FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Jucătorul dat afară din Superligă rămâne în România. Va lupta la promovare

Mirko Ivanovski, în galben
Mirko Ivanovski, în galben

Articol de - Publicat miercuri, 01 februarie 2023 18:22 / Actualizat miercuri, 01 februarie 2023 18:25

Concordia Chiajna reușește o campanie spectaculoasă de achiziții și astăzi a mai oficializat o mutare, Mirko Ivanovski, 33 de ani, atacant dat afară de Petrolul Ploiești.

La 3 puncte de locul 6 care duce în play-off, Concordia Chiajna încă speră că se va lupta pentru promovare în actuala ediție de eșalon secund. Pentru a atinge obiectivul, continuă să se întărească din Liga 1.

Astăzi l-a prezentat pe Mirko Ivanovski. Atacantul nord-macedonean este al 3-lea jucător sosit de la Petrolul Ploiești în această iarnă, după fundașii Gabriel Tamaș și Mihai Velisar.

Detalii de culise despre cel mai scump transfer al iernii » Negocieri continue timp de 20h + mutarea căzuse cu 4 ore înainte de finalul perioadei de mercato
Chelsea
Detalii de culise despre cel mai scump transfer al iernii » Negocieri continue timp de 20h + mutarea căzuse cu 4 ore înainte de finalul perioadei de mercato

Mirko Ivanovski, la Concordia Chiajna. Reunire cu Gabi Tamaș

Mirko Ivanovski este noul jucator al “vulturilor verzi”! Conducerea CS Concordia Chiajna a parafat astăzi un contract valabil până în vară cu internaționalul macedonean Mirko Ivanovski. 

Experimentatul atacant în vârtă de 33 ani a venit la clubul nostru de la echipa Petrolul Ploiești și a mai evoluat la Astra Giurgiu, CFR Cluj, Videoton, Hajduk Split și Dinamo București.

Acesta are în palmares 3 selecții în naționala Macedoniei U17, 3 selecții la U19, 7 selecții la U21. În naționala Macedoniei, Mirko Ivanovski a adunat 27 de selecții.

- Comunicat Concordia Chiajna

Fostul vârf de la Astra, CFR Cluj, Dinamo și Petrolul a semnat un contract întins pe 6 luni cu Concordia.

17 meciuria adunat Ivanovski în prima parte a sezonului pentru Petrolul. Nu a înscris niciun gol

Jucătorul dat afară din Superligă rămâne în România. Va lupta la promovare
Mirko Ivanovski a fost prezentat la Concordia Chiajna

3 etapemai are de disputat Chiajna din sezonul regulat: Minaur Baia Mare (d), Ripensia Timișoara (a) și Metaloglobus Bucureşti (d)

Mai multe știri din Liga 2: 

CSA Steaua, victorie la scor în al doilea amical al iernii » „Dublă” Chunchukov

Bogdan Gavrilă, mesaj în engleză la despărțirea de Dinamo: „Nimic nu va schimba sentimentele mele”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează