FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Decizie-șoc în Liga 2! O echipă cu pretenții la promovare se retrage din campionat

Turris se retrage din Liga 2
Turris se retrage din Liga 2

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 16:54 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 17:41

Clubul Turris Turnu Măgurele se va retrage din Liga 2, după ce patronul Valentin Dragnea a decis să oprească finanațarea. 

Liga 2 ar putea rămâne mai sărăcă cu o echipă în cel mai scurt timp. Turris, echipa de pe locul 13, cu 19 puncte acumulate în primele 14 meciuri din acest sezon, se va retrage din campionat, după ce patronul clubului, Valentin Dragnea, a luat decizia de a nu mai finanța clubul.

Turris se retrage din Liga 2

Teleormănenii au fost aproape de promovare sezonul trecut, când au făcut parte din playoff, dar au ratat șansa de a urca în primul eșalon după ce Rapid i-a egalat în meciul direct, în al 6-lea minut de prelungire!

În acest sezon, Turris a avut deja multe sincope, iar fiul lui Liviu Dragnea, nemulțumit de rezultate, a decis să închidă robinetul cu bani, ceea ce va conduce la retragerea echipei din campionat.

Reacția lui Silviu Bogdan, fostul manager de la Turris

Silviu Bogdan, managerul general al echipei, a oferit o reacție pe acest subiect, după ce a decis să o părăsească pe Turris.

„Am plecat de la Turris. De comun acord am încheiat colaborarea. Am fost anunțat că sponsorul echipei si-a retras finanțarea. Săptămână viitoare cei care sunt acum la club vor trimite o hârtie oficială la FRF pentru retragerea din campionat. Imi pare foarte rău de acesta situație”, a declarat el pentru Prosport.

Potrivit sursei citate, punctele pe care Turris le-a strâns în acest sezon vor fi anulate. Turris este angrenată și în faza optimilor de finală ale Cupei României, unde ar trebui să o înfrunte pe Dunărea Călărași.

Citește mai multe știri din Liga 2:

Rapid, dezlănțuită în mercato » L-a luat pe fotbalistul adus de Dan Petrescu la CFR Cluj: „Am refuzat 3 oferte din Liga 1”

Curățenie de iarnă la Petrolul » 5 jucători, înlăturați de ploieșteni

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
szokeszabi
szokeszabi  •  18 Ianuarie 2021, 18:22

Ce va fi in Cupa Romaniei, acolo ar trebui sa joace Turis, adversara castiga cu 3-0 ?

smdb
smdb  •  18 Ianuarie 2021, 16:30

Greu fara ta-su la butone, greu cand la ciolan (=banii publici) nu mai esti tu, ci a venit randul altora...

989442144408098
Suciu Mihai  •  18 Ianuarie 2021, 14:03

ce misto e ca si-au facut stadion cum abia vezi in prima liga din bani publici. Milioane de euro bagate intr-o baza pe care se va pune praful... Mai misto e ca avem orase mari fara stadion sau chiar si fara echipa ( Oradea, Timisoara, Brasov, Iasi, Targu Mures etc.)

Vezi toate comentariile (21)
Comentează