FOTBAL  »  LIGA 2  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Video de colecție cu Daniel Pancu în studioul GSP: „No, no, no. Cum? Cum să nu beau?!”

Articol de - Publicat sambata, 01 august 2020 12:26 / Actualizat sambata, 01 august 2020 12:38

Daniel Pancu, 42 de ani, unul dintre cei importanți jucători din istoria Rapidului, a acceptat invitația de a participa la "Prietenii lui Ovidiu", emisiune moderată de Ovidiu Ioanițoaia și difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO.

În timpul emisiunii a existat un dialog amuzant între moderatorul Ovidiu Ioanițoaia și Daniel Pancu.

- Legenda spune că ești un tip petrecăreț... 
- Da.

- Spui că din 2008 nu mai bei nimic... 
- No, no, no. Cum? Cum să nu beau?! Nu la volan, nu.

- Deci, mai merge?
- Păi, cum să nu, când avem nevoie! E și indicat. Au fost o mulțime de zvonuri adevărate, au fost multe petreceri, dar niciodată amestecate cu fotbalul, cu procesul de antrenament. Nu-mi plac lăutarii foarte, foarte rău.

- Îți plac grătarele.
- Mie îmi plac grătarele, dar ziua. N-am pierdut nopți la viața mea. Foarte puține nopți pierdute. Asta mă învățau antrenorii să mai fac și excese dacă simțeam, dar să nu pierd nopțile. Fotbaliștii care au pierdut nopțile n-au avut viață sportivă lungă. Sportivii, în general.

Campion al României cu Rapid și în Turcia cu Beșiktaș, Pancone, „Pantera din Kadikoy”, a dezvăluit cum a ajuns în fotbal și cum au fost începuturile sale.

"Eu am jucat de la Champions League la echipa națională și până la Liga 4. Cu promovări, retrogradări, clasări de mijlocașul clasamentului. Am jucat pe toate posturile, am avut o viață de roman. Portar am jucat la Iași, după ce-am citit în ziar că e selecție la Poli, în Copou. Eu stăteam în partea cealaltă, în Niculina 1, un cartier destul de departe pentru un copil de nouă ani, cât aveam. Era un drum lung pentru că schimbam câte două, trei tramvaie până în Copou", povestește Pancu.

"Îmi aduc aminte când am ajuns acolo erau sute de copii. Mai era un singur loc într-o echipă de portar. Și pentru locul ăla s-au ridicat vreo zece mâini. Printre care și eu care voiam să joc fotbal, nu mă interesa pe ce post. Antrenorul a pus și o întrebare de geografie «Care e capitala județului Harghita?». Ha, ha, ha. Mi-aduc aminte că eu am zis Covasna, a început să râdă și m-a trimis în poartă. Treci portar tu", dezvăluie actualul președinte al Rapidului.

Am stat cinci, șase luni apoi am început să ies, să driblez, să pierd mingea, să luăm goluri și am trecut în câmp. Eu îmi doream să joc fotbal. Făceam niște plonjoane pe zgura aia... Doamne!, cum ajungeam acasă. Rupt prin coate, prin genunchi. Făceam plonjoane pe zgură fără echipament. Fără nimic... Eu aveam un șort, un tricou și niște teneși de Drăgășani. Așa mergeam la fotbal, dar asta ne-a călit pe toți.
-Daniel Pancu

URMĂREȘTE AICI ÎNTREAGA EMISIUNE CU DANIEL PANCU

CITEȘTE ȘI:

Voluntari - Dinamo, răfuială în PSD! Pandele vrea să se răzbune pe familia Negoiță, fiindcă o atacă pe Gabriela Firea la Primărie

Cea mai „obraznică” avocată din Cluj face furori printre fotbaliști! E superpasionată de sport, iar imaginile sunt spectaculoase

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
crazykiller
crazykiller  •  03 August 2020, 12:57

cartierul se numeste Nicolina 1, la o simpla cautare pe google il gaseati

dakesis
dakesis  •  02 August 2020, 18:49

declaratii 'savuroase', nu-i asa, jesepe?

alex_777
alex_777  •  01 August 2020, 13:29

... Dragasani care se rupeau in talpa si faceam talpici din carton :) ... ce vremuri...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează