FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

Gheorghe Mulțescu, sunat să preia o echipă din Liga 2 » EXCLUSIV Prima reacție a „Smurdului”: „Totul a durat un minut”

Gheorghe Mulțescu (68 de ani), ultima dată antrenor la Dinamo, a fost contactat de U Cluj (Liga 2), club rămas fără antrenor după demisia lui Adrian Falub
Gheorghe Mulțescu (68 de ani), ultima dată antrenor la Dinamo, a fost contactat de U Cluj (Liga 2), club rămas fără antrenor după demisia lui Adrian Falub

Articol de - Publicat marti, 15 septembrie 2020 15:17 / Actualizat marti, 15 septembrie 2020 18:20

Gheorghe Mulțescu (68 de ani), ultima dată antrenor la Dinamo, a fost contactat de U Cluj (Liga 2), club rămas fără antrenor după demisia lui Adrian Falub.

  • În ultimul mandat la Dinamo, Mulțescu a stat pe bancă 3 meciuri, înregistrând o victorie și două egaluri;

„A fost doar o discuție de principiu cu cei de la U Cluj, care a durat un minut. Nici măcar n-au fost negocieri. Este greșită interpretarea că aș fi plecat de la Dinamo”, a declarat Mulțescu pentru GSP.ro.

După ce a fost înlăturat de pe banca echipei, pentru a i se face loc lui Cosmin Contra, Mulțescu a primit o funcție oficială în „Ștefan cel Mare”, aceea de director tehnic la Dinamo, o combinație între șef al Centrului de Copii și Juniori și cel al scouterilor. 

U Cluj a rămas fără antrenor

U Cluj a anunțat despărțirea de antrenorul Adrian Falub (49 de ani). Tehnicianul și-a dat demisia din funcția pe care o ocupa din septembrie 2019.

Duminică, U Cluj a fost învinsă de SCM Gloria Buzău, scor 1-2. „Șepcile Roșii” au condus cu 1-0, după golul lui Golan, însă „dubla” lui Iurcu din finalul partidei le-a provocat ardelenilor cea de-a doua înfrângere consecutivă, după 0-1 cu ASU Poli. „U” are trei puncte după trei etape, iar Adrian Falub a fost sacrificat.

Se pare că tehnicianul „Șepcilor roșii” le-ar fi promis suporterilor înaintea meciului că va demisiona în cazul unui eșec cu Gloria Buzău. U Cluj a strâns doar 3 puncte în primele 3 partide, un început negru în încercarea de a promova în primul eșalon.

Citește mai multe știri din Liga 2:

Retragere forțată pentru Gabi Tamaș? „Numai printr-o minune ar putea fi din nou la 100%!”

Turris vrea promovarea în Liga 1 și continuă transferurile! Lincar a adus un fost atacant de la FCSB

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
portardelegenda
portardelegenda  •  15 Septembrie 2020, 21:43

Falub ăla e trist rău . Nici nu vreu sa ma gandesc cum e sa l ai antrenor

scorillo07
scorillo07  •  15 Septembrie 2020, 20:04
Postat de scorillo07 pe 15 Septembrie 2020, 18:34

***

Vezi că ai un mesaj din Suedia, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

scorillo07
scorillo07  •  15 Septembrie 2020, 18:34
Postat de persanu pe 15 Septembrie 2020, 16:28

E proshti , stai linistit . Si oricat le-ai atrage atentia , degeaba. Ei se bucura la Coockies ca trebuie sa dai accept cand intri pe GSP prima oara si la click-uri , in rest sunt multi proshti ca ei care continua sa ii citeasca , inclusiv eu :))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează