FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - VIITORUL DĂEȘTI 5-0

VIDEO Regretul lui Mihai Costea: „Păcat că FCSB nu e lăsată în Ghencea”

Mihai Costea, în tricoul lui FCSB/ foto: Arhivă GSP
Mihai Costea, în tricoul lui FCSB/ foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat miercuri, 01 februarie 2023 18:06 / Actualizat miercuri, 01 februarie 2023 19:06

CS Viitorul Dăești, echipa la care e legitimat Mihai Costea, a pierdut amicalul cu CSA Steaua, scor 0-5. La finalul partidei, atacantul a vorbit despre revenirea în Ghencea.

Amicalul s-a jucat pe terenul 4 din Complexul Steaua, pe sintetic, întrucât terenul de iarbă era acoperit cu zăpadă.

VIDEO. Mihai Costea: „Păcat că FCSB nu e lăsată în Ghencea”

„Am întâlnit o echipă bună, care e în fruntea Ligii 2, a fost un meci greu. M-am simțit foarte bine în Ghencea, mi-a plăcut să revin. Păcat că nu poate să joace și FCSB aici. 

„Ca-n legile lui Murphy” » Conducătorul clubului din Superligă e resemnat: „Mult sub așteptări”
FC ARGEȘ
„Ca-n legile lui Murphy” » Conducătorul clubului din Superligă e resemnat: „Mult sub așteptări”

Părerea mea e că ar fi cel mai bine să fie doar o echipă, și fotbalul să fie ca înainte. S-au despărțit și Craiova și Steaua. Echipele reale sunt cele patronate de Mititelu și Gigi Becali”, a declarat Mihai Costea la finalul meciului amical.

Mihai Costea a jucat la FCSB între 2011 și 2015. A bifat 55 de meciuri pentru roș-albaștri și marcat de 13 ori. El fusese transferat de la FCU Craiova, echipa la care a crescut, pentru 1,4 milioane de euro.

El a semnat cu Viitorul Dăești (locul 5 în Seria 6 din Liga 3) în ianuarie, după ce petrecuse 5 luni la ARO Câmpulung.

Citește și: 

Nu-i mai ajunge doar propriul club » Becali are soluția pentru salvarea lui Dinamo: „Bă, Zăvăleanu, ai ceva la cap?! Dacă DDB nu face ce zic eu, e vai de capul lor!”

Scandalul de la Sepsi - FCU Craiova a ajuns azi pe masa Comisiilor » Ce s-a întâmplat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
paolo12
paolo12  •  02 Februarie 2023, 04:40
Postat de ionescugeorge77 pe 01 Februarie 2023, 20:39

...asta nu stie nici tabla inmultirii ...ce stie el despre cine este adevarata U Cv...

În schimb, tu ești deținătorul adevărului absolut! Prafu' ala care va intră-n ochi...

iri_
iri_  •  01 Februarie 2023, 23:33
Postat de freddy pe 01 Februarie 2023, 20:49

Săreau. Dar uite ca mie personal mi e perpendicular ca Balint sau Lăcătuș sunt de partea secției de fotbal. Respect ce au făcut pt Steaua și în rest sa fie sănătoși. Suntem liberi sa alegem o cale.

Pai si de Duckadam nu mai spunem nimic, nu? Ca tot e eroul de la Sevilia. Daca tot i-ai pomenit pe Balint si Lacatus, astia sunt eroi mai mici, doar au marcat cele 2 penaltyuri, Duckadam in schimb a parat 4! El e marele erou! Daca-i intrebi pe astia din noul val care "sunt liberi sa aleaga o cale" (nu zic de tine neaparat) cred ca habar nu au cine a marcat la Sevilia, in schimb au 1983 in nume, ne trimit pe site-ul Uefa sa ne delectam ce scrie in dreptul FC Fcsb, si alte chestii din aceastea importante...

freddy
freddy  •  01 Februarie 2023, 20:49
Postat de iri_ pe 01 Februarie 2023, 20:11

Dar iti dai seama cum sareau "aialaltii" daca spunea invers? :) Ah stai, tu faci parte din ei... il si ai pe Hatz sau Kate la avatar...

Săreau. Dar uite ca mie personal mi e perpendicular ca Balint sau Lăcătuș sunt de partea secției de fotbal. Respect ce au făcut pt Steaua și în rest sa fie sănătoși. Suntem liberi sa alegem o cale.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close