FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV Leo Grozavu a ajuns la Iași. Încep negocierile finale cu Politehnica!

Leo Grozavu
Leo Grozavu

Articol de - Publicat joi, 13 octombrie 2022 13:57 / Actualizat joi, 13 octombrie 2022 14:18

Antrenorul Leo Grozavu (55 de ani) a plecat în cursul dimineții din Cluj, unde locuiește, și a ajuns în Copou. 

Tehnicianul va discuta în această după amiază cu șefii Politehnicii preluarea postului de antrenor principal. Postul este vacant după despărțirea de Claudiu Niculescu (46 de ani), produsă luni, mutare anunțată în exclusivitate de GSP.ro.

Primul jucător care o părăsește pe FCU Craiova 1948 după ce Marius Croitoru a plecat de la echipă: „Vă urez multă baftă, leilor”
DESPĂRȚIRE
Primul jucător care o părăsește pe FCU Craiova 1948 după ce Marius Croitoru a plecat de la echipă: „Vă urez multă baftă, leilor”

Conducerea clubului vrea să oficializeze în decursul zilei de mâine mutarea

Capii Politehnicii doresc ca mâine să oficializeze colaborarea cu Grozavu, iar acesta să stea pe banca echipei chiar de sâmbătă, la meciul cu „lanterna” Ligii a II-a, Metaloglobus București.

Semn că instalarea lui Leo Grozavu la Poli este iminentă vine și de la preparatorul fizic cu care acesta colaborează, Ovidiu Chiribici. Acesta lucrează de câteva zile în Copou, alături de Mugurel Cornățeanu și antrenorul de portari Radu Sardescu. 

Poli Iași, locul 5 în Liga a doua

Poli Iași se află pe locul 5 în Liga a doua, cu 17 puncte acumulate în 9 partide disputate. Liderul clasamentului este Steaua București, cu 20 de puncte acumulate. 

VIDEO EXCLUSIV. Dan Șucu a jucat all-in când a intrat în afaceri: „Mi-am vândut casa cu 50.000 de dolari și am cumpărat un camion cu mobilă”

Citește și alte articole:

FCSB, obligată să vireze o sumă importantă în conturile lui FC Botoșani » Valeriu Iftime: „Un «fes» de bani. Ne ajută”

Răzvan Oaidă, dorit de FC Botoșani: „Este oricând o variantă pentru noi” + Valeriu Iftime, despre Denis Haruț: „Pierde timpul la FCSB!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close