FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO Frații Bendeac, show la microfonul GSP » L-au imitat pe fotbalistul doborât de rușine la Dinamo - FC Argeș: „Întrebați-i pe străini!”

Mihai Bendeac (40 de ani) și fratele lui, Andrei (22), au acordat un binterviu inedit pentru GSP.ro. +7   FOTO
Mihai Bendeac (40 de ani) și fratele lui, Andrei (22), au acordat un binterviu inedit pentru GSP.ro.

Articol de , , , - Publicat joi, 01 iunie 2023 13:44 / Actualizat joi, 01 iunie 2023 15:54

Mihai Bendeac (40 de ani) și fratele lui, Andrei (22), au acordat un interviu la dublu spectaculos pentru GSP.ro.

După un meci demonstrativ de fotbal, Echipa Asociației Umanitare Tadeu vs. Echipa Artiștilor (6-4), disputat în baza Voința, Mihai Bendeac, bine dispus, a venit la microfonul Gazetei:

„Extraordinar îmi merge la fotbal, alunecările mele au făcut deliciul pubicului”, și-a început actorul discursul. Apoi, a „copiat” speechul lui Andreias Calcan de la finalul întâlnirii Dinamo - FC Argeș 6-1, prima manșă a barajului de promovare/menținere în Superliga: „Cred că ar trebui să vorbiți cu jucătorii străini din echipă, pentru că acolo s-a pierdut meciul. Nu spun că vestiarul e împărțit în două, nu vreau să vorbesc mai mult”.

VIDEO. Mihai Bendeac, show la microfonul GSP: „Sub 400.000 de euro la semnătură nu vin la Dinamo”

„În principiu, sub 400.000 de euro la semnătură nu cred că aș face pasul spre prima echipă a lui Dinamo”, a continuat să glumească Mihai Bendeac.

+3 FOTO

Noi avem o tradiție în familie cu Dinamo, dar eu m-am rupt de ea în ultimii ani. Pentru că frate-miu a devenit implicat la Dinamo și pentru că îl iubesc foarte mult, am început să mă reobișnuiesc cu clubul ăsta, probabil peste un an voi ajunge la fel ca el, să mă dau cu capul de pereți când se întâmplă ceva

- Mihai Bendeac

VIDEO. Interviu cu Mihai și Andrei Bendeac: „Ce dracu' stai așa serios, mă?”

La un moment dat, în timpul interviului, lângă Mihai a apărut fratele mai mic Andrei, care a abordat o postură mult mai serioasă. „Ce dracu' stai așa serios, mă?”, l-a întrebat vedeta TV. „Mi-a plăcut că azi ai semănat cu Mărgăritescu la alunecări”, a replicat Andrei, colaborator în departamentul social media al grupării din Ștefan cel Mare.

Andrei povestește cum s-a apropiat de „câini”: „Am crescut lângă tata, care era nebun după Dinamo. Am prins generația N&D, eram foarte impresionat de ce se vedea la TV, Niculescu marca din lovitură liberă aproape meci de meci. Era fascinant pentru mine”.

Întrebați care e meciul de referință pentru ei, frații Bendeac au răspuns: 

  • Mihai: „Dinamo - Everton (n.r. - 5-1 preliminarii Cupa UEFA, 2005), acesta e jocul meu de suflet”
  • Andrei: „Dinamo - Bilbao (n.r. - 1-1, preliminarii Europa League, 2017). Am fost în peluză, de unde s-a văzut superb golul lui Rivaldinho”

„Pe viitor, o să-mi pun spectacolele de teatru în funcție de meciurile lui Dinamo din grupele Champions League”, a încheiat interviul Mihai Bendeac.

Tot despre Dinamo:

Valeriu Răchită recunoaște că a fost la un pas de Dinamo: „Dacă refuzam Steaua, ajungeam la sortat de cartofi la Târgu Mureș!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Valeriu Răchită recunoaște că a fost la un pas de Dinamo: „Dacă refuzam Steaua, ajungeam la sortat de cartofi la Târgu Mureș!”
Dinamo, nevoită să părăsească „Arcul de Triumf”, după promovare » Noua casă la revenirea în prima ligă
DINAMO
Dinamo, nevoită să părăsească „Arcul de Triumf”, după promovare » Noua casă la revenirea în prima ligă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
istet10
istet10  •  02 Iunie 2023, 18:50
Postat de io.s_ge. pe 01 Iunie 2023, 13:54

Sunt simpatici ! Ala micu e mai serios. Hai Dinamo!

Ala mare e adeptul rogvaiv.

creeperno534
creeperno534  •  01 Iunie 2023, 22:52

Respect!

io.s_ge.
io.s_ge.  •  01 Iunie 2023, 13:54

Sunt simpatici ! Ala micu e mai serios. Hai Dinamo!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close