FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Ionuț Chirilă, chemat să o salveze pe Dinamo: „Ar veni și cu bani de acasă!”

Fostul internațional Ciprian Marica (36 de ani) crede că Ionuț Chirilă (56 de ani) ar fi varianta ideală pentru banca lui Dinamo.
Fostul internațional Ciprian Marica (36 de ani) crede că Ionuț Chirilă (56 de ani) ar fi varianta ideală pentru banca lui Dinamo.

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2022 15:02 / Actualizat joi, 30 iunie 2022 17:27

Fostul internațional Ciprian Marica (36 de ani) crede că Ionuț Chirilă (56 de ani) ar fi varianta ideală pentru banca lui Dinamo

Dinamo a rămas fără antrenor, după ce Gică Mihali a preferat să meargă în Liga 3, la Dunărea Călărași. Ciprian Marica a găsit soluția și le transmite conducătorilor să apeleze la Ionuț Chirilă. 

Gigi Becali și Cosmin Moți se pun la masa negocierilor: „Suntem deschiși la discuții!”
FCSB
Gigi Becali și Cosmin Moți se pun la masa negocierilor: „Suntem deschiși la discuții!”

Ciprian Marica îl propune pe Ionuț Chirilă la Dinamo

„Ținând cont că au antrenat atâția antrenori Dinamo, ar trebui să vină și rândul lui. Omul ăsta nu a avut șansa, cu toate că a făcut atâtea pentru Dinamo.

E un dinamovist, ar veni și cu bani de acasă numai să o antrenze pe Dinamo. Dacă toți au avut șansa să o antreneze pe Dinamo, eu cred că Ionuț Chirilă ar merita. 

Nu numai că ar trebui și ar putea, chiar ar merita acest lucru. Sigur, e foarte greu să reușești ceva. Nici cei de acolo nu-și permit să aducă un antrenor, nici ei nu știu ce va fi”, a spus Ciprian Marica, la Pro Arena. 

Ionuț Chirilă vrea la Dinamo

În primăvara lui 2021, Ionuț Chirilă, fost antrenor la Centrul de copii și juniori ai clubului alb-roșu, se autopropunea pe banca lui Dinamo. Avea un plan în 4 pași prin care promitea calificarea în grupele Ligii Campionilor.

  • Anul 1: „Selecție riguroasă”
  • Anul 2: „Cristalizarea relațiilor de joc și a automatismelor, automat și calificarea în play-off. În al doilea an se vând și 2 jucători în afară, pe 7-8 milioane de euro, pentru a forma un buget competitiv, de 10 milioane”
  • Anul 3: „Obiectiv locurile 1-3 și calificarea în grupele Europa League”
  • Anul 4: „Titlul de campioană , fără doar și poate, și forțarea grupelor de Champions League”

VIDEO Marica: „Povestea cu selecționerul, un film prost!” + Pe cine vede candidatul ideal pentru banca naționalei

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Primul transfer al „câinilor” cere întăriri urgente: „Liga 2 e mai grea decât primul eșalon”

DDB face apel la legendele lui Dinamo pentru salvarea clubului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
creeperno807
creeperno807  •  30 Iunie 2022, 22:47

Foarte bun planul..... daca joci fifa

costeltudor
costeltudor  •  30 Iunie 2022, 20:33

Nu sunt dinamovist , dar n-as dori ca chiria sa revină in fotbalul românesc ! V-as aminti ca pe unde a trecut acest așa zis antrenor , s-a ales praful !!!

demolarii
demolarii  •  30 Iunie 2022, 18:53

Sa-l ia la Farul, daca are atata încredere în el...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează