FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO Prima reacție a lui Ovidiu Burcă după ce a aflat că s-a cerut retragerea licenței lui Dinamo: „Toată lumea caută să-și salveze pielea”

Ovidiu Burcă
Ovidiu Burcă

Articol de - Publicat vineri, 02 iunie 2023 14:31 / Actualizat vineri, 02 iunie 2023 15:12

Ovidiu Burcă (43 de ani), antrenorul celor de la Dinamo, a reacționat la cererea celor de la FC Argeș către FRF de a se retrage licența de Liga 1 a alb-roșiilor din cauza datoriilor clubului.

  • Context: Într-o adresă trimisă în cursul zilei de astăzi Federației Române de Fotbal, oficialii clubului FC Argeș au cerut retragerea licenței de primă ligă acordată lui Dinamo și au invocat faptul că, pentru ca un club să primească licența de Liga 1, trebuie să demonstreze că nu mai are datorii restante după data de 31 martie
Șoc pentru Dinamo: s-a cerut retragerea licenței de Liga 1! » Gazeta are documentul oficial
FC ARGEȘ - DINAMO
Șoc pentru Dinamo: s-a cerut retragerea licenței de Liga 1! » Gazeta are documentul oficial

Ovidiu Burcă nu se teme de solicitarea argeșenilor, spunând că acesta urmărește ca echipa sa să rămână concentrată pe meciul retur din punct de vedere sportiv.

VIDEO Ovidiu Burcă: „Toată lumea caută să-și salveze pielea”

„Toată lumea caută să-și salveze pielea. Pe noi nu ne deranjează absolut deloc, rămânem concentrați la ce avem de făcut din punct de vedere sportiv. În general nopțile de dinainte de meci sunt liniștite, cred că și asta va fi. Am spus și înainte de meciul tur că astfel de partide le pregătești un an întreg. 

Din punctul ăsta de vedere am conștiința împăcată că am făcut tot ce a depins de mine ca lucrurile să se întâmple într-un fel. Uneori se întâmplă, alteori nu. Dar cel mai important este să ai conștiința curată, iar eu dorm liniștit. Sperăm să fie după meci noapte albă”, a declarat Ovidiu Burcă la conferința premergătoare meciului cu piteștenii. 

Ovidiu Burcă, despre meciul cu FC Argeș: „Toată lumea se gândește că zarurile sunt deja aruncate”

„Ne așteaptă un meci  important. Deși toată lumea spune că soarta calificării este jucată, pentru noi mâine va fi un meci extrem de dificil tocmai din această pricină, că toată lumea se gândește că zarurile sunt deja aruncate. Întâlnim un adversar rănit în orgoliu, care dorește să arate mâine că fața lui nu este cea din meciul tur. 

Sunt convins că băieții sunt conștienți că am ajuns într-un moment pentru care am luptat foarte mult și mâine vor fi la potențialul lor maxim și să arătăm cea mai bună variantă a noastră”, a mai spus Burcă.

Conștientizăm faptul că am ajuns într-un moment pentru care am luptat foarte mult, un moment extrem de important pentru viitorul acestui club. Nu a trebuit să discut foarte mult cu ei pentru că am niște băieți care au înțeles de unde am pornit, suntem la un pas și ar fi mare păcat să ratăm acest moment.

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

VIDEO Conferința integrală a lui Ovidiu Burcă înainte de FC Argeș - Dinamo

Citește și alte știri din Liga 2: 

Avertisment pentru Dinamo: „Cu lotul pe care îl are e greu să se mențină în Liga 1”
DINAMO
Avertisment pentru Dinamo: „Cu lotul pe care îl are e greu să se mențină în Liga 1”
Cu ce meci a încercat Bogdan Vintilă să își motiveze elevii înaintea returului cu Dinamo: „Nu vă ascund!”
Argeș - Dinamo
Cu ce meci a încercat Bogdan Vintilă să își motiveze elevii înaintea returului cu Dinamo: „Nu vă ascund!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
ZZY1
ZZY1  •  03 Iunie 2023, 16:49

Daca nu'i "furau"cu arbitri...pe cei de la Uta Arad.....nici barajul nu'l prindeau!!! O echipa ce nu stie sa piarda. La ce maniera le'a dat'o Dinamo....mi'ar fi jena sa mai declar ceva!!!

creeperno534
creeperno534  •  02 Iunie 2023, 22:54

Se zvarcoleste Dobrin cand vede ce-a ajuns clubul lui de suflet!

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  02 Iunie 2023, 22:20

Tertipuri de echipa mica, figuri de mari vedete! Argeș fc o umbra!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează