FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI IAȘI

Rețeta lui Grozavu pentru promovare » Trei transferuri făcute, alte trei dorite, șase plecări, nouă amicale!

Leo Grozavu. Foto: Facebook
Leo Grozavu. Foto: Facebook

Articol de - Publicat vineri, 20 ianuarie 2023 10:34 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2023 10:34

Mare favorită la promovarea în Liga I, Politehnica Iași, grupare situată pe locul 2 în Liga a 2-a, după CSA Steaua, care nu are dreptul de a urca în prima ligă, dispută astăzi primul meci amical al anului. De la ora 14:00, în Copou, trupa pregătită de Leo Grozavu se confruntă cu viceliderul Seriei I a Ligii a III-a, Bucovina Rădăuți.

Partida cu bucovinenii va fi urmată de alte opt teste în această iarnă.

„Află Elias și vin suporterii peste noi!” » Ovidiu Burcă încercase să-i sperie pe jucători înaintea grevei
DINAMO
„Află Elias și vin suporterii peste noi!” » Ovidiu Burcă încercase să-i sperie pe jucători înaintea grevei

Rețeta lui Grozavu pentru promovarea Politehnicii Iași

Poli va juca în Basarabia pe 27 și 28 ianuarie, cu echipe de primă ligă din Republica Moldova, CS Bălți, respectiv Zimbru Chișinău, apoi în Copou, pe 1 februarie, cu Ceahlăul Piatra Neamț și cu Foresta Suceava sau Știința Miroslava, pe 3 sau 4 februarie.

Cele mai importante verificări ale ieșenilor vor avea loc în Antalya, unde va avea loc, în perioada 6-16 februarie, un cantonament: pe 8 cu Veles Moscova (Rusia 2), pe 9 cu Cernomoreț Odesa (Ucraina 1), pe 12 cu FK Liepaja (Letonia 1) și pe 15 cu SK Lisen (Cehia 2).

Politehnica Iași, trei jucători aduși din eșaloane de elită

În această iarnă Politehnica a achiziționat trei jucători. Alexandru Musi, care joacă pe postul de atacant lateral, a fost împrumutat de la FCSB, mijlocașul ofensiv Robert Ion a fost luat după ce s-a despărțit de Farul Constanța, iar stoperul croat Matija Katanec a venit gratis de la NK Varazdin, locul 5 în campionatul Croației.

Grozavu a anunțat că mai vrea să transfere un portar, un mijlocaș central și un atacant.

Tehnicianul a renunțat până acum la portarul austriac Tobias Knoflach, mijlocașii Nicolas Del Priore (revenit la Maipu, în Argentina), Denis Bujor (revenit la Farul, de unde fusese împrumutat vara trecută), Alexandru Anton (împrumutat la Ceahlăul Piatra Neamț) și Octavian Cracea precum și la atacantul ucrainean Mihailo Plohotniuk, trecut la CSM Slatina. 

Totodată, se poartă discuții cu fundașul olandez Paul Fosu-Mensah pentru rezilierea contractului. Paul este fratele internaționalului olandez Timothy Fosu-Mensah, care a trecut pe la Manchester United, Crystal Palace, Fulham și Bayer Leverkusen.

VIDEO. Cornel Șfaițer, despre viitorul lui Poli Iași: „Obiectivul este destul de complicat”

Citește și:

FC Barcelona, victorie fără emoții pe terenul unei echipe de liga a treia, în „optimile” de finală ale Cupei Regelui

Scandalul licențelor din Superliga se mută la TAS

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  20 Ianuarie 2023, 12:59

hai Iasiule odata in Liga 1!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează