FOTBAL  »  LIGA 2  »  ORADEA - PETROLUL 3-1

ORADEA - PETROLUL 3-1 // Gigi Mulțescu nu își menajează jucătorii: „Ce să fac?! La ce sancțiuni să mă gândesc?”

Gigi Mulțescu FOTO: Facebook @official.fcpetrolul
Gigi Mulțescu FOTO: Facebook @official.fcpetrolul

Articol de - Publicat luni, 15 aprilie 2019 19:11

LIGA 2 // Petrolul a pierdut cu Luceafărul Oradea, scor 1-3, și are șanse tot mai mici la promovare. Antrenorul Gigi Mulțescu le reproșează elevilor săi lipsa de concentrare, fiind deranjat că „am ratat din doi metri și am luat goluri pe greșeli prostești”.

Petrolul are un singur gând, acela să promoveze în L1, dar ultimele zile au fost un calvar pentru orice fan al „lupilor”. După ce-au pierdut miercuri, pe teren propriu, cu FC Argeș, 1-2, prahovenii s-au făcut de râs și ieri, la Sânmartin. Au pierdut 1-3 cu Luceafărul Oradea și-au avut și doi jucători eliminați, Florin Borţa și Laurenţiu Marinescu.

Prahovenii au avut primele ocazii în meciul de ieri, dar Arnăutu, Robert Moldoveanu sau Marinescu au ratat incredibil din 5-6 metri. La mijlocul primei reprize, „lupii galbeni” au văzut stele verzi! Vasile Pop a înscris din 4 metri (25), apoi Paraschiv a pus „capul” pentru 2-0, patru minute mai târziu. În repriza secundă, R. Moldoveanu (47) a redus din handicap, dar Preoteasa a fost cel care a închis tabela (79).

„Nu trebuie să renunțăm!”

La jumătate de oră după meci, Gigi Mulțescu era deja în autocarul echipei, dar a acceptat să discute despre partidă. „Sunt destul de supărat. Am ratat din doi metri și am luat goluri pe greșeli prostești! E o situație foarte grea, etapa viitoare abia o să încropesc o echipă. La ce sancțiuni să mă gândesc când am rămas fără doi jucători? Ratăm foarte, foarte mult, acolo e marea problemă. Jucătorii mei, dacă vor să ajungă în Liga 1, trebuie să fie mai concentrați și să marcheze atunci când sunt în doi metri”, a declarat antrenorul pentru Gazetă.

Petrolul a plecat cu capul în pământ acasă, iar odată cu acest eşec şi-a compromis, în mare măsură, şi şansele la promovare. „Matematic mai avem șanse și vom face tot ce putem să obținem promovarea. Nu trebuie să renunțăm. Trebuie să sperăm! Ce pot să fac? Să le-o bag eu în poartă?”, a mai comentat tehnicianul de 67 de ani.

Vezi AICI rezultatele etapei #30 din Liga 2

Vezi AICI clasamentul Live din Liga 2

Luceafărul Oradea - Petrolul 3-1

  • Au marcat: V. Popa (25), G. Paraschiv (29), Preoteasa (79) / R. Moldoveanu (47)

Luceafărul: Moga - Wanya (25 Lu Yuefeng), Yabre, Oros, Moihedja (75 Nemeş) - C. Roşu, Prejmerean, Preoteasa, Al. Dulca - G. Paraschiv, V. Pop (68 Al. Băican).
Antrenor: Cristian Lupuţ.

Petrolul: Bolboaşă - Borţa, Ghinga, Cr. Puşcaş, Ţigănaşu - Malakian (30 Chindriş), Bucşa (70 Ştefănescu) - Şaim, L. Marinescu, R. Moldoveanu - Arnăutu.
Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Citește ȘI:

Lorenzo Paramatti, fiul fostului jucător de la Juventus, Michele Paramatti, ar putea ajunge din vară în Liga 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1638245353089084
Dumitru Mihai  •  17 Aprilie 2019, 14:59

De ce mai incerca sa antreneze GG Multescu Petrolul Ploiesti? O echipa frumoasa cu suporteri minunati. Nenea GG, fii demn lasa-ne. Mai incearca pe la Astra, dar nici o speranta, poate pe Jiul?

1269127749930168
Pirvu Marian  •  16 Aprilie 2019, 08:33

Sancțiunea este rezilierea contractelor cu Ghinga, Țigănasu, Cazan, Pușcas, care au făcut greșeli repetate și fatale, iar Malakian să se ducă de unde a venit. Să folosească pe cei tineri din lot și juniori petrolisti , căci există și, chiar dacă luăm bătaie, barem să nu-i vedem pe cei consacrați cum fac de râsul lumii numele echipei ploiestene.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează