidiu Stîngă a cedat nervos după egalul de la Chiajna: „Eu am venit în România să joc fotbal!” » Ce a declarat Claudiu Niculescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
dansy
dansy  •  05 Martie 2021, 10:33

Niculescu-un om fara caracter.Dupa ce a plecat de la Universitatea la Dinamo a uitat de familie si s-a consolat *** din Bucuresti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

george_br
george_br  •  05 Martie 2021, 10:15

Pentru suporterii Stiintei, Niculescu este un om de nimic, un ZERO! O lepadatura..

vidoq
vidoq  •  05 Martie 2021, 09:51

Respect PS 97! Cea mai tare peluza din România!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează