FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Anunț neașteptat pentru CSA Steaua: „Ar putea avea drept de promovare”

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2021 09:04 / Actualizat duminica, 26 septembrie 2021 10:02

Florin Prunea, fost președinte la Dinamo și Poli Iași, a comentat unul dintre cele mai fierbinți subiecte din fotbalul românesc: situația de la CSA Steaua.

Recent promovată în Liga 2, CSA Steaua, club care aparține de MApN, nu are drept de promovare în Liga 1 în acest sezon și e nevoit să găsească un investitor privat pentru a putea activa pe prima scenă a fotbalului românesc.

Florin Prunea e categoric: „CSA Steaua poate avea drept de promovare”

Fostul internațional crede că formația roș-albastră ar putea să primească dreptul de a promova.

 „Eu am spus-o de mult că s-ar putea ca CSA Steaua să aibă drept de promovare. Eu cred că dacă va avea merit sportiv, va promova”, a declarat Florin Prunea la Prosport.

Adi Popa se duce unde îi e mai bine lui și familiei lui. El a jucat la Steaua, dar acum, sigur, la FCSB mai mult. Nu știu dacă a prins denumirea de Steaua. Fiecare jucător se duce unde e mai bine.  Acum, ce să facă Adi Popa? Se duce omul să își facă treaba. Este și el pe final de carieră. Pentru Adi Popa contează revenirea în Liga 1! Am văzut declarația cu promovarea 
– Florin Prunea

CSA Steaua nu poate promova încă în Liga 1 

Gazeta Sporturilor a scris că Steaua nu a întreprins niciun demers pentru a-și schimba structura juridică și pentru a respecta regulamentul FRF, dar și Legea Sportului, astfel că nu va putea să acceadă în Liga 1 la finalul campionatului următor.

CSA Steaua, start excelent în Liga 2

Trupa lui Daniel Oprița se află în acest moment pe locul 5 în Liga 2, loc de play-off. „Militarii” au strâns 17 puncte în 8 etape, având cinci victorii, două egaluri și o înfrângere.

VIDEO Victor Angelescu: „Din punct de vedere moral, FCSB e Steaua!”

Citește și: 

Un nou episod din conflictul Emil Grădinescu - CSA Steaua: „Cine a plătit transportul, cazarea și masa?!”

Edi Iordănescu vrea pe Ghencea: „Pentru rugby văd că se poate, pentru noi de ce nu?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
orlick
orlick  •  29 Septembrie 2021, 18:30

După ce Steaua a bătut Dinamo cu 6-0 și jucătorii au avut tupeul să se bucure în vestiar, Prunea ar fi în stare să spună că echipa cazarmei are dreptul sa joace în liga intai din returul acestui sezon.

1626497344230564
Nicolae Grecu  •  29 Septembrie 2021, 10:57
Postat de maldini_1986 pe 26 Septembrie 2021, 20:05

Auzi ipocritule, dar cand becali prezenta nu mai putin de 6 jucatori luati de la Unirea Urziceni, ai facut gura atunci? N-ai facut mistouri cu Steaua Urziceni? Cu cine *** voiai sa joace cu jucatorii emblema retrasi de ani de zile?! Pricepeti dreaqu o data ca SECTIA de fotbal a Steaua Bucuresti a fost REACTIVATA, CLUBUL insa nu a fost niciodata desfintat! Nu mai stati ca strutu cu capu bagat in *** si il mai scoateti doar cand vorbesc puscariabili ca mm, mustata sau becali.

Grădinescu le VA comenta cu cratimă

adyy25
adyy25  •  26 Septembrie 2021, 23:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close