FOTBAL  »  LIGA 2  »  ASTRA

EXCLUSIV FCSB l-a pierdut pe Constantin Budescu! Mijlocașul a ales să semneze cu Astra

Articol de GSP - Publicat luni, 19 august 2019 21:22

Constantin Budescu (30 de ani) a renunțat la ideea de a reveni la FCSB și va semna cu Astra.

UPDATE 23:39
E OFICIAL! „E adevărat, Budescu a semnat cu Astra! A semnat pe doi ani. Budescu e precum Lassie. El se întoarce acasă oriunde îl trimiți”, a spus Dani Coman, președintele celor de la Astra.

Știrea inițială

„Probabil în zilele următoare o să mă decid. Sper cât mai repede. Șansele sunt 50-50 între o revenire în România și o nouă echipă din străinătate”, a mărturisit Budescu.

Surse GSP susțin însă că Budescu e aproape de un acord cu Astra Giurgiu, formație pentru care a mai evoluat în perioada 2011-2015 și în 2017. Mijlocașul a rămas liber de contract după ce a rupt înțelegerea cu Al Shabab (Arabia Saudită). Are ca obiectiv un loc în lotul României pentru Euro 2020, dacă naționala lui Contra va reuși să treacă de preliminarii.

În vizită la Snagov

„Budi” și-a vizitat fostul antrenor de la Petrolul Ploiești, Valeriu Răchită (49 de ani), care l-a pregătit pe Budescu în două rânduri, în perioada 2005-2006, respectiv 2009-2011. 

„Am vorbit cu Vivi, i-am promis că o să trec pe la ei să văd un antrenament și să vorbesc și cu băieții. Pe unii îi și cunoșteam. Am vorbit mai multe. Nu le-am dat sfaturi, îl las pe nea Vivi. Sper să își revină cât mai repede pentru că sunt într-o situație delicată. Le urez multă baftă și sper să câștige meciul următor”, a spus Constantin Budescu.  

Sportul Snagov are trei înfrângeri în trei meciuri disputate în noul sezon al Ligii 2. 

7 goluriîn 22 de meciuri a marcat Budescu în sezonul trecut pentru Al Shabab

86 goluri şi 67 de pase decisivea strâns Budescu în 234 de meciuri disputate în toate competiţiile pentru Astra şi FCSB.

VEZI ȘI:

Premieră istorică în Liga 1! Cinci echipe neînvinse în primele șase etape

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
mosvasile
mosvasile  •  20 August 2019, 19:49

Costica are o filozofie a vietii ancestrala!Vrea sa traiasca si sa joace acasa,langa familie si cunoscuti!Si nu e omul sa se consume, numai ca sa-i faca poftele patronului,oricare ar fi el!Pentru ca patronii calca pe cadavre,numai sa le iasa lor "afacerea"!La Astra e ca si acasa la Ploiesti-pentru ca Astra isi face antrenamentele la Ploiesti!Si in curand, cred ca va reveni la Petrolul,echipa lui de suflet!

albalbastru72
albalbastru72  •  20 August 2019, 14:12

Vad ca primul titlu este LIGA 2 ASTRA.Ce mai e si nazbitia asta?Ati retrogradat-o sau mai e o Astra in Liga a 2-a?Al doilea lucru de semnalat este ca nu poti pierde ceva ce nu ai.Pai ce batrinul asta juca la fecesebeaua si a fost racolat?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  20 August 2019, 08:34
Postat de Adrian Constantin Sendroiu pe 20 August 2019, 06:58

e o mutare bine gandita, au trecut anii, poate nu va fi chiar la fel dar mai bine e sa joace cu amicul Alibec la Astra si alta sa stai cateva luni la toanele lui jiji apoi soasrta lui Al.Stan, Belu si lista e uriasa

Lasă, că nici cu *** patron al Astrei nu-i mai bine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează