FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

UPDATE Nu l-au convins pe judecător » Ce s-a întâmplat la Tribunal, în ziua în care șefii lui Dinamo așteptau aprobarea planului de reorganizare

sursa foto: facebook Dinamo Bucuresti
sursa foto: facebook Dinamo Bucuresti

Articol de , - Publicat joi, 25 mai 2023 13:19 / Actualizat joi, 25 mai 2023 13:31

Dinamo spera astăzi la un verdict favorabil din partea judecătorului sindic vizavi de implementarea noului plan de reorganizare modificat, dar așteptarea se prelungește. La Tribunalul București s-a decis repunerea pe rol a cazului, noul termen fiind fixat pe 19 iunie. 

UPDATE - Judecătorul a acordat un termen nou. Planul nu l-a convins

Dinamo nu a primit astăzi vestea la care spera toată suflarea alb-roșie. Noul plan de reorganizare nu a fost respins, dar judecătorii au decis repunerea pe rol a cazului, cu termen nou pe 19 iunie. 

Conform Codului de Procedură Civilă, repunerea pe rol are scopul „de a asigura o justă soluţionare a cauzei prin crearea posibilităţii instanţei de a solicita lămuriri şi de a discuta despre necesitatea administrării de noi probe”.

Repune cauza pe rol cu privire la cererea de confirmare a modificării planului de reorganizare. 

Acordă termen la data de 19.06.2023, ora 11 pentru discutarea cererii de confirmare a modificării planului de reorganizare, pentru când se vor cita părţile prin BPI, administratorul judiciar cu menţiunea de a depune precizări cu privire la strategia de modificare a planului de reorganizare privind transferul de jucători, valoarea de piaţă a jucătorilor conform raportului de evaluare bunuri întocmit la 16.09.2022 şi situaţia prognozată a încasărilor din valorificare jucători; de a preciza modalitatea de calcul a plăţilor prognozate cu titlu de Impozite şi contribuţii salariale. 

Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 25.05.2023.

- Soluția judecătorului sindic

Practic, judecătorul sindic așteaptă explicații din partea administratorului judiciar al lui Dinamo, RTZ, societate condusă de Răzvan Zăvăleanu, cu privire la veniturile anticipate în planul de reorganizare. 

„Nu putem să ne dăm seama corect de aici, trebuie să așteptăm motivarea”, a comentat Răzvan Zăvăleanu pentru GSP. 

Dinamo speră la mulți fani pe Arena Națională » Câte bilete s-au vândut pentru meciul cu FC Argeș
DINAMO - FC ARGEȘ
Dinamo speră la mulți fani pe Arena Națională » Câte bilete s-au vândut pentru meciul cu FC Argeș

Știrea inițială - Astăzi a avut loc termen în cazul noului plan de reorganizare de la Dinamo

Dinamo se pregătește de dubla de la barajul de promovare/retrogradare cu FC Argeș, prima confruntare fiind luni seară, pe Arena Națională, de la ora 20:00. Până atunci, ”câinii” așteaptă astăzi o veste ce poate fi uriașă pentru suflarea ”câinilor roșii” și, mai ales, pentru club.

Judecătorul sindic ar trebui să ofere un răspuns vizavi de planul de reorganizare modificat, esențial pentru viitorul grupării din Ștefan cel Mare. Conducătorii roș-albilor au făcut toate demersurile pentru a trece, din nou, printr-un proces de insolvență, au avut și semnale pozitive, în sensul că au fost respinse două contestații, formulate de Radu Birlică și Diego Fabbrini.

Dinamoviștii chiar sunt optimiști că vor primi un răspuns favorabil, vizavi de aprobarea planului de reorganizare, după ce în urmă cu zece zile s-a decis fixarea datei de 25 mai pentru pronunțarea verdictului.

2 milioane de euroeste suma aproximativă pe care Dinamo ar mai avea-o de achitat dacă va fi validat noul plan de reorganizare modificat

Reacția lui Răzvan Zăvăleanu: „Planul se bazează pe aportul acționarilor și suportul fanilor”

Administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul firmei RTZ Partners, care se ocupă de doi ani de insolvența clubului, își manifesta și el optimismul după descinderea la Tribunal în urmă cu zece zile.

„Singura problemă e cu banii care trebuie plătiți. Sumele prevăzute în planul respectiv sunt mult mai mari.

Nu sunt sustenabile astăzi și ar fi bine ca noul plan să fie confirmat cât mai repede astfel încât să intrăm pe o direcție normală. Trebuie să luăm în calcul toate variantele, pentru că am avut acea surpriză neplăcută la prima modificare de plan. Sunt lucruri care nu țin de noi.

Urmează să vedem ce se întâmplă. Ambele variante au fost formulate bine din punct de vedere legal. Sper ca rezultatul să fie unul pozitiv. Trebuie să vă spun că noua variantă de plan nu a luat în considerare varianta optimistă a promovării în prima ligă. 

Planul de reorganizare nou se bazează pe aportul acționarilor și suportul sponsorilor. Sunt întrunite toate condițiile legale, nu văd de ce nu s-ar aproba noul plan”, a declarat Răzvan Zăvăleanu.

VIDEO. Dinamoviștii au scandat cu fanii la Iași: „Promovăm, promovăm!”

Citește și alte știri:

Epic fail » Becali i-a dat 200.000 de euro pentru fiecare gol, iar acum pleacă liber

Chipciu, discurs marcă înregistrată după eșecul din finala Cupei: „Noi, oamenii, suntem răi! Știți de ce nu îmi pare rău?” + și-a amintit de FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
blackknight
blackknight  •  30 Mai 2023, 12:07

pentru asta primesc judecatorii salarii ENORME si pensii speciale si mullte multe drepturi (si putina raspundere): ca sa amane cazuri si sa le prelungeasca pana se prescrie fapta (nu e cazul aici, dar nu pot rata ocazia sa nu amintesc de dosarele prescrise din cauza amanarilor... evident nici un vinovat). *** ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adinahit05
adinahit05  •  29 Mai 2023, 12:57
Postat de tictictic pe 25 Mai 2023, 15:10

In conditiile in care legea insolventei va fi aplicata in litera si spiritul ei de catre judecatorul sindic, nicio instanta de profil din Romania NU va aproba vreodata planul SF al lui Zavaleanu; ar fi chiar un afront pe fata si o batjocura la adresa notiunii statutului de "insolventa" si al ideii de "justitie" corecta. Acest plan, venit dupa alte doua anterioare in decurs de numai 2 ani, daca va fi aprobat vreodata de vreun judecator sindic, va pune definitiv cruce pe tot ceea ce inseamna dreptul comercial in intreaga lume civilizata. Ar fi ca la gradinita: "Tovarasa, mi-am uitat caietul cu teme acasa; il aduc maine; Bine puisor! A doua zi: Puisor, dar in caietul tau n-ai facut nicio tema; Tovarasa, n-am facut, dar o s-o fac poimaine..." :))) Ei bine, asa ceva e o mostra de justitie facuta in bataie de joc, impotriva tuturor legilor care guverneaza starile de sanatate economica si financiara ale societatilor comerciale si ale firmelor din Romania si din Uniunea Europeana! In oricare tara normala, asa ceva se declara de catre o justitie reala ca FALIMENT, in secunda doi, fara niciun dubiu si fara vreo urma de indoiala!

O sa ai marea surpriza sa vezi ca acest plan va fi aprobat. Nu e deloc corect, dar interesele vor prima...

billwader
billwader  •  28 Mai 2023, 20:45
Postat de rocky3 pe 25 Mai 2023, 20:09

În orice țară normală abominatia fcsb n-ar exista!

pai si de aia exista Steaua in liga 1. clona fc r nu este rpaid. unde a jucat rapid in sezonul 2016-2017?

Vezi toate comentariile (38)
Comentează