FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA 1948

Căpitanul lui FC U Craiova, „la cald”: „Îi mulțumesc patronului nostru, Adiță”

Articol de - Publicat joi, 13 mai 2021 20:20 / Actualizat joi, 13 mai 2021 21:27

FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1! Dragoș Albu, căpitanul oltenilor, vrea să termine play-off-ul în fotoliul de lider.

„Am visat la momentul ăsta de când am venit la FC U Craiova, adică din vară. Sunt foarte fericit că am promovat matematic cu două etape înainte de final. Vrem să terminăm pe primul loc, ar fi păcat să nu o facem pentru că tot anul am fost pe primul loc. 

Am fost un grup unit, am trecut peste momentele mai neplăcute, clubul a făcut tot ce ține de el pentrui a promova. Suporterii, chiar dacă nu au fost prezenți în tribune, i-am simțit alături.

E o atmosferă foarte plăcută. Vreau să îi mulțumesc patronului nostru, Adiță, și domnului Mititelu, care a fost alături de mine și au crezut în mine din prima secundă și mulțumesc că mi-au dat șansa să joc la acest club”, a declarat Albu la final.

Liderul celor de la FC U Craiova a încheiat interviul cu o ironie adresată rivalei din oraș: „Care Craiova? Craiova suntem noi și sperăm să avem aceleași rezultate și în Liga 1”.

FC U Craiova a promovat în Liga 1!

FOTO: Vlad Nedelea
Captură facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL
Captură facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL
Captură facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL
Captură facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL
+37 FOTO

Oltenii și-au asigurat după egalul cu Csikszereda (0-0) promovarea matematică în Liga 1. U Craiova 1948 are 50 de puncte, cu două partide rămase de jucat. 

CS Mioveni, aflată pe 3, loc de baraj, are 6 lungimi în minus față de alb-albaștri. Astfel, diferența dintre cele două echipe nu poate fi redusă decât până la egalitate. În acest scenariu, Craiova beneficiază de avantajul rezultatelor directe.

De partea cealaltă, Csikszereda e pe locul 6, cu 37 de puncte și are șanse mici la promovare.

FC U Craiova a promovat în Liga 1!

FC U Craiova, în Liga 1! Fiesta în Bănie

Ce a declarat Bornescu la final:

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

FC U Craiova în Liga 1 » Eugen Trică, obiectiv măreț pentru sezonul următor: „Da, încă din primul an!”

VIDEO Ultrașii Rapidului i-au dus pe jucători pe noul stadion » Avertisment clar: „Ar fi calvarul vieții! Eu, Bocciu, vă promit asta în mod solemn”

„FC U are ultrașii, dincolo sunt «sămânţarii»” » Marcel Pușcaș, tranșant în disputa cluburilor din Craiova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
131624217670160
Geani Muraru  •  14 Mai 2021, 09:27

Alta echipa de puscariasi

kyil
kyil  •  13 Mai 2021, 23:46

FC U Craiova e una singura. Clona sa dispara. Toate clonele sa dispara. Si formatiile satesti,gen Clinceni sau Voluntari. Doar asa mai putem spera la rezultate bune pe plan international.

1948
1948  •  13 Mai 2021, 21:17

da, a fost si este frumos,Albule. Venind din L4 si avand respectul adversarilor consacrati din L2, pt ca pe voi scrie Stiinta, ati promovat. Si nu dramatic ,in ultima etapa, ci la pas.Dar nu uita ca am avut parte de rezultate favorabile , parca facute pt noi, chiar si de catre cei care si doreau la randul lor promovarea. Dar jocul e urat si slab,Albule.Cu gluma asta nu merge in L2, sau daca merge cu chiu cu vai, va fi acolo la subsol, unde nu se stie cum bate vantul. Cum am mai scris, multi dintre colegii tai n au ce cauta in L1.Cu parere de rau, asta e viata. Ne trebuie jucatori care stiu sa dea o pasa cu forta corecta. Si sa mai stie sa faca o preluare. Cam asta ne dorim .noi suporterii. Sau macar unii dintre ei.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează