FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - CS MIOVENI 0-3

VIDEO Imaginile serii! Antrenorul Rapidului, plecăciuni și citat din Eminescu: „Să nu mă înjurați de morți”

Mihai Iosif, antrenorul interimar al Rapidului, a fost un car de nervi după înfrângerea cu CS Mioveni, scor 0-3, din etapa #8 a eșalonului secund.
Mihai Iosif, antrenorul interimar al Rapidului, a fost un car de nervi după înfrângerea cu CS Mioveni, scor 0-3, din etapa #8 a eșalonului secund.

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2020 21:57 / Actualizat vineri, 30 octombrie 2020 08:00

Mihai Iosif, antrenorul interimar al Rapidului, a fost un car de nervi după înfrângerea cu CS Mioveni, scor 0-3, din etapa #8 a eșalonului secund.

UPDATE / VIDEO Mihai Iosif: „Să nu mă înjurați de morți!”

Ulterior, Iosif a făcut noi declarații pentru Rapid TV, unele mai puțin obișnuite pentru microbiștii din România: „Scuze rapidiștilor. Eu sunt vinovatul. Nu sunt nici Guardiola, nici Mourinho. Vă spun din suflet că am făcut totul pentru voi. Nu pot să cred... Nu caut scuze pentru acest dezastru! Trebuie schimbată atitudinea, care e înfiorătoare. Eu până acum nu am reușit să schimb ceva. Să nu mă înjurați de morți, în rest criticați-mă. Eu vă iubesc la fel de mult pe toți. Aveți tot dreptul să criticați, doar să nu mă înjurați de morți. Șanse avem la promovare, dar trebuie mai mare atenție la lot. Mă înclin și-mi cer încă o dată scuze”.

Ce a spus Mihai Iosif imediat după Rapid - CS Mioveni 0-3

„Scuze rapidiștilor. Eu sunt vinovatul. Nu sunt nici Guardiola, nici Mourinho. Vă spun din suflet că am făcut tot ce am făcut am făcut pentru voi. Nu pot să cred... Nu caut scuze pentru acest dezastru! Trebuie schimbată atitudinea care e înfiorătoare. Eu până acum nu am reușit să schimb ceva. Să nu mă înjurați de morți, în rest criticați-mă. Eu vă iubesc la fel de mult pe toți. Aveți tot dreptul, doar să nu mă înjurați de morți”

Cum vreţi să fiu? Vesel? Nu, sunt supărat! Sunt mort de supărare! Sunt trist cu adevărat! Trist! Trist! Trist! În viaţa mea nu am simţit asemenea tristeţe! Am crezut în ei, și cred în continuare. Am venit pompier cu o găleată într-un crater! Nu cred că pot să sting aşa ceva.

Nu pot eu să învăţ jucători de 30 de ani să dea pasă de 5 metri. Cred că o să fim şi bătuţi. Şi alergaţi! Eu am trăit clipele astea la Rapid. Şi cred că aşa şi merităm. Îmi vine să plâng, să mă bag în pământ, nu să mă ascund. Chiar îmi vine să plâng!”, a declarat Iosif după finalul partidei. 

De asemenea, omul care asigură interimatul pe banca giuleștenilor a oferit și un moment inedit la flash-interviu: „«Critici voi cu flori deşarte / care roade ne-aţi adus / e uşor a scrie versuri / când nimic nu ai de spus» Asta vreau să le transmit criticilor mei. Cum spunea Mihai Eminescu (n.r. în poezia «Criticilor mei»)”.

Serie rușinoasă pentru Rapid

După două înfrângeri consecutive, cu FC U Craiova 1948 (0-5) și cu Progresul Spartac în Cupa României (2-3), rapidiștii și-au schimbat antrenorul, dar au continuat seria penibilă. Interimarul Mihai Iosif, instalat după demisia lui Adrain Iencsi, nu a reușit să aducă un plus în jocul giuleștenilor. Rapid e pe locul 11 în Liga 2, cu 13 puncte acumulate după 13 partide.

VIDEO Ovidiu Burcă pune presiune pe Clotilde Armand: „Ar fi păcat să nu sprijine Rapidul”

Citește mai multe știri din Liga 2:

CS Mioveni a găsit deja înlocuitor pentru Claudiu Niculescu!

Ministrul Ionuț Stroe, desființat de Mititelu la GSP Live! Acuzații halucinante: „Se ruga de mine să-l ajut să fie promovat. Știți cine îl finanțează?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
faraprostiincazarma
faraprostiincazarma  •  30 Octombrie 2020, 22:09
Postat de amicu pe 30 Octombrie 2020, 09:40

Așa este. Nu au avut treabă nici Colea Răutu, Gheorghe Dinică, Stefan Bănică, Fanus Neagu, Mitica Popescu, Jean Constantin, Maria Tănase, Puiu Călinescu, Anda Călugăreanu, Horea Brenciu, Vasile Muraru, Florian Pittiș și alții...toți niste prosti cu "alte preocupări".

ioana radu ai uitat tocmai de ea.

saramago
saramago  •  30 Octombrie 2020, 14:42

"De-ar fi mijloace/Și-ar fi putință/Cum m-aș mai face/După dorință!" - cred că versurile acestea ar fi mai potrivite (Mihai Eminescu - "De-ar fi mijloace").

krncevic
krncevic  •  30 Octombrie 2020, 14:30
Postat de cyrus pe 30 Octombrie 2020, 10:53

Care Rapid??? Rapid e cazată veşnic la Străuleşti din 2016. Asta e FC R, o CLONĂ ca şi celelalte 2-3 din ligile inferioare. -----------Miercuri, 5 august 2020, 15:00 Sport | Fotbal FC Rapid, formația care activează în Liga 2, nu va mai avea dreptul de folosință al siglei, conform unei decizii a Tribunalului București. Conform gsp.ro, Tribunalul a decis că sigla folosită de echipa Rapid a fost înregistrată cu rea credință, iar din acest moment a anulat dreptul de folosință. Decizia nu este una definitivă, dar este EXECUTORIE. În același timp, FC Rapid a fost obligată să acopere și cheltuielile de judecată, în valoare de peste 17.000 de lei. AFC Rapid este cea care poate folosi sigla. Este vorba de echipa care evoluează în acest moment în Liga 4 din București. Gruparea a fost reactivată în 2016 de Horia Manoliu. Conform deciziei Tribunalului, AFC Rapid poate pune în vânzare materiale promoționale cu sigla.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează