FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL

Amicalul Oțelului cu o formație din Rusia, anulat cu puțin timp înainte de a începe » Rușii dezvăluie: „Au zis: «FRF a spus că vom fi depunctați»”

Articol de - Publicat miercuri, 01 februarie 2023 14:13 / Actualizat miercuri, 01 februarie 2023 14:23

Aflată în Turcia, Oțelul trebuia să joace un amical cu rușii de la Enisey Krasnoyarsk, locul 4 din divizia secundă. Dar meciul a fost anulat după intervenția FRF, susține antrenorul rușilor.

Meciul era programat pentru ora 10:00, ora României, dar a fost anulat. 

„Din cauza restricțiilor impuse echipelor din Rusia în competițiile internaționale, partida SC Oțelul Galați - Enisey Krasnoyarsk a fost anulată la recomandarea forurilor competente. 

Echipa noastră va efectua un antrenament, iar organizatorii cantonamentului vor încerca să găsească un alt adversar pentru reprogramarea meciului de pregătire”, a anunțat clubul gălățean pe Facebook. 

Ofertă de 5 milioane de euro pentru un titular de la FCSB: „Pierzi campionatul fără el”
FCSB
Ofertă de 5 milioane de euro pentru un titular de la FCSB: „Pierzi campionatul fără el”

Amicalul Oțelului cu o formație din Rusia a fost anulat

După anularea partidei, Alexei Ivakhov, antrenorul formației din Rusia, a vorbit despre decizia gălățenilor și spune că Federația Română de Fotbal s-ar fi opus amicalului.

„Am semnat un contract cu Oțelul. Am fost asigurați că totul va fi bine. Românii au ajuns la teren, jucătorii s-au dat jos din autocar și au început să se pregătească. Apoi, au venit niște telefoane. 

Românii s-au schimbat și s-au urcat în autocar. Au spus: «Ne pare rău. Ni s-a interzis jocul de Federația Română de Fotbal. Ni s-a spus că vom fi depunctați». Am făcut totul corect, era totul pregătit”, a spus Alexei Ivakhov pentru presa din Rusia

 VIDEO Totul despre CFR Cluj - FCSB 

Citește și:

Mititelu, decizie MAJORĂ după scandalul cu fanii: „Nu mai sunt capabil să pot organiza un meci!” + „Cer Federației să modifice de urgență regulamentul!”

Informații de ultim moment din Franța despre situația lui Rareș Ilie » Adevăratul motiv pentru care nu rămâne în Ligue 1: „E o mare problemă pentru el”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
leu.mr
leu.mr  •  01 Februarie 2023, 16:40

O aberatie ! Pe baza carei reguli ii poate federatia suspenda pe cei de la Otelul daca joaca un meci amical ?

emil1986
emil1986  •  01 Februarie 2023, 15:07

Absolut corecta pozitia FRF. Felicitari!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează