FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Fanii lui Dinamo se revoltă! Ovidiu Burcă, luat în colimator

Ovidiu Burcă
Ovidiu Burcă

Articol de - Publicat luni, 22 august 2022 08:36 / Actualizat luni, 22 august 2022 15:31

Ovidiu Burcă a început să fie criticat vehement de către suporterii lui Dinamo, după două eșecuri în patru zile, fanii cer demisii și înjură jucătorii în mediul online. Antrenorul solicită timp: „Nu pot să repar eu toată mizeria făcută în ultimii doi ani”.

Dinamo a pus numeroase echipe pe harta fotbalului, pe plan intern și internațional, continuă s-o facă, în detrimentul propriei imagini. Suporterii sunt furioși, din nou, după o altă umilință, de această dată în Liga 2.

Viitorul Pandurii Târgu Jiu era în coada clasamentului, zero puncte, zero goluri, până la duelul cu roș-albii, când elevii lui Ovidiu au oferit o nouă prestație penibilă, oltenii impunându-se cu 2-0.

Corcodușa de pe tort
EDITORIAL
Corcodușa de pe tort

Furtună de injurii online după eșecurile lui Dinamo

Rezultatul, coroborat cu 1-3 „acasă" la Clinceni cu Oțelul Galați, a readus un val de critici, de apostrofări, de jigniri, alături de jucători și de conducere fiind luat în colimator și antrenorul de 42 de ani. 

Tot mai mulți fani în mediul online solicită demisia lui Burcă, venit de o lună la conducerea echipei, spre finalul pregătirii de vară! Suporterii nu mai au pic de răbdare, sunt enervați la culme și de discursul lui Ovidiu, dar conducerea este alături de antrenorul numit de noul administrator special, Vlad Iacob.

Ovidiu Burcă, replică agresivă

„Nu mi-a fost frică să-i introduc pe nou-veniții Ghezali și Bena, pentru că trebuie să scurtez timpul de integrare. 

Cu cât prelungeam, cu atât lungeam niște lucruri. Sunt jucători care aduc plusuri, dar trebuie să lucrăm la adaptare, la ce înseamnă Dinamo. Cred că mai sunt discuții pentru doi jucători, care vor veni zilele viitoare, sper să ajungă cât mai repede, să îi integrăm cât mai repede. E de lucrat în toate compartimentele. 

Nu pot eu să repar toată mizeria făcută în ultimii doi ani. Asta e, mi-am asumat. Știu că vor veni specialiști care vor spune alte lucruri, dar eu am nevoie de șase-opt săptămâni ca să formez o echipă care să joace de o anumită manieră.

 Sunt convins că vom reuși, am nevoie de puțin timp, au venit și jucători, au rămas cei care au caracter. Ca să faci o echipă e nevoie să treci și prin astfel de momente, trebuie să învățăm să pierdem, chiar dacă sună ciudat. Sunt mâhnit că pierd, dar am văzut și foarte multe lucruri bune, am văzut potențial", a reacționat Burcă.

Am dominat, dar nu e ușor când ai jucători care s-au pregătit o săptămână, două, trebuie să îi integrezi în timpul campionatului. Însă sunt convins că echipa asta va arăta mai bine. Sper să avem controlul, să dominăm, așa cum trebuie să facă Dinamo

 - Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

De ce trebuie să vorbească Burcă de ce a fost în trecut? El trebuie să se concentreze pe prezent. Sunt pesimist că va schimba echipa în 6-8 săptămâni. Îl apreciez pe Burcă, dar trebuie să pună la punct faza defensivă 

- Florin Răducioiu, ex-team manager Dinamo, la Prima Sport

Dinamo joacă sâmbătă la matineu

Câinii" vor începe să fie programați la meciuri sâmbăta, după ce o perioadă îndelungată, inclusiv în prima divizie, nu prindeau weekendurile. Roș-albii vor juca la matineu, în concordanță cu eșalonul în care au ajuns. 

Etapa următoare vor evolua cu Unirea Dej, „acasă" la Clinceni, de la ora 11:30. Apoi, cu Concordia, la Chiajna, se va juca tot în prima parte a zilei, tot sâmbăta. Meciul cu CSA Steaua, de acasă, dinamoviștii ar vrea să-l joace pe stadionul „Arcul de Triumf", așteaptă vești în acest sens.

VIDEO Ion Țiriac l-a abordat pe prim-ministrul Ciucă: „Domnu' general, vedeți cum faceți și cu Dinamo”

Citește și: 

Burcă și fotbaliștii lui Dinamo, făcuți praf în direct: „E depășit de situație, cum să spui așa ceva?” + „E strigător la cer!

A învins-o pe Dinamo, apoi a aplaudat-o: „Joc bun, au calitate” + Ionel Dănciulescu: „Burcă are viață grea”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
istet10
istet10  •  22 August 2022, 19:19
Postat de vanbasten_85 pe 22 August 2022, 15:33

Si inca ceva: mi se pare nesimtire sa il mai intrebi ceva de Dinamo pe Raducioiu care, in calitate de director sportiv, ne-a bagat in B si ne-a mai si dat in judecata. *** pentru gloria Raducioiu@

Nu v-a bagat el in B. Contributia decisiva o are ddb, care si-a batut joc de jucatori. Si de ce sa nu dea in judecata clubul daca nu respecta contractul?

istet10
istet10  •  22 August 2022, 18:54
Postat de vanbasten_85 pe 22 August 2022, 15:29

Burca nu e antrenorul echipei despre care cancanistii de la Gsp ne spuneau ca nu incepe campionatul? Eu vad ca s-au jucat deja 3 etape. Nu v-ar fi rusine..*** De cand au plecat Steliano si Rici care sa va dea stirile cu aripioare , ati inceput cu alte mizerii cu care va vindeti voi exclusivitatile. Ioanitoaia, cum de i-ati angajat pe cancanistii astia????

S-au jucat trei etape. Problema este ca Dinamo nu a jucat in astea trei etape.

adriann_
adriann_  •  22 August 2022, 15:33

Burca e in momentul asta antrenor de L3 in cel mai bun caz. A se vedea ce a facut la Slatina...

Vezi toate comentariile (32)
Comentează