FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ

Gigi Becali l-a sunat pe Nicolae Dică! N-a stat pe gânduri după ce a aflat că și-a reziliat contractul

Articol de GSP - Publicat marti, 08 octombrie 2019 22:32

Nicolae Dică (39 de ani) a declarat că a fost sunat de Gigi Becali (61 de ani), patronul de la FCSB, care a vrut să-l ironizeze după ce s-a despărțit de FC Argeș.

„Aseară m-a sunat domnul Becali. A făcut o glumă cu mine. Mi-a zis «Ce faci, tată, cu proiectul tău?» I-am spus: «Asta e, se mai întâmplă în viață». Eu am decis să rămân la FC Argeș când a vrut să mă întorc. Voiam să fac o treabă frumoasă”, a declarat Dică la TV Digi Sport.

Ironiile lui Gigi Becali vin după ce Dică a refuzat să se întoarcă la FCSB, deși a fost ofertat de două ori. Prima oară la începutul sezonului, după plecarea lui Mihai Teja, apoi după plecarea lui Bogdan Andone, primul dintre cei trei tehnicieni pe care „roș-albaștrii” i-au avut până acum.

Dică a refuzat de fiecare dată pentru a rămâne la FC Argeș, unde spera să formeze o echipă competitivă. În cele din urmă, Nicolae nu a putut să-și ducă la bun sfârșit planurile pe care le avea cu argeșenii, astfel că cele două părți s-au despărțit în urmă cu două zile (DETALII AICI), din cauza unor nepotriviri.

„Mi s-a spus că obiectivul era promovarea din primul an, dar noi nu am discutat așa ceva la început. Ei au făcut totul ca să-l îndepărteze pe omul care i-a adus în Liga 2” - Nicolae Dică

VEZI ȘI:

Nicolae Dică, OUT de la FC Argeș: „S-a umplut paharul, dezamăgirea e mare, n-am avut nicio idee de joc” + Prima reacție a antrenorului 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  09 Octombrie 2019, 09:34

Readuceti+l pe DICA inapoi ...in retur se fac jocurile ....si el are arbitri la degetul mic ! Altfel va fi vai si amar ! IN afara de Rapid nu joaca nimeni fotbal in LIga 2 ! Dar la Rapid jucatorii au emotii cand isi vad suporterii in tribuna !:))))))))

liviu79pit
liviu79pit  •  09 Octombrie 2019, 08:33

FC Arges nu juca nimic cu tine! Bai o idee de joc, nimic! Numai la noroc ai castigat meciurile si culmea, te ai chinuit si cu Snagov si cu Pandurii si cu U Cluj, echipe vai mama lor, cu Magurele ti a castigat arbitrul meciul ca tu bagasei autobaza din min 60, in rest te au batut fara drept de apel toate celelalte echipe mai bunicele! Care e stilul tau de antrenor? Unde ti e valoarea? Balint a avut rezultate oriunde a mers cu oricefel de jucatori! Pune mana pe carte si lasa vaicareala! Momentan esti slab rau!

2458688604215152
Octavian Dorobantu  •  09 Octombrie 2019, 08:19

Esta dezamăgit? Dar spectatorii, Dica?Cum e sa vi la meci și sa nu vezi o centrare, o învăluire, sa nu vezi prospețime, sa nu vezi decât apatie, sa vezi lunga și după ea? Ai adus jucători pe care i ai vrut și hai sa zicem ca ai putut, ai adus jucători mai asa, pe lina moarta, dar ești tu în stare să-i resusciteze?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează